Työhuone ennen.
Työhuone ennen.

Katso 5 ideaa, miten tylsähkö työpiste muuttui kodikkaaksi ja persoonalliseksi.

Loihdin kotitoimistosta entistä elävämmän ja kodikkaamman nostamalla työpöydälle yllätyksen: valtavan oliivipuun. Nyt se on tilan uusi keskipiste. Lisäksi piipahdin lautakaupassa ja ripottelin sinistä tuomaan persoonallisuutta.

Työhuone muutoksen jälkeen: 

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Näin tein runsaamman ja persoonallisemman työpisteen: 

1 Seinällä olevat vanerilaatikot muodostavat monitasoisen kokonaisuuden taideteoksen ympärille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 Pieni viherkasvi toki elävöittää tilaa sympaattisesti, mutta ylisuuri viherkasvi se vasta säväyttääkin. Siksi oliivipuu pääsi työhuoneen keskipisteeksi. Lisähuomiota puulle antavat jättiläismäinen suojaruukku ja oksissa roikkuvat ledivalot.

3 Marmorinen paperipaino, lasivitriinissä oleva kahvipussi ja kullanhohtoiset termari ja kulho ovat pieniä mutta harkittuja lisiä työhuoneen sisustukseen.

4 Kansakoulun opettajanpöydästä inspiraationsa saanut vanerisuojus rakennettiin valmiiksi mittaan sahatuista vanerilevyistä sekä kulmaraudoista. Näin työpöydän alla olevat tavarat, kuten roskikset, pysyvät piilossa katseilta ja harkitut esineet nousevat esille.

5 Seeprakuosisen nojatuolin kaveriksi löysin sopivasti riitaisat retrokuosit. Muodikas eläinkuosi jalostuu entistä persoonallisemmaksi kukallisten ja värikkäiden kankaiden rinnalla.

Kuvien tuotteiden tiedustelut: Nojatuoli ja pöytä 82B, Artek. Pöydän alla on tummansininen vetolaatikosto, laatikkohyllyt, retrokuosinen tyyny, marmorinen paperipaino, metallinen Lehtorinteen magneettiliitutaulu ja kalenteri, Olkkari. Ruskeat kansiot ja sekä harmaa lomake­laatikko, Akateeminen Kirjakauppa. Poljinroskikset  ja kannellinen laatikko ja harmaat mapit, numerokortit,  Ikea. Kukkaruukku ja oliivipuu, kynätelineenä toimiva lasikuppi, virkattu puuvillamatto, lasivitriini, Moko. Metallinen työvalaisin, Boknäs. Tivoli Audio -radio ja Hayn pinnatuoli, Formverk. Kukkakangas on Myllypuron kierrätystavaratalosta. Pöydän ympärillä vanerilevyt, Puukeskus. Kukkaruukkue, Casuarina. Oliivipuu, Plantagen. Ledivalot, puinen kolmioviivoitin, Granit. Sininen kansio, Hayn kansiot ja kuparinen kynttilänjalka, sininen lahjanauha, sininen muovi­punoksinen korikassi, Pino. Kullanvärinen kulho ja Steltonin termoskannu, Skanno. Musta jatkojohto, Clas Ohlson. Hannu Väisäsen taideteos Novalis, Galleria B5.

Lue myös:

Onko sinullakin vielä korivaunu? Näin sisustat sillä nyt.

Tee keinusta trendikäs yöpöytä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla