Juontaja Anni Hautala, 34, tasapainottelee toffeen ja vihersmoothien välillä.

Aamuviiden herätykset eivät muutu ajan myötä yhtään inhimillisemmiksi, tietää Radio Suomipopin Aamulypsyä juontava Anni Hautala. Mutta koska päätyö on radiossa, hän ei ota aamuisin paineita laittautumisesta.

”Olen saanut pakotettua itseni siihen, että aamulla pyyhin kasvot kasvovedellä ja laitan seerumin. Muuhun en pysty”, Anni toteaa.

Jos lähetyksen jälkeen on tapaamisia, riittää kasvoille bb-voide, aurinkopuuteri ja ripsiväri. Anni on melko huoleton kauneusrutiineissaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kampaajalle hän menee, kun hyvä ystävä Mariela Sarkima kertoo varanneensa Annille ajan. Gaalakauden aikana Anni käy säännöllisesti kosmetologilla kosteuttavissa ja ihon pintaa tasoittavissa hoidoissa, jotta kasvot pysyvät edustuskunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kampaajalle hän menee, kun hyvä ystävä Mariela Sarkima kertoo varanneensa Annille ajan.

Välillä työ vie televisioon, mikä aiemmin aiheutti paineita. Vaa’an lukemalla ei ollut niinkään väliä, mutta aina tuntui, että jostakin kohtaa kroppaa olisi nipistämisen varaa. Imetysaikanakin, jolloin Anni oli kymmenen kiloa hoikempi, ajatus kummitteli takaraivossa.

”Jos tiesin kuvauksista kuukauden etukäteen, käytin pari viimeistä viikkoa laihdutusyrityksiin. Sittemmin olen tajunnut, että ne pari ylimääräistä kiloa ovat aina olemassa, jos niin ajattelee. Nyt olen päässyt siitä yli”, Anni kertoo.

Lempipuuhaksi on noussut juoksu, sillä lenkkipolulla purkautuu myös mahdollinen kiukku.

Laihdutus ei ole ollut hyvä motivaatio urheilussakaan. Parikymppiseksi asti muodostelmaluistelua harrastaneen Annin on ollut vaikea löytää suosikkilajia. Lempipuuhaksi on noussut juoksu, sillä lenkkipolulla purkautuu myös mahdollinen kiukku.

”En mittaa aikaa tai matkaa. Muuten tekemisestä menee maku”, Anni sanoo.

Mittaaminen ei sovi, kun on taipumusta sortua ääripäihin. Toiveena on löytää urheilulle ja syömiselle tasapaino ilman syyllisyydentuntoa.

”Välillä syön vihersmoothieita, superfoodeja ja pelkkää luomua. Vastapainona on tämänhetkinen tilanne, aamupala oli kaksi toffeeta”, Anni kertoo.

Kuka?

Anni Hautala, 34, juontaja.  

Suosikit kauneudenhoidossa: Vita C 24h Cream pHFormula. ”Tuhti tujaus C-vitamiinia.” Guinot Lait Hydrazone Corps. ”Tekee vartalon ihosta samettisen.” Lucas Papaw Ointment -huulivoide. ”Fermentoitua papaijaa.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla