Sisusta viherkasveilla:
Peikonlehti on nyt sisustajien suosiossa muotonsa selkeyden vuoksi. Kun Peikonlehteä kasvattaa vuosia, siitä tulee valtava, rönsyilevä pensas. Aalto-jakkara sopii hyvin kukkapöydäksi yhdelle isolle ruukkukukalle. Kuva: <span class="photographer">Pauliina Salonen</span>
Peikonlehti on nyt sisustajien suosiossa muotonsa selkeyden vuoksi. Kun Peikonlehteä kasvattaa vuosia, siitä tulee valtava, rönsyilevä pensas. Aalto-jakkara sopii hyvin kukkapöydäksi yhdelle isolle ruukkukukalle. Kuva: Pauliina Salonen

Mummolasta tutut kasvit ovat nyt suosittuja sisustuksessa. Syksyn hitti on viikunapuu, joka on tehokas katseenvangitsija olohuoneen nurkassa.

Tänä syksynä on muodikasta yhdistää rottinkia ja mummolasta tuttu viherkasvi, kuten viikunapuu, rahapuu, peikonlehti, viiri- tai kirjovehka. 

Viikunapuu luo olohuoneesen lempeän eksoottisen tunnelman, ja rottinkikalusteet ovat trendikkäät myös talvella. Voit kasvattaa puun itse siemenestä näin: Ota kuivatusta viikunasta yksi siemen, upota se multaan ja kastele pävittäin. Puun kasvattaminen kestää 10 vuotta. Viikunapuuntaimia myydään puutarhamyymälöissä. Kuva Bloomingville.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viirivehkoilla saat tehtyä kotiin rennon kasvikeitaan ja  rottinkijakkara käy mainiosti kukkapöydäksi. Viirivehka viihtyy puolivarjoisassa paikassa. Kuva Plantagen.

Hämmästynyt

Ihanko kaikki kaksi kukkaa? Tämänkö takia klikkasin jutun auki? Voi mitättömyys jutun tasoa.

  • ylös 27
  • alas 7
Vierailija

Heitä lempikasvisi ja cuosikymmeniä kasvattamasi puut pois, muoti muuttui? Voi Gloria, kuinka alas voi vajota?

Sisältö jatkuu mainoksen alla