Skorpionin elämää tukahduttaa tärkeäksi koettu yhteys, josta on tullut liian sitova. Sinun on joko jäätävä voimattomana paikoillesi tai revittävä itsesi irti, jotta voit lähteä tavoittelemaan sisimpäsi kaipausta. Uskalla tarttua tilaisuuteen, sillä sateenkaaren päässä on nyt aarre. Onnekkaimmat päivät 2.11. & 20.11.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehellä on tuli kantapäitten alla. Kaipaat kipeästi uusia tuulia, joita lyhytkin matka voisi tuoda. Hermostut alkukuusta ihmisiin, jotka eivät ole perehtyneet riittävästi sinulle tärkeisiin asioihin. Kuun lopussa ilmapiiri muuttuu suotuisaksi uuden parisuhteen syntymiselle tai vanhan vahvistamiselle.

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 25.11.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris on nyt mukana asetelmassa, jolle tähtitaivas tarjoaa isoa mahdollisuutta menestykseen. Merkitykselliseen asemaan nousee suhde Rapuun. Jos se sujuu, moni asia muuttuu paremmaksi. Äidin neuvo on tärkeä. Tammikuun 4.–7. päivinä syntyneiltä vaaditaan rehellisyyttä sekä itseä että muita kohtaan, jottei koko juttu kaatuisi turhaan pullisteluun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 29.11.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies pitää nyt kaksin käsin kiinni jostain sellaisesta, jonka pitäisi jo päästä kokeilemaan siipiään. Olet itse henkilökohtaisen vapauden voimakkaimpia edelläkävijöitä, älä kiellä toisilta sellaista, mitä vaadit itsellesi. Erilaisuus muuttuu rikkaudeksi vasta silloin, kun itse hyväksyt oman erilaisuutesi. Joku ystävyyssuhde voi nyt helposti syventyä rakkaudeksi.

Onnekkaimmat päivät 16.11. & 17.11.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat yrittää nyt auttaa enemmän kuin mihin resurssit riittävät. Olet mukana asetelmassa, jossa onnistuminen voi olla haaveita paljon suurempaa, jos vain saatte turhat jännitteet purettua. Neitsyestä on nyt suurta hyötyä, jos vain annat hänelle tilaa.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 13.11.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan parisuhteessa on 8. päivän jälkeen pieni suvantovaihe, kun rakkauden planeetta Venus pehmentää tunteitasi ja tuo elämääsi uusia mukavia tuttavuuksia. Aika lisää myös luovuuttasi. Nauti joka hetkestä, sillä pian elämäsi on taas täynnä intohimoa, impulsiivisuutta ja valitettavasti vähän riitaakin.

Onnekkaimmat päivät 9.11. & 17.11.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä on kuun alussa täynnä pelihenkeä. Älä anna asioiden mennä kuitenkaan flirttiä pidemmälle. Nämä hetket on tarkoitettu nauttimiseen, ei sitoutumiseen. Ensimmäisen viikon jälkeen vakavoidut itsekin, ja silloin saattaa työympyröissä tapahtua erikoinen käänne riidasta rakkauteen. Jos niin tapahtuu, onnen hinta voi olla melko korkea.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 12.11.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen on nyt niin työorientoitunut, ettei aikaa tahtoisi riittää mihinkään muuhun. Ota silti huomioon sen ihmisen tunteet, joka turhaan odottaa sinua luokseen. Älä vaadi liikaa itseltäsi äläkä muilta. Suhtautumisesi omaan kehoosi on vahvassa murroksessa. Prosessi etenee, mutta nyt pystyt jo olemaan rehellinen itsellesi ja sen myötä suhteet syvenevät.

Onnekkaimmat päivät 3.11. & 23.11.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu kaipaa niin vahvasti harmoniaa ja hellyyttä, että on valmis joustamaan äärimmäisyyksiin asti tullakseen hyväksytyksi. Tämä voi kostautua, kun palaat takaisin raiteillesi. Häkkilinnuksi sinusta ei kuitenkaan ole. Jonkun ystävän erikoinen käytös saa selityksen. Suhde Kauriiseen on erittäin merkityksellinen.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 14.11.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonan marraskuu edellyttää periksiantamattomuutta. Sinun pitäisi jaksaa nyt puurtaa, vaikka pääset poimimaan työn hedelmiä vasta myöhemmin. Luovuttaminen olisi kuitenkin suuri virhe. Joku yrittää käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen. Kuun lopussa voitat enemmän, jos vaadit vähemmän. Pikkumaisuus voi silloin pilata hyvin alkaneen projektin.

Onnekkaimmat päivät 10.11. & 24.11.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyen vaistot ovat erityisen herkkiä. Osaat lukea ihmisistä paljon enemmän kuin he aavistavatkaan. Tee siis siirtosi nyt, kun sinua ei pysty kukaan huijaamaan. Erityisesti Kalojen kanssa on nyt hyvä olla tarkkana. Kun saatte suhteenne täysin rehelliseksi, onnistutte. Ravun neuvoja kannattaa kuunnella.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 24.11.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaa’alla on nyt vaikeuksia saada viestiään ymmärrettävään muotoon. Selvitä, mitä todella haluat. Vain täydellinen rehellisyys itseäsi ja muita kohtaan avaa nyt ne tärkeimmät ovet. Edestakainen liike ei tuota iloa kenellekään. Parisielua etsivä Juno on nyt merkissäsi. Uskallatko vastata sen kutsuun?

Onnekkaimmat päivät 2.11 & 19.11.

Sisältö jatkuu mainoksen alla