Ratkaisemme koululaisen huoneen sisustusongelmat. Lue 8 vinkkiä ja katso esimerkkikuva!

1 Koulupöydän säilytysratkaisut löytyvät keittiöstä. Kun laitat työpöydän pikkutavarat kerrostarjottimelle, säilytystila tuplaantuu. Kynätelineiksi sopivat vanhat hillopurkit. Kuvan tarjotin on viime syksyn uutuus, 245 e, Iittala. Hillopurkit 3 e ja 4,50 e, Smyygi.

Ruokapöytä käy hyvin koululaisen työpöydäksi. Se on iso ja materiaali tavallisesti hyvin kestävää. Hayn ruokapöytä 1 999 e, Formverk

3 Käsittelemättömän puutuolin voi maalata itse. Anna lapsen valita väri, niin hän on tyytyväisempi huoneeseensa. Enzo Marin käsittelemätön mäntyinen Sedia-tuoli, 220 e, Artek.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4 Ripusta tangolle hehkulamppuja. Saat tunnelmavalon sytyttämällä yhden ja yleisvalon, kun kaikki lamput palavat. Puutankoja ja ketjuja myydään rautakaupoissa. Cord-lampussa on posliinikanta, 18,90 e, Granit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5 Maalaa seinä kahdella värillä, se tuo rytmiä huoneeseen. Superraikas väripari, valkoinen ja keltainen, piristää huoneen pimeänä vuodenaikana. Harmony-sarjan himmeä, puhtaankeltainen sävy K302 on täydellinen pimeään Suomeen, Tikkurila.

6 Kun kavereita tulee yökylään, tarvitaan kaveripatja. Ongelmana usein vain on, missä sitä säilyttää. Kivannäköinen varapatja voi olla esillä ja käytössä löhöilypaikkana. Matkafutonissa on säilytyssäkki mukana, 80 x 190 cm, 182 e, Futonia Outlet.

7 Vesipestävät muovimatot kestävät kaatuvat kokikset ja muut sotkut. Arfikkalaiset terassimatot, 150 x 220 cm, 65 e ja 90 x 190 cm, 40 e, Smyygi. Haavi kuvausrekvisiittaa.

8 Jos koululaisella ei ole omaa huonetta, rakenna rauhallinen soppi. PS2014-sarjan kulmalepotuolin voi siirtää helposti mihin haluaa, materiaalit koivua ja pellavaa, 269 e, Ikea. Kuulokkeet 197 e, Kruunuradio. Afroartin raidallinen tyyny 42 e ja tikattu karttatyyny 22 e, Olkkari. Virkattu koira 89 e, Tikau. Kirjat, Otava.

Lue myös

Tämä yllättävä esine saa lapset siivoamaan

Lastenhuoneen sisustus, josta tykkäävät sekä äiti että lapset

Sisältö jatkuu mainoksen alla