Rapu on vaarassa joutua kahnauksiin Kauriin kanssa. Intuitio on paras opastajasi, ja juuri nyt sinun kannattaa luottaa siihen sokeasti. Älä anna periksi, vaikka et pystyisi perustelemaan kaikkia valintojasi. Toiset tajuavat viisautesi kyllä myöhemmin. Onnekkaimmat päivät 1.7. & 26.7.

Leijona 23.7.–22.8.

Leijona laajentaa ystäväpiiriään. Uusi tuttavuus soittaa hyvin herkkiä kieliä sielussasi. Tätä säveltä kannattaa kuunnella tarkasti! Muista, että sinun tehtäväsi on toteuttaa unelmasi. Toisten onnesta et ole vastuussa. Skorpioni voi heittäytyä hankalaksi.

Onnekkaimmat päivät 1.7. & 13.7.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Neitsyellä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa pitkäaikainen unelma. Onnistumisen esteeksi voi nousta vain liiallinen vaatimattomuus. Nyt on oikea aika antaa kunnia sille, kenelle se kuuluu. Jos se olet sinä, astu esiin ja ota paikkasi päivänpaisteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Onnekkaimmat päivät 5.7. & 22.7.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaka innostuu tulisen oinaan rohkeudesta ja aloitteellisuudesta, mutta huomaa ikäväkseen hyvin pian terävien kyynärpäiden tönäisyt kyljessään. Huipulla tuulee hyvin lujaa. Ole varovainen. Joku, jota yrität auttaa, ei itse noudata niitä pelisääntöjä, joita vaatii muilta.

Onnekkaimmat päivät 1.7. & 26.7.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Saturnus palaa hetkeksi Skorpioniin tarkistamaan, otitko opiksi kivuliaista kokemuksistasi. Jos pystyt päästämään kokonaan irti vanhoista pettymyksistä, astut uuteen menestymisen maailmaan, jossa vain taivas on rajana. Uusi rakkauskin odottaa jo nurkan takana.

Onnekkaimmat päivät 8.7. & 26.7.

Jousimies 23.11.–21.12.

Jousimiehellä on hengähdystauko. Jos ehdit jo päästää irti vanhoista kaunoista ja turhista menettämisen peloista, voit huokaista helpotuksesta. Merkkiisi palaava Saturnus pääsee rakentamaan kanssasi uutta menestystä. Jos vielä roikut menneessä, seuraavat kaksi vuotta voivat olla aika raskaita.

Onnekkaimmat päivät 1.7. & 3.7.

Kauris 22.12.–19.1.

Kauris etsii nyt paikkaansa hyvin syvällisellä tasolla. Tunnet etäisyyttä, joka samalla ahdistaa ja vapauttaa. Sinun on aika seistä jaloillasi ja tehdä itse valintasi. Miellyttäminen on väärä valinta, jos se tapahtuu sisimpääsi vastaan.

Onnekkaimmat päivät 13.7. & 21.7.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies mittaa vapauden rajoja lähimmissä ihmissuhteissaan. Joku ihminen on tullut niin tärkeäksi, että menettämisen pelko alkaa asettaa kahleita ajatuksen vapaudelle. Joku alakynteen joutunut tarvitsee apuasi.

Onnekkaimmat päivät 2.7. & 5.7.

Kalat 20.2.–20.3.

Kalat on nyt hyvin lähellä ison unelman toteutumista. Onnistumisen avaimet ovat kodin ja työn välisen tasapainon löytämisessä. Älä lupaa liikaa kumpaankaan suuntaan. Luurangot on myös syytä päästää ulos kaapista. Ravulta saat arvokasta apua.

Onnekkaimmat päivät 8.7. & 16.7.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Oinaan elämä jakautuu nyt kahteen suuntaan. Toisaalla syvä kiintymys, luottamus ja onni, toisaalla ristiriita, joka on nyt ratkaistava. Kuun lopussa rytisee, kun sisimpäsi ei enää suostu kantamaan kahleitaan. Osaat käyttää hyväksesi toisten tekemiä virheitä.

Onnekkaimmat päivät 13.7. & 26.7.

Härkä 20.4.–20.5.

Härkä on niin laiskalla päällä, että tilaisuus voi lipua sormiesi lomitse ilman, että ehdit itse sitä edes huomata. Jos odotat täydellisyyttä, joudut odottamaan koko elämäsi. Jotkut rajat ovat olemassa vain haastaakseen sinut rikkomaan ne. Rapu voi auttaa sinua etenemään.

Onnekkaimmat päivät. 5.7. & 16.7.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Kaksonen selvittää nyt asioiden todellisen laidan ja kertoo löydöistään myös niille, jotka eivät välttämättä haluaisi kuunnella. Älä sorru silittämään liikaa toisten tietä, kissa kuuluu nyt nostaa pöydälle. Pidä puolesi, totuus toimii nyt täysillä eduksesi.

Onnekkaimmat päivät 1.7. & 3.7.

Sisältö jatkuu mainoksen alla