Pensselöi iholle tulevan loman sävy.

1. Bobbi Brown Bronzing Powder Golden Light, 41 e.

Mattamainen puuteri tekee tasaista jälkeä. Pigmenttiä on kunnolla, mutta tuote on helppo häivyttää. Tämä on täysin tuoksuton, joten sen käyttäminen on miellyttävää hajuherkällekin. Sävy pysyy hyvin koko päivän.

2. Guerlain Terracotta Light Bronzing Powder -aurinkopuuteri,59 e.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kauniisti asetellut sävyt muuttuvat yhdeksi kasvoilla. Sävy on luonnollinen, sopii talvenkalpealle hyvin. Levittyy hyvin, tuoksuu miedosti kalliille kosmetiikalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. L'Oréal Paris Back to Bronze 02 Sunkiss -aurinkopuuteri, 16,90 e.

Mattapuuteri, jonka rasiassa on piilossa peili ja näppärä pieni suti. Vieno huomaamaton tuoksu. Pigmenttiä on kohtalaisesti ja sävy niin neutraali, että iltapäivällä on syytä sutia vähän lisää, jotta päivetys pysyy koko päivän.

4. Sisley Paris Phyto-Touche Illusion d'Eté, geelimäinen aurinkopuuteri, 99 e.

Jännittävän nahkeapintainen geelipuuteri levittyy hyvin ja pysyy pitkään. Tuote on tuoksuton. Helmiäistä on paljon, sävyä sopivasti. Tässä on ylellisyyttä ja juhlan tuntua. Päiväkäyttöön vähän liian hohtava.

5. Bottega Verde -aurinkopuuteri, 17 e.

Hieman pöllyävän oloinen mattamainen, lähes tuoksuton puuteri. Sävyttää kasvot maltillisesti, sävy hienovarainen. Tässäkin rasiassa on peili, mutta pakkaus on porukan vaatimattomin.

6. Diorskin Mineral Nude Bronze Powder, 53 e. TESTIN VOITTAJA

Kaunis rasia, hyväntuoksuinen tuote. Puuteri koostuu kolmesta eri sävystä, jotka sekoittuvat yhteen sudittaessa. Lopputulos on luonnollinen ja melko huomaamaton. Vaaleita helmiäiskohtia voi poimia pikku pensselillä erikseen korostusväriksi, mikä on hauska optio.

 

Juttua muokattu 16.5. klo 10.01: muutettu Bobbi Brown -merkin kirjoitusasu oikeaan muotoon.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla