Ratkaisemme koululaisen huoneen sisustusongelmat. Lue 8 vinkkiä ja katso esimerkkikuva!

1 Koulupöydän säilytysratkaisut löytyvät keittiöstä. Kun laitat työpöydän pikkutavarat kerrostarjottimelle, säilytystila tuplaantuu. Kynätelineiksi sopivat vanhat hillopurkit. Kuvan tarjotin on viime syksyn uutuus, 245 e, Iittala. Hillopurkit 3 e ja 4,50 e, Smyygi.

Ruokapöytä käy hyvin koululaisen työpöydäksi. Se on iso ja materiaali tavallisesti hyvin kestävää. Hayn ruokapöytä 1 999 e, Formverk

3 Käsittelemättömän puutuolin voi maalata itse. Anna lapsen valita väri, niin hän on tyytyväisempi huoneeseensa. Enzo Marin käsittelemätön mäntyinen Sedia-tuoli, 220 e, Artek.

4 Ripusta tangolle hehkulamppuja. Saat tunnelmavalon sytyttämällä yhden ja yleisvalon, kun kaikki lamput palavat. Puutankoja ja ketjuja myydään rautakaupoissa. Cord-lampussa on posliinikanta, 18,90 e, Granit.

5 Maalaa seinä kahdella värillä, se tuo rytmiä huoneeseen. Superraikas väripari, valkoinen ja keltainen, piristää huoneen pimeänä vuodenaikana. Harmony-sarjan himmeä, puhtaankeltainen sävy K302 on täydellinen pimeään Suomeen, Tikkurila.

6 Kun kavereita tulee yökylään, tarvitaan kaveripatja. Ongelmana usein vain on, missä sitä säilyttää. Kivannäköinen varapatja voi olla esillä ja käytössä löhöilypaikkana. Matkafutonissa on säilytyssäkki mukana, 80 x 190 cm, 182 e, Futonia Outlet.

7 Vesipestävät muovimatot kestävät kaatuvat kokikset ja muut sotkut. Arfikkalaiset terassimatot, 150 x 220 cm, 65 e ja 90 x 190 cm, 40 e, Smyygi. Haavi kuvausrekvisiittaa.

8 Jos koululaisella ei ole omaa huonetta, rakenna rauhallinen soppi. PS2014-sarjan kulmalepotuolin voi siirtää helposti mihin haluaa, materiaalit koivua ja pellavaa, 269 e, Ikea. Kuulokkeet 197 e, Kruunuradio. Afroartin raidallinen tyyny 42 e ja tikattu karttatyyny 22 e, Olkkari. Virkattu koira 89 e, Tikau. Kirjat, Otava.

Lue myös

Tämä yllättävä esine saa lapset siivoamaan

Lastenhuoneen sisustus, josta tykkäävät sekä äiti että lapset