Näin teet parvekkeesta viihtyisän ruokailutilan.

Ota nämä asiat huomioon, kun alat suunnitella parvekkeen sisustamista:

1. Mittaa parvekkeen pituus ja leveys. Esimerkkiparvekkeen pituus oviaukkoon asti on 258 cm ja leveys 158 cm.

2. Mieti, mitä toimintoja parvekkeelle haluat. Onko tarvetta lepopaikalle vai ruokailutilalle? Ota myös huomioon, milloin parvekkeelle paistaa aurinko - jos aurinko ei paista, kun ollaan vapaalla, on turha tehdä auringonottopaikkaa...

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Piirrä parvekkeen pohja paperille ja suunnittele kalusteiden sijoituspaikat. Esimerkiksi ruokapöydän on oltava sen kokoinen, että parvekkeelle jää riittävästi kulkutilaa. Myös tuolien on hyvät olla pienet ja kevyet sekä pinottavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esimerkkiparvekkeelle hankittiin Ikeasta Ps 2014 -pöytä, massiivimäntyä, 120 x75 cm, 179 e, Reidar-tuolit, leveys 49 cm, 49,50 e / kpl sekä Granitin mustat jakkarat, jotka menevät pöydän alle.

4. Mieti, millaiset kalusteet kestävät parvekkeellasi ja mihin sijoitat kalusteet talveksi. Lasitetulle parvekkeelle voi laittaa myös sisälle tarkoitettuja puisia huonekaluja, jotka voi siirtää sisälle talveksi. Löytyykö kotoa tai varastosta valmiiksi kalusteita, joita voisi hyödyntää parvekkeella? Esimerkiksi Lundian vanha hylly on jälleen muodikas ja joutanee varastosta käyttöön! Uusi Classic-hylly, 80 x 30 x 248 cm, massiivimäntyä, 353 e, Lundia.

5. Luo moderni tyyli mustavalkoisilla esineillä. Esimerkkiparvekkeelle hankittiin Granitista isot puulaatikot 28,90 e / kpl ja pienet, 18,90 e / kpl sekä nahalla terästetyt räsymatot, 70 x 200 cm, 63,90 e / kpl. Pöytäliinana käytetty Ikean Svarttall-puuvillakangas myydään kolmen metrin palana, 20 e. Raidalliset kangaskorit, iso 17,50 e, pieni 13 e, Peroba. Astiat Iittala.  

Katso myös:

Tee eurolavoista sohva parvekkeelle - katso video

Keittiöremontti 100 eurolla - katso video

Sisältö jatkuu mainoksen alla