Tämän vaatekaapin muodonmuutoksessa hukkatila hävisi ja kaaos muuttui silmiä hiveleväksi järjestykseksi.

Viisihenkisessä perhessä muutettiin vanhempien makuuhuone entiseen lapsen huoneeseen. Lapsen vaatteet säilytettiin liukuovien takana koreissa ja hyllyillä, jotka oli kiinnitetty seinään kiskoilla. Tässä järjestelmässä tanko- ja hyllytilaa oli aikuisten tarpeisiin aivan liian vähän. Vanhat hyllyt ja korit vietiin kierrätykseen ja tilalle teetettiin mittojen mukaan uudet kaapistot. Teettäminen oli ainoa vaihtoehto, sillä sopivan kokoisia kaappeja ei valmiina löytynyt. Pienessä makuuhuoneessa hyväksi havaitut liukuovet saivat jäädä paikoilleen. Ovista poistettiin lapsen liimaamat tarrat.

Kaappi näyttää nyt tältä:

Kun kaapistoa suunniteltiin, tärkeintä oli miettiä, mitä siihen tulisi mahtua. Vaatteiden määrä kartoitettiin ja laskettiin, kuinka paljon tanko- ja hyllytilaa tarvitaan. Syviin vetolaatikoihin mahtuivat lähes kaikki kahden aikuisen pinottavat vaatteet ja kengille jäi runsaasti tilaa hyllyille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun vaatesäilytys suunniteltiin toimivaksi, kaapiston sisälle mahtui myös pieni kampauspöytä. Onnistunut muutos kannustaa pitämään hyllyt ja laatikot ojennuksessa.

Tuotteet: Kaapisto, 1 490 e, teetettiin salolaisella puuseppä Rauli Pajulla. Lamppu noin 102 e, Näckroslampan. Juliste 20 e, Love Sugar / Etsy.com. Peili 14,99 e, kenkälaatikot 4,99 e/kpl sekä keltainen säilytyslaatikko  4,99 e, Ikea. Vaaleansiniset Balmuirin pellavalakanat 179 e, Stockmann. Muut tavarat löytyivät perheeltä.

Lue myös:

Nyt riitti eteisen kenkäkaaos! Katso helppo ja halpa idea

Tällä päiväpeitolla et voi pedata "väärin"

Sisältö jatkuu mainoksen alla