Glorian muotikuvauksissa Elisabeth Rehn, Seela Sella, Oona Kivelä ja monet muut upeat naiset esittelivät kevään juhlavaa muotia. Sukella kuvausten tunnelmiin.

Nämä naiset ovat omalla panoksellaaan tehneet Suomesta kiinnostamman paikan elää. Siksi pyysimme heidät Gloriaan esittelemään kevään juhlavaa muotia. Videolta näet, miten näyttelijät Seela Sella, Cécile Orblin ja Elina Knihtilä, kapellimestari Dalia Stasevska, ministeri Elisabeth Rehn, tankotanssija Oona Kivelä ja muusikko Iisa Pykäri eläytyvät kuvausten tunnelmiin

 

Voimanaiset-muotijutun löydät 6.4. ilmestyneestä huhtikuun Gloriasta. Lue myös juttu, jossa naiset kertovat elämänsä tärkeimmät oivallukset inspiraatioksi muillekin.

Fashion Stock Sales on odotettu muotitapahtuma, jossa on erikoishinnoin myynnissä tuoreimpien mallistojen lisäksi myös edellisten kausien helmiä sekä mallikappaleita. Tutustu ihmeessä.

Lähes 40 merkin ja putiikin joukossa ovat muun muassa Terhi Pölkki, Dusty, Katri Niskanen, Excuse My BonBon , RCM, Nouki, MOSH Jewelry, By Laura Darth, Finsk, Signed, Nomen Nescio, Tauko, Chao & Eero, Liisa Riski, Frenn Company, Ivana Helsinki, Knippu, Whitetail, Pöllöt Wooden Eyewear, ButoniDesign ja UNNA S.

Järjestäjät odottavat kahden päivän aikana yli kymmentätuhatta kävijää.

”Fashion Stock Sales on ollut pioneerina muotimerkkien varastojen, näytekappaleiden sekä kakkoslaadun myynnissä ennen Facebook-kirppareiden maihinnousua. Toimimme nykyään yhteistyössä esimerkiksi Cos ja Filippa K -Facebook-ryhmän kanssa. Tapahtuma on myös mainio paikka bongata pieniä paikallisia merkkejä, joita ei muualla edes juuri myydä.” kertoo tapahtuman tuottaja, Lumi Accessories oy:n toimitusjohtaja Sanna Kantola.

Fashion Stock Sales Vanhalla Ylioppilastalolla 21.–22.4. pe klo 11-19 ja la 10-18.

Glorian tiimi kuvasi kevään herkullisen muodin Los Angelesin sykkivässä downtownissa. Tästä pääset mukaan tunnelmiin.

Kevään muoti on väljiä linjoja, graafisia leikkauksia ja liehuvia lahkeita. Kuvasimme sen herkullisimmat palat aina aurinkoisessa Los Angelesissa. Sukella mukaan tunnelmaan.

Kuvat: Juha Mustonen
Tyyli: Sofia Oksanen
Malli: Morgan/PhotogenicsLA
Meikki Tami Shirley/Lancôme
Hiukset Marina Migliaccio/Kérastase

 

Yhdeksästä viiteen -muotijutun löydät 2.3. ilmestyneestä maaliskuun Gloriasta.

Maryam Razavi, Juri Silvennoinen ja Marica Rosengård osoittautuivat huippumalleiksi Glorian kuvauksissa.

Malli ja stailisti Maryam Razavi, valokuvaaja Marica Rosengård ja Juri Silvennoinen etsivät televisiossa uutta suomalaista huippumallia. Kolmikon kaikilla jäsenillä on vahva mallitausta, mitä ei voinut olla huomaamatta Glorian maaliskuun muotijutun kuvauksissa. Sukella tästä kuvausten tunnelmiin.

Korkein oikeus -muotijutun löydät 2.3. ilmestyneestä maaliskuun Gloriasta. Suomen Huippumalli haussa alkaa 15.3. Livillä.

Ruotsalaismallimme Torun toi vaatteiden parhaat puolet esiin Glorian sporttimuotijutun kuvauksissa.

"Sporttisesta tyylistä tulee mieleen 1990-luku ja urani alku. Muistatteko New Yorkin power-naiset jämpteissä jakkupuvuissaan ja lenkkarit jaloissaan? Nyt sporttivaikutteet ovat kyllä paljon lempeämpää: On kasmirtakkia, verkkahousua ja liehuvaa helmaa", kertoo jutun muotitoimittaja Liisa Kokko. Hän ja valokuvaaja Marica Rosengård kuvasivat Glorian maaliskuun jutun, jossa sporttivaikutteet liittoutuvat skarpin toimistotyylin kanssa.

 

Jutun malli Torun muutti vanhempiensa kanssa Ruotsista Ranskaan lapsena. Parikymppisenä hän teki mallinhommia, ja kun vanhemmat palasivat takaisin kotikonnuille, Torun jäi Pariisiin. Mallintyöt hän aloitti uudestaa pari vuotta sitten – ja kysyntää on. Pitkät, vaaleat hiukset, klassiset piirteet ja upea kroppa toimivat.

Tarkkasilmäiset muistavat, että Torun oli lavalla viime syksyn Gloria Fashion Showssa.

"Torun oli iloinen uudesta keikasta Helsinkiin. Ja me olimme iloisia hänestä. Oli mahtavaa pukea mallia, jolle sopivat vaatteet kuin vaattet. Acnen pillifarkut sujahtivat jalkaan ja prätkärotsi istui kuin toinen iho", Liisa Kokko kuvailee.

Penkkiurheilija-muotijutun löydät 2.2. ilmestyneestä helmikuun Gloriasta.