Kuvat
Marica Rosengård
Jalkapalloilija Paulus Arajuuri ja näyttelijä Adeliina Arajuuri loistivat Glorian muotijutun malleina.
Jalkapalloilija Paulus Arajuuri ja näyttelijä Adeliina Arajuuri loistivat Glorian muotijutun malleina.

Jalkapalloilija Paulus Arajuuri poseerasi siskonsa Adeliina Arajuuren kanssa Glorian muotijutussa vuonna 2019. Kuvauslokaationa toimi Kööpenhamina, jossa sisarukset asuivat yhdessä kämppiksinä parin vuoden ajan.

Paulus kuvattuna silloisilla kotikulmillaan Kööpenhaminan Fredriksbergissä.

– Jos joku olisi sanonut minulle kymmenen vuotta sitten, että asumme vielä Pauluksen kanssa saman katon alla, niin en olisi uskonut. Olemme olleet kämppiksiä nyt kaksi vuotta ja yhteiselo sujuu hyvin, Adeliina kertoi Glorian muotijutussa tammikuussa 2019.

– Meistä on tullut toistemme parhaat ystävät. Vanhin veljemme Niila, joka on muusikko, asuu Berliinissä ja olenkin naureskellut, että saisipa hänetkin vielä samaan osoitteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvaushetkellä Adeliina opiskeli näyttelijäksi CISPA:ssa eli Copenhagen International School of Performing Arts -koulussa. Paulus taas pelasi jalkapalloa puolustajana Tanskan Superligan Brondby IF:ssa ja Suomen maajoukkueessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Maajoukkueessa pelaaminen on suuri kunnia. On aina kiva pelata Suomen väreissä ja tavata vanhoja pelikavereita, kommentoi Paulus, joka on toiminut myös Huuhkajien kapteenina.

Paulus asui siskonsa kanssa tässä asunnossa pari vuotta Adeliinan opiskellessa näyttelijäksi ja Pauluksen pelatessa Tanskan Superligan Brondby IF:ssä. Molempien sisustustyyli on rento ja iso osa kodin tavaroista on hankittu käytettynä.

Molemmat kehuvat Kööpenhaminaa huikeaksi paikaksi asua. Tanskalaiset ottavat elämän rennosti ja ovat perhekeskeisiä. Ainoa miinus on tuulinen ja sateinen talvi.

– Olen viihtynyt täällä hyvin. Ottelukauden aikana treenaan kerran päivässä paitsi maanantaisin. Sunnuntaisin on peli, Paulus kertoo.

Adeliina jatkaa kulttuuriperheen perintöä, sillä isoäiti on tunnettu näyttelijä Aila Arajuuri.

– Mummi on superrakas ja suuri esikuvani. Hän on heittämällä tyylikkäin 83-vuotias, jonka tiedän. Mummin voi bongata miehensä Kallu Tuomisen kanssa fudiskatsomosta Pauluksen Suomi-peleissä tai Niilan konsertista. Hän matkusti viime keväänä tänne Köpikseen katsomaan koulumme näytelmäensi-iltaa. Se oli ikimuistoinen juttu, Adeliina kehuu.

 

 

Yhdessä asuminen hitsasi sisaruksia yhteen niin, että heistä on tullut toistensa parhaat ystävät.

 

Muotijuttu on julkaistu Glorian numerossa 1/2019.

Sisältö jatkuu mainoksen alla