Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontulan mielestä Habitare kuuluu sisustajan "velvollisuuksiin". Miksi? 

Huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare on jälleen käynnissä. Miksi messuille kannattaa mennä, Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontula?

"Meille sisustusfaneille Habitare on syksyn odotettu käynnistäjä. Alkusyksystä kodin sisustaminen ja "laittaminen" on monilla meillä kiivaimmillaan - on kätevää nähdä paljon uutuuksia samalla kertaa. Messuilla kannattaa uutuustuotteiden lisäksi tutkia huolellisesti myös messuosastoja. Katso, mistä materiaaleista ne on toteutettu ja millaisia pintoja ja värejä on käytetty. Näitä julkitilojen trendikkäitä ideoita voi toteuttaa myös omassa kodissa. Habitaressa on myös hyvä tilaisuus tavata huonekalu- ja sisustualan vaikuttajia: muotoilijoita, tuotepäälliköitä ja markkinointi-ihmisiä. He haluavat kuulla kuluttajien toiveita ja saada palautetta uutuuksista, joten osastoilla kannattaa reippaasti kysellä ja keskustella. Oikeastaan se on melkein meidän sisustajien velvollisuus, jotta saamme tulevaisuudessakin hyvää muotoilua koteihimme."

"Parasta muotoilua ovat yleensä kalusteet ja esineet, jotka uusinakin näyttävät siltä, että ne olisivat aina olleet olemassa. Mutta ikonisiksi tuotteiksi ne tulevat, jos suunnittelussa on jokin erityinen, persoonallinen oivallus. Ilahtuisin, jos näkisin joka osastolla jotain sellaista!"

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Habitare Helsingin messukeskuksessa 9-13.9.2015. 

Tule tapaamaan Tyttiä Glorian Kodin osastolle 6 h 131 torstaina 10.9. ja perjantaina 11.9. klo 14-16.

Sisältö jatkuu mainoksen alla