Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta aloitti viihdeyhtiön palveluksessa neljä vuotta sitten. Tie on kulkenut lakiosastolta myyntiin, ja sieltä yrityksen johtoon. Levoranta kuitenkin tunnustaa, ettei ole rakentanut uraansa kovin suunnitelmallisesti.

Kati Levoranta ei pidä sanasta ura, sillä se kuulostaa liian suunnitellulta. Hän kokeekin olevansa ennen kaikkea tekijä, joka haluaa saada asioita nopeasti eteenpäin. Urasuunnittelun sijaan häntä motivoivat uudet haasteet.

"Minulla on ollut aina tahtotila kehittyä ja päästä eteenpäin töissä ja elämän eri osa-alueilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Usein kuitenkin mietin, osaanko ja uskallanko sittenkään hypätä tehtävään, mutta olen tietoisesti pyrkinyt kääntämään niitä mahdollisuuksiksi. Tapanani on ajatella, että en ehkä vielä osaa kaikkea, mutta opin kyllä ja kerään kokemusta", hän kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Levoranta kokee, että rooli suuren yhtiön toimitusjohtajana on opettanut kokonaisuuksien hallintaa. Henkilökohtainen menestys on vaatinut paitsi kovaa työtä ja osaamista, myös onnea – sitä, että on oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

"Myös sosiaalisilla taidoilla ja kyvyllä lukea hetkiä on suuri merkitys. Olen myös opetellut kärsivällisyyttä, sillä olen aina ollut kärsimätön, etenkin nuorena. 20 vuotta nuoremmalle Katille sanoisinkin, että odota ihan rauhassa, kyllä se sieltä tulee kun jaksaa tehdä töitä."

"20 vuotta nuoremmalle Kati Levorannalle sanoisin, että odota ihan rauhassa, kyllä se sieltä tulee kun jaksaa tehdä töitä." Kati Levoranta

Levoranta on saapunut Kalastajatorpan Tennisklubille keskustelemaan DNA:n yrityspuolen markkinoinnista vastaavan Paula Miettisen kanssa muuttuvan maailman mahdollisuuksista. Juttusarjan ensimmäisessä osassa Miettinen selvittää, millainen nainen Kati Levoranta on. Kuinka hän päätyi viihdeyhtiön johtoon? Mitä uusi työelämän rooli on hänelle opettanut? Mitä mieltä Kati Levoranta on naisjohtajuusteemasta?

Kohtaamisia-juttusarjassa DNA:n yritysliiketoiminnan markkinoinnista vastaava Paula Miettinen keskustelee kiinnostavien vaikuttajien kanssa ajankohtaisista, työelämään liittyvistä muutoksista ja mahdollisuuksista. Juttusarjan kolmantena vieraana on viihdeyhtiö Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta. #dnavierashuone

KUKA?

Kati Levoranta, 46

Toimitusjohtaja, Rovio

Yrittää oppia työssään jotain uutta joka päivä.
Motto: Lahjakkuudet voittavat otteluita ja tiimit mestaruuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla