Mainos

Vintagemuodin edelläkävijä Vestiairecollective.com ostaa ja myy vain aidoksi todettua huippumuotia. Kansainvälinen verkkokauppa on vihdoin rantautunut Suomeen.

Muotilavoilla trendit vaihtuvat tiuhaan tahtiin, mutta aina syntyy uusia klassikoita, jotka säilyttävät arvonsa kaudesta toiseen. Halutuimmat kulttituotteet viedään käsistä, ja silloin paras tapa päästä käsiksi huippumuodin aarteisiin on metsästää ne käytettyinä verkosta.


Vintagemarkkinoiden haasteena on perinteisesti ollut aitouden varmistaminen, sillä markkinoilla liikkuu paljon taidokkaasti tehtyjä kopioita. Siihen kulminoituu kansainvälisen Vestiairecollective.com -verkkokaupan ideologia;

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

aidon tuotteen tunnistaminen vaatii asiantuntemusta,  ja siksi kaikki sen kautta myytävät vaatteet, laukut, kengät, korut ja kellot tarkistetaan huolellisesti käsin.

Myös tarkoin kuratoitu valikoima on osa Vestiairecollective.comin konseptia, eikä Pariisissa päämajaansa pitävään verkkokauppaan huolita mitä tahansa merkkituotteita. Myyntiin seulotaan kansainvälisen huippumuodin klassikot ja uusimpien trendien mukaiset vaatteet ja asusteet, jotta tarjonta on aina ajankohtainen ja kiinnostava. Konsepti selvästikin toimii, sillä palvelulla on jo kuusi miljoonaa käyttäjää yli 50 maassa, ja toiminta laajenee vauhdilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Vintageklassikko on sijoitus

Ostamalla huippumuodin käytettynä voi säästää keskimäärin 40-70 prosenttia alkuperäisestä hinnasta. Edullisten löytöjen tekeminen koukuttaa, mutta monet Vestiairecollective.comin vakiokäyttäjät myös ansaitsevat palvelun avulla, sillä halutuimpien merkkituotteiden jälleenmyyntiarvo saattaa jopa kasvaa ajan myötä.

Etukäteen on vaikeaa ennustaa, mitkä tuotteet lunastavat klassikon asemaan, mutta on selvää, että mitä parempaa huolta ostoksistaan pitää, sen paremmin ne säilyttävät arvonsa. Laukkujen ja kenkien säilytyspussit sekä -laatikot kannattaa aina säästää mahdollista jälleenmyyntiä varten – myös kuitti on syytä laittaa talteen, jotta aitouden varmistaminen helpottuu.

Paitsi taloudellisesti kannattavaa, muodin kierrättäminen on myös palkitsevaa. Kun karsii säännöllisesti vaatekaapistaan pois hyvin palvelleet, mutta tarpeettomiksi jääneet vaatteet, on taas tilaa uusille löydöille. Siinä piilee vintageshoppailun salaisuus.


Vestiairecollective.com

• Vuonna 2009 perustettu Vestiairecollective.com toimii kansainvälisenä välikätenä myyjien ja ostajien välillä.
• Asiantuntijatiimi varmistaa kaikkien tuotteiden aitouden.
• Palvelun avulla kuka tahansa voi ostaa ja myydä naisten, miesten ja lasten huippumuotia ja kansainvälisiä luksusmerkkejä.
• Myyntiin valitaan päivittäin 4 500 uutta tuotetta. Myyjä nimeää tuotteen hinnan, mutta ostaja voi tehdä siitä tarjouksen.
• Verkkosivulla on kuusi miljoonaa käyttäjää 50 eri maassa, ja toiminta laajenee jatkuvasti.
• Omassa profiilissa voi asettaa hälytyksen, joka kertoo, kun oma suosikkituote tulee myyntiin.
Vestiaire Collective -verkkokauppa on osoitteessa vestiairecollective.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla