<p><p>Korillinen suklaapupuja on helppo askarrella itse.</p></p>

Korillinen suklaapupuja on helppo askarrella itse.

Jaa 200 gramman suklaalevy (esimerkiksi Fazerin sininen) nelj&auml;&auml;n osaan. K&auml;&auml;ri 8 palaa suklaata foliopaperiin.
Jaa 200 gramman suklaalevy (esimerkiksi Fazerin sininen) neljään osaan. Kääri 8 palaa suklaata foliopaperiin.
&Auml;l&auml; sy&ouml; itse kaikkea suklaata!
Älä syö itse kaikkea suklaata!
Paketoi foliopaperit valkoiseen kopiopaperiin ja sulje paketti kaksipuoleisella teipill&auml;. Leikkaa ylij&auml;&auml;neest&auml; osasta korvat.
Paketoi foliopaperit valkoiseen kopiopaperiin ja sulje paketti kaksipuoleisella teipillä. Leikkaa ylijääneestä osasta korvat.
<p><p>Maalaa vesiväreillä pupulle silmät, nenä ja korvien sisäosat. Piirrä ohuella tussilla viikset, suu, mustuaiset ja takapuolelle töpöhäntä. </p></p>

Maalaa vesiväreillä pupulle silmät, nenä ja korvien sisäosat. Piirrä ohuella tussilla viikset, suu, mustuaiset ja takapuolelle töpöhäntä.

<p><p>Jokainen pupu on yksilö. Mutta kuka tuo keltainen kaveri on?</p></p>

Jokainen pupu on yksilö. Mutta kuka tuo keltainen kaveri on?

<p><p>Tee samalla idealla pilkullisia paketteja. Pohjatyö on sama. Lisäksi tarvitset vain merkkaustarroja ja värillistä ohutta paperia. </p></p>

Tee samalla idealla pilkullisia paketteja. Pohjatyö on sama. Lisäksi tarvitset vain merkkaustarroja ja värillistä ohutta paperia.

Kun ovikello soi sunnuntaina, älä juokse hätääntyneenä kaivamaan kolikoita! Pienet pääsiäisnoidat ilahtuvat paljon enemmän itse tehdyistä suklaapupuista. Katso teko-ohjeet.

Tarvikkeet: suklaalevy, A4-paperiarkkeja, foliota, vesivärit, ohut tussi, kaksipuoleista teippiä. Pilkullisiin paketteihin lisäksi värillistä paperia, merkkaustarroja. Askartelutarvikkeet, Akateeminen kirjakauppa.

Lue myös:

Pääsiäiskattaus: 6 kauneinta ideaa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Leikkisät, romanttiset ja tyylikkäät pääsiäismunat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla