<p><p>Hiihtokuningattaren unelma: kotiovelta on vain 20 metrin matka ladulle. </p></p>

Hiihtokuningattaren unelma: kotiovelta on vain 20 metrin matka ladulle.

<p><p>Valoa tulviva portaikko on kodin hienoimpia tiloja. Vaativan rakenteen toteutti lahtelainen Vuoripelti. Portaikkoa komistaa entisestään Esa Lukalan maalaus.</p></p>

Valoa tulviva portaikko on kodin hienoimpia tiloja. Vaativan rakenteen toteutti lahtelainen Vuoripelti. Portaikkoa komistaa entisestään Esa Lukalan maalaus.

<p><p>Olohuoneen takka on suunniteltu passiivienergia-taloa ajatellen. Polttoilma tulee ulkoa eikä lämmintä sisäilmaa polteta. Takka on Nunnauunin.</p></p>

Olohuoneen takka on suunniteltu passiivienergia-taloa ajatellen. Polttoilma tulee ulkoa eikä lämmintä sisäilmaa polteta. Takka on Nunnauunin.

<p><p>Ruokailuryhmä on samaa tilaa keittiön ja olohuoneen kanssa. Näyttävä valaisin on legendaarisen timantin mukaan nimetty Hope, jonka suunnittelivat Francisco Gomez Paz ja Paolo Rizzatto.</p></p>

Ruokailuryhmä on samaa tilaa keittiön ja olohuoneen kanssa. Näyttävä valaisin on legendaarisen timantin mukaan nimetty Hope, jonka suunnittelivat Francisco Gomez Paz ja Paolo Rizzatto.

Ty&ouml;huoneen maailmankartta n&auml;ytt&auml;&auml; Aino-Kaisan ja Tomin matkakohteet, mutta magneetit loppuivat kesken alkumetreill&auml;. Ty&ouml;huoneen kaksi sein&auml;&auml; ovat lasia lattiasta kattoon, ja ne on toimittanut Lahden lasipalvelu. Kartta on Karttakeskuksesta, ty&ouml;p&ouml;yt&auml; Nurmelan.
Työhuoneen maailmankartta näyttää Aino-Kaisan ja Tomin matkakohteet, mutta magneetit loppuivat kesken alkumetreillä. Työhuoneen kaksi seinää ovat lasia lattiasta kattoon, ja ne on toimittanut Lahden lasipalvelu. Kartta on Karttakeskuksesta, työpöytä Nurmelan.
Hollolan hienoin kuntosali on Aino-Kaisan kodissa. Ecophonin &auml;&auml;nieristyssein&auml;&auml;n teetettiin valokuvakollaasi urheilijapariskunnan huippuhetkist&auml;. Laitteet ovat Roguen.
Hollolan hienoin kuntosali on Aino-Kaisan kodissa. Ecophonin äänieristysseinään teetettiin valokuvakollaasi urheilijapariskunnan huippuhetkistä. Laitteet ovat Roguen.
<p><p>Kellarin lounge-tiloissa on ylellistä hohtoa. Täällä hiihtokuningatar viettää aikaa ystävien kanssa. Säihkyvät laatat ovat Lahden kaakelista, lepotuolit HT Collectionista, pöydät Zarrosta ja matto Adorasta.</p></p>

Kellarin lounge-tiloissa on ylellistä hohtoa. Täällä hiihtokuningatar viettää aikaa ystävien kanssa. Säihkyvät laatat ovat Lahden kaakelista, lepotuolit HT Collectionista, pöydät Zarrosta ja matto Adorasta.

Vaatehuone on nimens&auml; veroinen. Lasiliukuovet erottavat pukeutumistilan makuuhuoneesta. Olympiamitalien my&ouml;t&auml; iltapuvuille on ollut&nbsp;k&auml;ytt&ouml;&auml;.
Vaatehuone on nimensä veroinen. Lasiliukuovet erottavat pukeutumistilan makuuhuoneesta. Olympiamitalien myötä iltapuvuille on ollut käyttöä.

Hiihdon moninkertainen olympiamitalisti Aino-Kaisa Saarinen ja hänen miehensä Tom Gustafsson asuvat Hollolassa upeassa talossa, jossa on paljon lumivalkoista ja ripaus ylellistä hopeaa. Astu peremmälle, ole hyvä!

Pariskunnan Kivitasku-passiivitalo valmistui vuonna 2011. Päärakennuksessa on kolmessa kerroksessa 350 neliötä, ja pihaterassin jatkeena on vielä vieraita varten sisustettu piharakennus.

Talo sisustettiin yhteistyössä Lines Interiorsin sisustussuunnittelijan Taina Laajoen kanssa. Lähtökohtana oli lumivalkoinen talvimaisema. Sen huomaa kirkkaasti jo eteisessä, jonka yksi seinä hohtaa kuin auringossa kylpevä hanki.

Aino-Kaisa kertoo, että tähän kotiin on mukava kutsua ystäviä kylään. Ruokapöytään mahtuu iso seurue. Kaiken huipuksi terassilla odottaa kylpijöitä kylpytynnyri.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Halusimme täydelliset puitteet rentoutumiseen. Kotona haluan tuntea oloni samaksi kuin olisin lomalla. Sellainen on ihanaa vastapainoa hotellihuone-elämälle, hän sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juttu on julkaistu kokonaisuudessaan aiemmin Glorian Koti -lehdessä.

Lue myös

Lauri Tähkän saunamökki uhkuu testosteronia

Sisustussuunnittelija Seija Strandin rintamamiestalo

Sisältö jatkuu mainoksen alla