Pyydä ystävää tuomaan sinulle muhkea syyshortensian oksa. Kukka piristää mieltä ja hortensiat ovat nyt kauneimmillaan. Kuva: <span class="photographer">Emilia Forsman ja Anna Huovinen</span>
Pyydä ystävää tuomaan sinulle muhkea syyshortensian oksa. Kukka piristää mieltä ja hortensiat ovat nyt kauneimmillaan. Kuva: Emilia Forsman ja Anna Huovinen

Flunssa paranee viikossa lääkkeillä ja viikossa ilman lääkkeitä. Niinpä kannattaa satsata asioihin, jotka parantavat flunssasta surkeaa oloa. Tässä 5 asiaa, jotka tuovat lohtua ja helpottavat oireita.

Kun yskittää, kosteampi ilma helpottaa oloa. Pisaran muotoinen, keraaminen ilmankostutin on kaunis myös katsella. Ilmankostutin täytetään vedellä ja ripustetaan koukulla lämmityspatteriin. Kosteus haihtuu huokoisen pinnan läpi. Pisara on kotimaista designia, 20 e,  Studio Hilpeä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katso elokuva, jossa ei räiskitä, vaan tunnelma on rauhallinen. Havannan taivaan alla on juuri sellainen - ja mitkä maisemat! Samalla voit haaveilla matkasta Havannan lämpöön... 14,95 e, Cdon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun viluttaa, kääriydy kunnon villavilttiin. Kotimainen Aino-huopa on täyttä villaa. Kuosin on suunnitellut japanilainen huippusuunnittelija Aoi Yoshizawa, 109,90 e, Lapuan Kankurit.

Yogi tee hellii kipeää kurkkua. Teessä on lakritsinjuurta, fenkolin siemeniä ja timjamia, 4,39 e, Keskon kaupat ja luontaistuotekaupat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla