Source
Mikko Hannula

Iltapesu ei ole mikä tahansa tapahtuma. Siinä tarvitaan oikeat otteet ja tehokkaat tuotteet.

1. L’Occitane Shea Foaming Cleanser, 125 ml/21 e

Voide tuoksuu miellyttävälle, vaahtoutuu runsaaksi pehmeäksi vaahdoksi, huuhtoutuu hyvin pois ja puhdistaa kuivattamatta. Vesiliukoinen silmämeikki lähtee hyvin. Sheaöljy tekee ihon pehmeäksi muttei jätä rasvaista tuntua.

2. IsaDora Caring Cleansing Oil -meikinpuhdistusaine, 100 ml/13 e

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hajusteeton meikinpuhdistusöljy puhdistaa ihomeikin todella hyvin. Vedenkestävää silmämeikkiä vanulapulla tosin saa hangata reippaasti, että meikki lähtee. Testin paras hinta-laatusuhde.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Mary Cohr Brightening Cleansing Oil, 200 ml/42 e TESTIN VOITTAJA!

Tuhti puhdistusöljy vie meikin ja epäpuhtaudet mennessään. Tämä on se, jolla testin kaikista tuotteista lähtee vedenkestävä silmämeikki parhaiten. Ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, mutta nukkumaan voi mennä vaikka ilman yövoidetta.

4. Korres Castanea Arcadia vaahtoava puhdistusvoide, 150ml/24 e

Voidemainen tuote, joka muuttuu veden kanssa kevyeksi, saippuamaiseksi vaahdoksi. Puhdistaa ihon tehokkaasti mutta kuivattamatta. Miellyttävän mietotuoksuinen. Vesiliukoinen silmämeikki lähtee myös.

5. Lancöme Miel-en-mousse -puhdistusvaahto, 200ml/31 e

Hunajaisen valuva herkullinen koostumus, joka muuttuu veden kanssa vaahdoksi. Liian houkutteleva tuoksu: kamala maku, mutta kuka käski maistaa. Puhdistaa tehokkaasti, silmämeikin poistoon tämä ei ole tarkoitettu. Ylellisyyttä iltoihin!

6. Löwengrip Clean & Calm Facial Cleanser, 75 ml/17 e

Luomupesu on niin mieto, että tekee mieli pestä kasvot kaksi kertaa peräkkäin. Tuntuu silkille, toimii hellävaraisesti. Minun makuuni vähän liiankin. Kevyesti meikkaavalle herkkäihoiselle kiltti ja miellyttävä tuoksuton geelimäinen pesuaine.

 

 

Cara-Mia

Gloria testaa -sarja. Hei, nää on korkeintaan kokeiluja tai esittelyjä. Testaus on hitusen syvempää toimintaa. 

  • ylös 12
  • alas 5
Sisältö jatkuu mainoksen alla