Kuva: <span class="photographer">Warner Brothers</span>
Kuva: Warner Brothers

Miranda Chambers saa vihdoin kertoa, miten hänestä tuli Wonder Woman 1984 -elokuvan soturinainen.

Kuvittele, että saat unelmiesi työn, mutta joudut salaamaan asian kaikilta läheisiltäsi yli kahden vuoden ajan.

Näin kävi tanssija Miranda Chambersille, joka sai roolin uudesta Wonder Woman1984 -elokuvasta vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun oli muuttanut Suomesta Lontooseen. Elokuvan ensi-illan piti olla alun perin jo kesällä 2019, mutta viivästysten ja koronatilanteen takia sitä lykättiin useaan otteeseen. Nyt se on nähtävissä HBO Nordic -suoratoistokanavalla.

–On ollut vaikeaa olla sanomatta mitään, kun olen käynyt kotiseuduillani Jyväskylässä ja ystävät ovat kyselleet, mitä elämääni Lontoossa kuuluu, Miranda kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kovien treenien kautta rooliin

Miranda on yksi elokuvan kahdeksasta Amazon-naisesta, jotka kisaavat avauskohtauksessa turnajaisissa. Muihin amazoneihin kuuluu ammattiurheilijoita, kokeneita stunt-ammattilaisiasekä esimerkiksi Victoria’s secret -supermalli Douzen Kroez.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miranda päätyi casting-tilaisuuteen mallitoimistonsa kautta, mutta hakuprosessi ei ollut mikään läpihuutojuttu.

– Siihen kuului useampi stunt-testi, joissa meidän täytyi ratsastaa, uida, tehdä temppuja vaijereiden varassa ja hyppiä korkealta. Ennen kuvausten alkua treenasimme vielä pitkään personal trainereiden kanssa, jotta selvisimme fyysisesti vaativista tehtävistä vaivattoman näköisesti, Miranda kertoo.

Wonder Woman 1984 -elokuva oli yksi Mirandan ensimmäisistä töistä Lontoossa, ja sen jälkeen hän on muun muassa tanssinut musiikkivideoilla, tehnyt mallintöitä, laulanut ja toiminut avustajana elokuvissa. Hän paljastaa vilahtavansa nopeassa roolissa myös ensi vuonna julkaistavassa Fast & Furious -elokuvassa,samassa kohtauksessa rap-tähti Cardi B:n kanssa.

Juttu on alun perin julkaistu tammikuun 2021 Gloriassa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla