Tuuheuttavat föönaussuihkeet ovat kuohkeiden kampausten salaisuus.

Budgie The Volume Mist, 14,90 e / 150 ml

Lämmössä aktivoituva suihke lupaa nostaa kampauksen ”mieltä räjäyttäviin korkeuksiin”, muttei täytä kovia odotuksia. Tuote kuitenkin tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, ja muotoiluraudalla tehdyt kiharat pysyivät hyvinä koko päivän. Ei jätä hiuksia tahmaisiksi, ne tuntuvat puhtailta vielä seuraavinakin päivinä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Briogeo Blossom & Bloom Ginseng + Biotin Volumizing Blow Dry Spray, 19,90 e / 147 ml

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Biotiinin, inkiväärin ja ginsengin sanotaan vahvistavan hiuksia ja päänahkaa, joten suihke lupaa tuuheutta paitsi käyttöhetkellä myös pidemmällä aikavälillä. Föönauksen jäljiltä hiusten kuohkeudessa ei näkynyt muutosta. Jätti hiukset puhtaan tuntuisiksi, mutta turhan vahva tuoksu säilyi hiuksissa vielä seuraavaan päivään.

Four Reasons Original Styling Mist,12,90 e / 250 ml

Föönaussuihke on testituotteista ainoa, joka sisältää maininnan lämpösuojasta. Siitä suuri plussa, koska kuka jaksaa suihkia montaa eri pohjatuotetta? Antoi kampaukseen sopivasti rakennetta, ja liukkaat hiukseni näyttivät mukavasti pöyheämmiltä.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydromist Blow-Out Spray, 34,90 e / 150 ml

Suihke lupaa syväkosteuttaa ja suojata hiuksia, ja kuivahtaneet latvat vaikuttavat sileämmiltä ja kiiltävämmiltä. Hiukset tuntuvat tuuheammilta, mutta hoitavuuden takia myös vähän raskailta. Pörröisemmille hiuksille tämä toimisi varmaan loistavasti. Mukavan raikas tuoksu.

Schwarzkopf Professional Osis+ Texture Blow, 16,90 e / 300 ml

Kampaamotuote muistuttaa hiuslakkaa paitsi aerosolipullon myös tuoksunsa puolesta. Föönaamisen jälkeen hiukset tuntuivat huomattavasti paksummilta. Suihke toimi hyvänä pohjana kiharoille, jotka säilyivät vielä seuraavaankin päivään.

Maria Nila Volyme Spray, 28 e / 400 ml TESTIN VOITTAJA

Suihke tuo hiuksiin pitoa ja lupaa suojata hiusväriä haalistumiselta ja UV-säteiltä. Föönauksen jälkeen hiuksia tekee mieli pöyhiä jatkuvasti, sillä ne tuntuvat hämmentävän tuuheilta. Kuohkea vaikutus säilyy koko päivän. Tuotetta suihkutetaan kuin hiuslakkaa, joten se leviää hiuksiin tasaisesti. Jättää hiuksiin kevyen tuoksun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla