Päiväpeitolla tiukasti verhottu parivuode näyttää helposti tylsältä pakkaukselta. Nyt rentoutetaan petausta ja jätetään ryppyiset lakanat suosiolla näkyviin. Päiväpeitosta ei vielä kuitenkaan luovuta kokonaan, vaan asetellaan se jalkopäähän ryhdistämään huoletonta petausta.

Omassa makkarissani on aina ryppyiset pellavalakanat. Värikäs päiväpeitto toimii hyvin valkoisten lakanoisen kanssa, kun petaan peiton vain puoliksi sängyn päälle. Bombay Stockholmin peitto on valmistetu vanhoista sarikankaista ja jokainen peitto on uniikki, hinta 105 e, Stockmann. Olen peittänyt runkopatjan helmalakanalla, joka muuttui konepesussa sopivan ryppyiseksi. Tampere-tarjoilukärry on Everyday designin ja riippuvalaisin Hk Livingin mallistosta. Kuva Päivi Anita Ristell.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Harmaa ei ole tylsä väri, kun yhdistelet tummia ja vaaleita sävyjä ja raikastat kokonaisuuden valkoisilla lakanoilla. Muhkea sängynpääty tekee runkopatjasta ylellisen oloisen. Fennobedilla voi valita sängynpäädyn verhoilun monista materiaalivaihtoehdoista. Glamthrow-peitto 135 e ja -tyynyt 47 e kpl, pussilakanasetti 54 e, Tinekhome. Kuva Tine K.

 

Tämä peti ei kaipaa päiväpeittoa, sillä turkoosit lakanat ovat houkuttelevat sellaisenaan ja runsas tyynyasetelma korostaa vielä petauksen rentoa tyyliä. Tässäkin petauksessa on tärkeää, että tyynyissä on eri sinisen sävyjä. Pussilakanat 20 e/kpl ja tyynynpäälliset 8 e/kpl ja huopa 30 e, H&M Home.

Seuraa Anna Aromaata Instagramissa @anna_aromaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla