Haasteista syttyvä Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta osallistui viime syksynä teräsmieskilpailuun, mutta rankka urheilu tarvitsee vastapainoksi myös rauhoittumista. Levon tärkeydestä hän muistuttaa säännöllisesti myös omalle tiimilleen.

Kati Levorantaa ajavat eteenpäin uudet haasteet niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Viime syyskuussa Levoranta osallistui Mallorcan teräsmieskilpailuun, joka pitää sisällään 3,8 kilometriä uintia, 180 kilometria pyöräilyä ja maratonjuoksun haastavassa maastossa. Maaliin pääsy oli suoritus, joka tuskin unohtuu.

"Tunteet menivät laidasta laitaan, mutta en päästänyt itseäni ajattelemaan, etten jaksa. Piti vain puskea, ja muistaa, että olen harjoituksissa tehnyt kaiken minkä voi tehdä, että kyllä tämä onnistuu. Ajattelin myös, etten voi pettää taustajoukkojani, sillä siisti. Vaikka kyllä se sellaista tahdon voimalla menemistä on", hän kuvailee koettelemustaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Urheilun rinnalle Levoranta kaipaa myös rauhallisia hetkiä, jolloin voi vain olla. Silloin hän saattaa lukea tai viettää aikaa teini-ikäisten poikiensa kanssa. Levoranta haluaa esimerkillään muistuttaa omalle tiimilleen, kuinka tärkeää lepo on jaksamisen kannalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Nykyään aikataulut ovat äärimmäisen tiukkoja ja kaikki tapahtuu hetkessä. Esimiehen yksi tärkeimmistä tehtävistä on pitää huolta siitä, että tiimiläiset jaksavat. Toimistolla ei tarvitse olla yötä myöten. Välillä pitää mennä kotiin ja levätä, jotta on taas hyvä tulla takaisin. Elämää pitää olla myös työn ulkopuolella", hän toteaa.

Tiimin merkitys ja yhdessä tekemisen tärkeys korostuvat Levorannan puheessa usein. "Yksi mottoni on, että lahjakkuudet voittavat otteluja, mutta tiimit mestaruuksia. Yksin voi saada aikaan tiettyjä asioita, mutta tiimit ovat aina vahvempia", hän tiivistää.

"Lahjakkuudet voittavat otteluita, mutta tiimit mestaruuksia. Yksin voi saada aikaan tiettyjä asioita, mutta tiimit ovat aina vahvempia." Kati Levoranta

Myös DNA:n yrityspuolen markkinoinnista vastaava Paula Miettinen pohtii usein yrityskulttuurin merkitystä jaksamisen kannalta. Nyt kaksi naista ovat kokoontuneet Kalastajatorpan Tennisklubille vaihtamaan ajatuksia. Juttusarjan toisessa osassa selviää, kuinka Kati Levoranta huolehtii tiimistään. Mitä urheilu on hänen elämäänsä tuonut? Entä mitä hän opettaa omille pojilleen?

Kohtaamisia-juttusarjassa DNA:n yritysliiketoiminnan markkinoinnista vastaava Paula Miettinen keskustelee kiinnostavien vaikuttajien kanssa ajankohtaisista, työelämään liittyvistä muutoksista ja mahdollisuuksista. Juttusarjan kolmantena vieraana on viihdeyhtiö Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta. #dnavierashuone

KUKA?

Kati Levoranta, 46

Toimitusjohtaja, Rovio

Yrittää oppia työssään jotain uutta joka päivä.
Motto: Lahjakkuudet voittavat otteluita ja tiimit mestaruuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla