Hanki lempilehdille yksi kori, niin on pakko heittää aina toisesta päästä pois, kun uusia tulee tilalle. Sokevan mäntypuinen lastukori 29 e, Annansilmät-aitta.
Hanki lempilehdille yksi kori, niin on pakko heittää aina toisesta päästä pois, kun uusia tulee tilalle. Sokevan mäntypuinen lastukori 29 e, Annansilmät-aitta.

Moni lähtee suunnittelemaan tavaroiden säilytysratkaisuja väärästä päästä. Lue, miten teet sen oikein.

Tavaroiden järjestely on kuin taskuparkkeeraus - jos aloitat sen väärin, homma menee pieleen, eikä sitä voi korjata kuin aloittamalla uudestaan alusta. No, miten muka tavaroiden järjestelyn voi aloittaa väärin? 

Hankkimalla ensin laatikot ja muut säilytysjärjestelmät!

Moni menee ensin kauppaan ostamaan kivoja koreja ja säilytyslaatikoita tai jopa kokonaisia hyllyjä tai kaappeja. Joku ostaa näitä heräteostoksena, kun näkee kaupassa "nättejä koreja". Moka!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sen lisäksi, ettei tässä vaiheessa vielä tiedä tarkalleen, mitä laatikoihin tai koreihin aikoo laittaa, tulee samalla oikeastaan lisänneeksi tavaran määrää kotona. Nyt kotona on kaiken muun roinan lisäksi käyttämättömiä laatikoitakin... Lisäksi kun nurkissa pyörii tyhjiä säilytyslaatikoita, niihin tekee mieli laittaa jotakin ja samalla tulee säilöneeksi tavaraa, joka pitäisi oikeastaan heittää pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä ennen kuin lähdet ihanaan sisustuskauppaan ostamaan säilytyslaatikoita, hankkiudu eroon kaikesta

1 tarpeettomasta (tavara on tarpeeton, jos et ole käyttänyt sitä puoleen vuoteen - poislukien kausitavara: joulukoristeet, sukset, talvirenkaat ja niin edelleen)

2 merkityksettömästä (mummon ja vaarin hääkuva kannattaa säästää, mutta pääsiäiskortteja vuodelta 95 ei).

Kun olet raivannut tämän tavaramäärän pois, tiedät paremmin, millaisia säilytyslaatikoita tai -järjestelmiä tarvitset lopuille tavaroillesi - tai saattaa olla, ettet enää tarvitsekaan uusia laatikoita ja voit tehdä silläkin rahalla jotakin hauskempaa!

Jutun lähde: Brightnest

 

Mitä tavaroita sinä voisit heittää pois ennen kuin hankit uusia säilytyslaatikoita?

Vierailija

Kenkiä kertyy kummasti kaappiin, jotka on joko liian pieniä, epäsopivia tai muuten vain ei enää kiinnosta laittaa jalkaan. Kenkiä karsimalla saisin varmasti jo monta lisähyllyä muuhun käyttöön. Hyllyt auttavat selkiytymään tavaroiden oikean paikan. 

Vierailija

Näinhän se vähän tahtoo olla, että vaikka kuinka aina ajattelee ettei kerää turhaa tavaraa nurkkiinsa, jostain ne sinne kuitenkin ilmestyy! Itse huomasin, että nuori teinityttäreni järjestää paljon paremmin vaatteensa huoneessaan, kun hankin hänelle huoneeseen vaatelineen. Vaatteet pysyy henkarissa ja kaappiin saatiin lisää säilytystilaa muille tavaroille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla