Kasvovedet kaunistavat.
Kasvovedet kaunistavat.

Kuoriva kasvovesi kirkastaa ihon kesän jäljiltä. Valitse hellä hoitaja tai tehopuhdistaja ihotyyppisi mukaan.

1. La Roche-Posay Effaclar, Micro-Exfoliant Toner, 15,90 e / 200 ml, TESTIN VOITTAJA

Raikkaan tuoksuinen viilentävä kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Se sisältää hellävaraisesti kuorivaa LHA-happoa, joka tasoittaa ihon sävyä. Sisältämänsä alkoholin ansiosta poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, mutta sopii herkällekin iholle. Iho tuntuu käytön jälkeen superraikkaalta.

 

2. Clinique, Clarifying Lotion 2, 29,90 e / 200 ml

Ärhäkästi alkoholin tuoksuinen kasvovesi puhdistaa tehokkaasti. Vanulappuun ilmestyy likaa vaikka kuinka pesisi kasvot moneen kertaan. Tuote irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja liiallisia öljyjä. Testatuista tuotteista tehokkain, sopii kaikille ihotyypeille, koska sisältämänsä glyseriinin ansiosta ei kuitenkaan kuivata liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Mario Badescu, Glycolic Acid Toner, 25,90 e / 236 ml

Glykolihappoa ja greippiuutetta sisältävä kasvovesi on alkoholiton, mikä tekee tuotteesta hellävaraisen. Iho tuntuu puhtaalta, mutta käytön jälkeen pintaan jää lievä tahmeus. Hoitavan tuntuinen tuote. Sopii hyvin kuivalle ja sekaiholle sekä ikääntyvälle iholle.

 

4. Skin Proud, Detox Tonic Daily Exfoliating, 15,90 e / 145 ml

Omenaisen tuoksuinen kasvovesi poistaa kuolleet ihosolut kosteuttaen samalla ihoa. Sisältää AHA- happoja, omenauutetta, niasiiniamidia, hyaluronihappoa ja viilentävää aloe veraa. Tuntuu iholla lempeältä ja hoitavalta. Sisältää maitohappoa sekä glykolihappoa. Lempeä tuote sopii jokapäiväiseen käyttöön.

 

5. Guinot, Clean Logic Revitalising Care Lotion, 47,20 e / 200 ml

Testin hoitavin tuote puhdistaa hellävaraisesti ja kuorii kevyesti. Sisältämänsä kivennäisaineet kirkastavat ja vahvistavat ihoa. Kasvot tuntuvat sekä puhdistetulta että hoideltulta käytön jälkeen. Iholle jää kosteutettu tunne, mutta myös lievää tahmeutta. Sopii hauraalle, ohuelle ja kuivalle aikuiselle iholle. Mieto tuoksu.

 

6. BYBI Beauty, Day Glow Brightening AHA Tonic, 21 e / 150 ml

Koostumus on geelimäinen, väri pihkainen ja tuoksuluonnollinen, hajustamattoman oloinen. Maitohapon kemiallisesti kuoriva vaikutus on erittäin hellävarainen, joten se ei aiheuta iholla punoitusta tai kihelmöintiä. Kasvovesi tuntuu iholla rauhoittavalta ja miedon puhdistavalta. Ei liian raju herkällekään iholle.

Juttu on julkaistu Gloriassa 09/2022.

Hän

Saitko joululahjaksi jotain näistä ihanuuksista? Onko joku ennestään tuttu?

Mistä et luovu edes jouluisin (tuoksu?)?

Sisältö jatkuu mainoksen alla