Skorpionin elämää tukahduttaa tärkeäksi koettu yhteys, josta on tullut liian sitova. Sinun on joko jäätävä voimattomana paikoillesi tai revittävä itsesi irti, jotta voit lähteä tavoittelemaan sisimpäsi kaipausta. Uskalla tarttua tilaisuuteen, sillä sateenkaaren päässä on nyt aarre. Onnekkaimmat päivät 2.11. & 20.11.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehellä on tuli kantapäitten alla. Kaipaat kipeästi uusia tuulia, joita lyhytkin matka voisi tuoda. Hermostut alkukuusta ihmisiin, jotka eivät ole perehtyneet riittävästi sinulle tärkeisiin asioihin. Kuun lopussa ilmapiiri muuttuu suotuisaksi uuden parisuhteen syntymiselle tai vanhan vahvistamiselle.

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 25.11.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris on nyt mukana asetelmassa, jolle tähtitaivas tarjoaa isoa mahdollisuutta menestykseen. Merkitykselliseen asemaan nousee suhde Rapuun. Jos se sujuu, moni asia muuttuu paremmaksi. Äidin neuvo on tärkeä. Tammikuun 4.–7. päivinä syntyneiltä vaaditaan rehellisyyttä sekä itseä että muita kohtaan, jottei koko juttu kaatuisi turhaan pullisteluun.

Onnekkaimmat päivät 13.11. & 29.11.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies pitää nyt kaksin käsin kiinni jostain sellaisesta, jonka pitäisi jo päästä kokeilemaan siipiään. Olet itse henkilökohtaisen vapauden voimakkaimpia edelläkävijöitä, älä kiellä toisilta sellaista, mitä vaadit itsellesi. Erilaisuus muuttuu rikkaudeksi vasta silloin, kun itse hyväksyt oman erilaisuutesi. Joku ystävyyssuhde voi nyt helposti syventyä rakkaudeksi.

Onnekkaimmat päivät 16.11. & 17.11.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat yrittää nyt auttaa enemmän kuin mihin resurssit riittävät. Olet mukana asetelmassa, jossa onnistuminen voi olla haaveita paljon suurempaa, jos vain saatte turhat jännitteet purettua. Neitsyestä on nyt suurta hyötyä, jos vain annat hänelle tilaa.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 13.11.

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan parisuhteessa on 8. päivän jälkeen pieni suvantovaihe, kun rakkauden planeetta Venus pehmentää tunteitasi ja tuo elämääsi uusia mukavia tuttavuuksia. Aika lisää myös luovuuttasi. Nauti joka hetkestä, sillä pian elämäsi on taas täynnä intohimoa, impulsiivisuutta ja valitettavasti vähän riitaakin.

Onnekkaimmat päivät 9.11. & 17.11.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä on kuun alussa täynnä pelihenkeä. Älä anna asioiden mennä kuitenkaan flirttiä pidemmälle. Nämä hetket on tarkoitettu nauttimiseen, ei sitoutumiseen. Ensimmäisen viikon jälkeen vakavoidut itsekin, ja silloin saattaa työympyröissä tapahtua erikoinen käänne riidasta rakkauteen. Jos niin tapahtuu, onnen hinta voi olla melko korkea.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 12.11.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen on nyt niin työorientoitunut, ettei aikaa tahtoisi riittää mihinkään muuhun. Ota silti huomioon sen ihmisen tunteet, joka turhaan odottaa sinua luokseen. Älä vaadi liikaa itseltäsi äläkä muilta. Suhtautumisesi omaan kehoosi on vahvassa murroksessa. Prosessi etenee, mutta nyt pystyt jo olemaan rehellinen itsellesi ja sen myötä suhteet syvenevät.

Onnekkaimmat päivät 3.11. & 23.11.

Rapu 21.6.–22.7.

Rapu kaipaa niin vahvasti harmoniaa ja hellyyttä, että on valmis joustamaan äärimmäisyyksiin asti tullakseen hyväksytyksi. Tämä voi kostautua, kun palaat takaisin raiteillesi. Häkkilinnuksi sinusta ei kuitenkaan ole. Jonkun ystävän erikoinen käytös saa selityksen. Suhde Kauriiseen on erittäin merkityksellinen.

Onnekkaimmat päivät 2.11. & 14.11.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijonan marraskuu edellyttää periksiantamattomuutta. Sinun pitäisi jaksaa nyt puurtaa, vaikka pääset poimimaan työn hedelmiä vasta myöhemmin. Luovuttaminen olisi kuitenkin suuri virhe. Joku yrittää käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen. Kuun lopussa voitat enemmän, jos vaadit vähemmän. Pikkumaisuus voi silloin pilata hyvin alkaneen projektin.

Onnekkaimmat päivät 10.11. & 24.11.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyen vaistot ovat erityisen herkkiä. Osaat lukea ihmisistä paljon enemmän kuin he aavistavatkaan. Tee siis siirtosi nyt, kun sinua ei pysty kukaan huijaamaan. Erityisesti Kalojen kanssa on nyt hyvä olla tarkkana. Kun saatte suhteenne täysin rehelliseksi, onnistutte. Ravun neuvoja kannattaa kuunnella.

Onnekkaimmat päivät 6.11. & 24.11.

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaa’alla on nyt vaikeuksia saada viestiään ymmärrettävään muotoon. Selvitä, mitä todella haluat. Vain täydellinen rehellisyys itseäsi ja muita kohtaan avaa nyt ne tärkeimmät ovet. Edestakainen liike ei tuota iloa kenellekään. Parisielua etsivä Juno on nyt merkissäsi. Uskallatko vastata sen kutsuun?

Onnekkaimmat päivät 2.11 & 19.11.

Kuukauden tähtimerkki Härkä on muutoskauden alussa.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Nyt tarkkana varsinkin kuun alkuviikot, etteivät sammakot karkaa suustasi liian sukkelaan. Suorat sanat suistavat helposti yksinkertaisetkin asiat kestävän kiukuttelun kohteiksi. Makuasioista sekä muodista voi ja pitääkin kiistellä vaan ei riidellä. No-pean startin kesään saat käymällä läpi onnistuneet uudistukset tyylissäsi viimeksi kuluneilta kahdeksalta vuodelta.

Huomaa nämä päivät: Suorien sanojen säpinää etenkin 1.–13.5.

Härkä 20.4.–20.5.

Kuka sanoi, että parisuhteen pitäisi sujua kuin pyörällä ajo? Jos asiat ovat alkaneet junnata paikallaan, hellitä hieman otettasi. Nyt on mitä parhain aika riuhtaista itsesi irti arjen rutiineista. Henkilökohtainen muutoskautesi on alussa ja kutsuu sinua.

Huomaa nämä päivät: Ota uudistusvuosien ensiaskeleita jo 16.5. alkaen. Silmät auki!

Kaksonen 21.5.–20.6.

Jos ei kutsuja kevään juhliin ala kuulua, on parempi puhua itsensä mukaan tapahtumiin kuin jäädä odottamaan toisten kertomuksia siitä, mistä jäit paitsi. Muista silti säilyttää leikittelevä tyylisi. Ilman iloisuuttasi ja sukkelia sanontojasi maailma olisi arkisempi paikka.

Huomaa nämä päivät: Sosiaalisia suhdepelejä erityisesti 1.–19.5.

Rapu 21.6.–22.7.

Vastuullisuus nivoutuu luontevana osana tapaasi toimia niin kotona kuin töissäkin. Homma hanskassa -asenteesi luo ympärillesi turvallisuuden tunteen. Viimeistään loppukuusta voit keskittyä hyvällä omantunnolla aistit avoinna kevään hurmiollisiin houkutuksiin. Hanki jotain umpiromanttista päällepantavaa.

Huomaa nämä päivät: Valitse astetta romanttisempi asenne erityisesti 20.5. alkaen.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos tunnet olevasi vedenjakajalla ja vanhat tavat ja tottumukset tuntuvat kahleilta, hankkiudu niistä eroon. Uuden uljaan minuuden aika on nyt. Perinpohjainen minuusuudistus alkaa imagosta. Mietitty tyyli niin vaatteissa, kampauksessa kuin jalkineissakin lähettävät viestin valloittajasta.

Huomaa nämä päivät: Valitse uutta garderobiisi viimeistään kuun puolivälistä alkaen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos lomasuunnitelmat tuntuvat junnaavan paikoillaan, on aika katsoa rohkeasti peiliin ja olla itselleen rehellinen. Mahdottomiltakin tuntuvien unelmien toteutuminen vaatii kuitenkin sen ensimmäisen askeleen ottamista. Tee pisteytetty lista asioiden ja hankintojen tärkeysjärjestyksestä.

Huomaa nämä päivät: Sysää ideoitasi energisesti eteenpäin 1.–16.5.

Vaaka 23.9.–22.10.

Toukokuu on hyvää aikaa vakauttaa elämääsi. Yksinolo kirkastaa ajatuksia ja tavoitteita etkä koko ajan joudu ajattelemaan, mitä mieltä toiset ovat asioistasi. Tiivistä toimintaasi, pelkistä pukeutumistasi. Tehostamalla talouttasi ja leikkaamalla turhat kulut pois moni harmi haihtuu kevättaivaalle.

Huomaa nämä päivät: Älä vänkää asioita väenväkisin 1.–16.5.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ajassa liikkuvat isot sekä yllättävät muutokset ilmestyvät yleensä kohdallesi tilaamatta ja pyytämättä. Silloin on hetki myllätä kaikki uusiksi. Tuuleta nyt ihmissuhteitasi, riko rajasi ja uskalla ylittää unelmasi. Pukukoodisi saa olla jotain jännittävää. Älä takerru vanhaan, vaan luo tilaa sosiaalisille äkkikäännöksille.

Huomaa nämä päivät: Yllätyksissä on menestyksen siemen etenkin kuun puolivälistä alkaen.

Jousimies 22.11.-21.12.

Vaikka tasaisen maan tallaus saa sinut helposti turhautumaan, vältä kuitenkin ylilyöntejä ja liioittelua. Ei kaikkia kesävaatteita tarvitse hankkia kerralla, vaan oikeita yhdistelmiä harkiten. Maltti on nyt valttia myös ihmissuhteissa. Älä turhaan sytytä rakkauden roihua liekkeihin ennen kuin olet varma tunteistasi.

Huomaa nämä päivät: Järjestä aikaa ystäville ja yhteisille hetkille 1.–19.5.

Kauris 22.12.–20.1.

Se, mikä on sinulle sanomattakin selvää, saattaa toisilta kestää hieman aikaa sisäistää. Äkkiväärät sanavalinnat ja kommenttisi voivat aiheuttaa turhaa mielipahaa ja harmitusta ystäväpiirissäsi. Pehmennä siis hieman sanomisiasi. Pieni jousto periaatteissasi säilyttää juhlamielen.

Huomaa nämä päivät: Vauhtia ja virtaviivaisia tilanteita 1.–16.5.

Vesimies 21.1.–19.2.

Jos tunnet yhtään epävarmuutta kunnostasi talven jälkeen, ota pieniä varaslähtöjä kesään reippailla lenkeillä ulkoilmassa. Kuun puolivälistä alkava vauhtikautesi tempaa nimittäin helposti mukaansa ja silloin on paras olla valmiina. Kohtaa viimeinkin mahdolliset mieltäsi vaivaavat möröt menneisyydestä ja hankkiudu niistä eroon.

Huomaa nämä päivät: Kahdentoista viikon draivikausi alkaa 17.5. Aloita sinäkin!

Kalat 20.2.–20.3.

Tilaisuus tekee nyt parhaan, joten ota onnenkantamoisesta kiinni, kun se kohdalle sattuu. Uusien tuulien puhallus tuo tullessaan mahdollisuuden toteuttaa kauan hautuneita toiveita sekä raikkaita ideoita, joista loppupeleissä hyötyvät kaikki. Luovuuden kukan kukoistus tarvitsee reilusti rakkautta ja parhaat olosuhteet.

Huomaa nämä päivät: Tee liioittelusta taidetta 1.–19.5.

 

Kuukauden tähtimerkki Oinas joutuu tekemään kompromisseja.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Hio taktiikkasi ensin kuntoon ja räväytä loppukuusta, niin saat purettua ylimääräisen pakkasten paketoiman energian hyödyllisesti. Tee kompromisseja, niin vältät turhat riidat tuttavapiirissä. On parempi sitten vaikka suoriutua arjen aherruksesta yksin ja itsenäisesti kuin väen väkisin.

Huomaa nämä päivät: Pidä suuta soukemmalla 5.–15.4.

Härkä 20.4.–20.5.

Valjasta viehätysvoimasi arjen voimavaraksi, jolla teet päivistäsi nautintojen katkeamattoman helminauhan. Älä suotta kätke naisellisuutta vaatimattomalla pukeutumisella aikana, jolloin luontokin on heräämässä orastavaan kauneuteen ja täyteen voimaansa. Korot saavat kopista ja muodot näkyä.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa urakalla etenkin 5.–24.4.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kestääkö kantti vielä kerran suurennuslasin kanssa tarkistaa se, mitä olet tekemässä, kun vielä samaan aikaan sormesi ja sielusi syyhyävät sovittamaan ja shoppailemaan. Älä laske keskeneräisiä asioita käsistäsi. Etene määrätietoisesti ja varmista, että olet löytänyt ja tilkinnyt kaikki mahdolliset porsaanreiät. Panemalla hutiloinnin pannaan keräät täyden potin kotiin.

Huomaa nämä päivät: Viimeistele hankkeitasi 5.–15.4.

Rapu 21.6.–22.7.

Rakkaus on taitolaji, joka vaati pitkää pinnaa, sitoutumista ja tunteiden ymmärtämistä. Muurinmurtajaksi ryhtyminen tässä kuussa on kyllä vihoviimeinen keino avata ihmissuhdelukkoja. Iltakävelyt tutulla kotikadulla, käynti kampaajalla tai kirppiksellä auttavat selkeyttämään ajatuksia. Malta siis mielesi ja kielesi.

Huomaa nämä päivät: Kompromissit kunniaan 5.–27.4.

Leijona 23.7.–22.8.

Lahjomaton kykysi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan on sisäsyntyistä ja kadehdittavaa. Nauti ja hyödy tilanteista sielun kyllyydestä. Huhtikuu on myös loistava aika levittää sosiaalisten suhteiden verkostoja. Hillitty ja hallittu tyyli on parasta niin pukeutumisessa kuin puheissakin.

Huomaa nämä päivät: Edistä hankkeitasi etenkin 16.4. alkaen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tieto on valtaa, käytä sitä siis viisaasti. Harkitse tarkkaan, mitä kannattaa paljastaa tuiki tuntemattomille. Älä myöskään raota salaperäisyyden verhoasi liikaa heti ensi tapaamisella. Rakkauden draaman kaari säilyy parhaiten ripottelemalla pieniä vinkkejä sinne tänne.

Huomaa nämä päivät: Virity viehätysvoimaiseksi etenkin 16.–24.4.

Vaaka 23.9.–22.10.

Diplomaattinen koskemattomuutesi saattaa kohdata yllättäviä haasteita tilanteessa, joissa ei voi jäädä kahden vaiheille. Älä lähde valitsemaan puoliasi ennen kuin tosiasiat on tutkittu. Kohtelias kosmopoliittiluonteesi on tottunut selviämään, joten älä turhaan vähättele sosiaalisia taitojasi.

Huomaa nämä päivät: Kiperien tilanteiden ja tulisten tunteiden kuukausi 5.–30.4.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Muista hymyillä, pitää lippu korkealla ja katse taivaanrantaa etäämpänä. Välillä mielessäsi heräävä epäilys kaiken kestävyydestä joutaa romukoppaan.

Turha nuukailu pukeutumisen yksityiskohdissa on säästämistä väärästä paikasta. Pienet silmän-iskut voivat johtaa suloisiin suudelmiin tien päällä.

Huomaa nämä päivät: Pane unelmat rullaamaan etenkin 16.4. lähtien.

Jousimies 22.11.-21.12.

Eivät ne pienet menot vaan suuret satunnaiset hankinnat muuttavat luottokortin vingutuksen talouden kohtaloksi. Luo siis unelmillesi tiekartta, jossa järkevä rahankäyttö on arvossa. Mutta kun löydät tyyliisi sopivan vaatteen hyvään hintaan, pue se päälle ja lähde juhlimaan.

Huomaa nämä päivät: Liian hyvän tarjouksen perässä kannattaa juosta vain harkiten 5.–15.4.

Kauris 22.12.–20.1.

Nyt ei ole aika vähätellä eikä aliarvioida itseäsi. Turha myöskään vyöryttää vastuuta muille. Suuret laivat toki kääntyvät hitaasti, mutta liiallinen odottaminen saa palaamaan helposti menneeseen. Suuntaa katseesi rohkeasti tulevaisuuteen ja purjehdi kohti tavoitteitasi.

Huomaa nämä päivät: Pidä hyvää vauhtia yllä koko kuukausi, mutta etenkin 16.4. alkaen.

Vesimies 21.1.–19.2.

Liiallinen omien saavutusten esittely on voinut nostaa somekateutta kavereidesi joukossa. Pidä hetki tervehdyttävää etäisyyttä, ryhdy somepaastoon tai lähde viikonlopuksi muille maille. Matkailu nostaa nostalgisia tunteita pintaan. Sopu syntyy kyllä ajallaan.

Huomaa nämä päivät: Järjestä somepaasto 5.–24.4. välisenä aikana.

Kalat 20.2.–20.3.

Kiteytä parin viime vuoden tekemiset. Pyri eroon sellaisesta, mikä tuntuu olevan vain turhana painolastina elämässä. Näin on helpompi tarttua kiinni loppukuun tehokauteesi. Lisää ripaus taianomaista tunnelmaa filmaattiseen tyyliisi ja korosta arvoituksellisuuttasi pukeutumisessasi niin työssä kuin vapaallakin.

Huomaa nämä päivät: Edistä tavoitteitasi 16.4. alkaen.