Poimimme Ikean syksyn kuvastosta trendikkäimmät uutuudet, jotka kannattaa käydä heti hakemassa kotiin. Ennustamme nimittäin, että näistä tulee hittejä.

Sinnerlig-sarjan sohvasänky on herättänyt kiinnostusta esimerkiksi Ruotsissa, jossa bloggaajat ovat jopa harmistuneet, kun sohva on ollut kaupoista loppu. Suomen myymälöihin tämä taattu trendikaluste tulee lokakuussa, joten silloin kannattaa olla nopea. Hinta 299 e tai 429 e patjan kanssa.

Korkin ja lasin yhdistelmä on nyt erityisen muodikas. Ikea 365+ -malliston korkillinen karahvi sopii myös kuumille juomille. Hinta 4,99e.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Korkki on materiaalina huippumuodikas ja näkyy myös Ilse Crawfordin suunnittelemassa Sinnerlig-mallistossa. Povaamme, että tästä jakkarasta tulee hitti! Hinta 59 e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Norråker-senkki sopii pieneen tilaan saarekkeeksi. Sen mitat ovat vain 120 x 50 cm. Alahyllyllä voi säilyttää kattiloita. Hinta 169 e.

sirkku lipponen

Noin kaks kertaa kaks kokoista taulua, jossa siniharmaa merimaisema ja rannan kiviä. Ottakaa uudestaan tuotantoon.

  • ylös 19
  • alas 10
Vierailija

Tuo sohvasänky oli valtava pettymys, kun kokeiltiin tavaratalossa; huono istua, littana patja ja ylihintainen laatuunsa nähden.

  • ylös 13
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla