Lukijoiden suosikit:

Keräsimme Glorian Kodin lukijoiden suosikkikaupat ympäri Suomen. Suuntaa näihin kesälomareissulla!

1. Peterzéns Seaside,  Parattulan rantatie 16, Kustavi

Peterzéns Seaside on uusi sisustusliike, joka sijaitsee satamassa suojaisan lahden perällä keskellä Turun saaristoa. Liike myy merihenkisiä sisustusesineitä kesäkotiin tai veneeseen. Oheisen designshopin lahjatavaraosastolla myydään myös uniikkeja tuotteita paikallisilta saaristolaiskäsityöläisiltä. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Cosy & Country, Pehtorinkuja 5, Espoo

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisustusliike Cosy & Country  on vuonna 2012 perustettu maalaishenkinen sisustus- ja lahjatavaraliike vanhassa talossa luonnonkauniissa Marketanpuistossa Espoossa. Tuotemerkkejä ovat mm. Green Gate, PR Home ja Durance.

3. Memories Marin Putiikki, Rantatie 110 B,  Tuusula

Vanhaan navettaan pystytetty sisustus- ja lahjatavarakauppa, joka myy miljöön hengen mukaisia uusia ja vanhoja tuotteita Suomesta ja ulkomailta. Putiikki sijaitsee lähellä Lottamuseota sekä Pekka Halosen ateljeekotia Halosenniemeä, joissa voit myös piipahtaa matkan varrella.

4. Zoom Design, Asikkalantie 2, Vääksy

Zoom Design on sisustus- ja lifestylemyymälä, joka myy sisustustekstiilejä ja -tavaroita, tapetteja, kankaita, pienhuonekaluja, vaatteita ja koruja. Tuotemerkkejä ovat mm. Beach House, Bloomingville, Designer’s guild, House Doctor, Lexington ja Ralph Lauren. Saatavilla on myös apua sisustussuunnitteluun ja -remontteihin.

5. DomDom, Aleksis Kiven katu 30, Tampere

DomDomissa on laadukkaisiin skandinaavisiin tuotteisiin painottuva, ripauksella leikkimielisyyttä koottu valikoima. Liike myy huonekaluja, mattoja, monipuolisen valikoiman piensisustustavaraa, herkkuja ja erikoisuutena uudelle käyttökierrokselle tuunattuja vintage-huonekaluja. Tuotemerkkejä ovat mm. &Bros, Kauniste, Aarikka, Menu, House of Rym ja Ferm Living.

6. Avelia, Hevoskarintie 23,  Turku

Avelia on 1890-luvun telakkarakennuksessa merellisellä Ruissalon alueella sijaitseva sisustusliike, joka myy laadukkaita, uniikkeja tuotteita pienistä viemisistä kodin sisustukseen: lasitavaraa, valaisimia, mattoja, kynttilöitä, pellavaa, vaatteita, pikkutavaraa ja huonekaluja. Tyyli on rouhea mutta kuitenkin selkeä. Kahvilan terassilta on upea näkymä merelle.

7. Herttanen Design & Deli, Mariankatu 20, Loviisa

Hauskoilla yksityiskohdilla sisustettu skandinaavistyylinen Herttanen pop-up-puoti on avoinna perjantaisin klo 11-13 ja lauantaisin klo 10-14. Myös nettikauppa toimii. Tuotemerkkejä ovat mm. House Doctor, Maileg, Bloomingville, Affari, HK Living, One Must Dash ja Nicolas Vahé sekä lisäksi tuotteita suomalaisilta käsityöläisiltä.

8. Katin Sisustusnavetta, Lankilantie 78, Nummela

Sisustusnavetta sijaitsee idyllisissä maalaismaisemissa ja on pullollaan kierrätettyjä sisustustavaroita suomalaisten kodeista: mm. designlasia, keräilyastioita, valaisimia, huonekaluja, talonpoikaisesineitä ja käsitöitä. Myös puusepänliike, sähkömies, verhoomo ja kahvila toimivat samassa yhteydessä. 

9. Living Deauville, Henrikinkatu 6, Naantali

Living Deauville on Naantalin keskustassa sijaitseva sisustamisen ja lahjatavaroiden erikoismyymälä, jonka kauppiaina toimivat siskokset Niina ja Suvi Tikanmäki. Tarjolla on vaalean skandinaaviseen tyyliin sopivia tekstiileitä, piensisustustavaroita sekä astioita, kankaita, tilausmattoja, yksittäisiä valaisimia ja huonekaluja. Tuotemerkkejä ovat Lexington, Bruka Design, Lene Bjerre, Nicolas Vahé ja Green Gate.

10. Spazio, Hallituskatu 29, Oulu

Oulun keskustassa sijaitseva Spazio on laadukkaisiin designtuotteisiin panostava kodin käyttö- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Liike myy nimekkäiden koti- ja ulkomaalaisten valmistajien huonekaluja, valaisimia ja muita sisustustuotteita. Tuotemerkkejä ovat mm. Alessi, Foscarini, Hay, Kartell, Magis, Muuto, Tom Dixon ja Normann Copenhagen.

11. Piantik, Tynintie 98, Hyvinkää

Piantik on vintagehenkinen sisustuspuoti maalaismiljöössä Hyvinkäällä.  Valikoimiin kuuluu maalaisromanttiseen tyyliin sopivaa sekä uutta että vanhaa tavaraa, valkoista väriä, pitsiä ja pellavaa. Tuotteet ovat pääosin kotimaisia, ranskalaisia, tanskalaisia ja ruotsalaisia.

12. Kapsäkki, Toritie 61, Kuhmoinen

Pariskunnan pyörittämä sisustus- ja lahjatavaramyymälä Kapsäkki toimii vanhassa jugend-puutalossa. Pihapiirissä on lisäksi kaksi ulkorakennusta, joissa on esillä mm. huonekaluja, valaisimia, mattoja, pihakalusteita ja ruukkuja. Liikkeessä on tuotteita sekä sisälle että ulos ja tyylillisesti aina maalaisromanttisesta retroon sekä pelkistetyn skandinaaviseen. Pihapiirissä järjestetään kesäisin myös erilaisia tapahtumia, esim. Runon ja Suven ilta sekä Unikeonpäivän huutokauppa.

13. Villa Nokkonen, Katajakalliontie 2, Västerskog

Villa Nokkosesta saa maalaisromanttiseen makuun sopivat lahjatarvikkeet, kukkia, piensisustustuotteita, vaatteita, herkkuja, koriste-esineitä ja vaatteitakin. Villa Nokkonen sijaitsee samassa pihapiirissä leipomo-kahvila Navetan kanssa, josta saa keittolounasta.

14. Salo Design, Salo, Horninkatu 7, Salo

Salo Design on tuore sisustusliike Salon keskustassa torin laidalla. Myymälän valikoimiin kuuluvat tekstiilit, tapetit, huonekalut, valaisimet, sekä piensisustustuotteet. Liikkeessä toimii sisustusompelupalvelu. Lisäksi sisustussuunnittelija Hely Sainio-Lehtovirta suunnittelee ja toteuttaa sisustuskokonaisuudet tarpeiden mukaan.

15. Kotilaituri, Vilkkimäentie 5, Lieto

Vanhassa meijerissä sijaitsevasta Kotilaiturista saa sisustustuotteiden lisäksi lahjatavaroita ja asusteita ja lankoja. Tyyli on rouhea ja skandinaavinen ripauksella teollisuushenkeä. Värimaailma on mustavalkoinen sesonkien väreillä maustettuna. Tuotemerkkejä ovat mm. Cozy Room, Anna Nygård Design, Blossom, Musta510, AfroArt, Kikoi ja Affari. Kotilaituri on kesälomalla 13.7. saakka, mutta verkkokauppa on auki.

Puuttuuko listalta oma suosikkisi? Kerro alla olevassa kommenttikentässä, mikä se on ja miksi se on niin hyvä!

nina

Sisustuspuoti vaimaron vanilla laitilassa.
Edullinen. Tilava. Maalaismaisemaan sopiva. Monipuolinen. Viihtyisä.

  • ylös 11
  • alas 8
Sisältö jatkuu mainoksen alla