Stylisti Vesa Silver jakoi Gloria Fashion Show'ssa vinkkinsä uuden sesongin muotiin ja kertoi, että luvassa on rakkauden syksy.

Stylisti Vesa Silver oli erityisen innoissaan siitä, että Glorian muotinäytöksessä nähtiin jälleen kotimaista osaamista sekä Aalto-yliopiston ja Lahden Muotoiluinstituutin nuorten suunnittelijoiden luomuksia. Hän itse edusti Gloria Fashion Show’ssa niin ikään kotimaisessa designissa, suunnittelija Marjut Uotilan Dusty-merkin näyttävässä takissa.

“Ihanaa, että Glorian muotinäytöksessä on joka vuosi uusia elementtejä. Vaikka näytös on pitkä, on siinä koko ajan mahtava meno, kun mallit tanssivat ja flirttailevat lavalla.”

Tulevana syksynä Vesa työskentelee stailistina The Voice of Finland, Love Island Suomi ja Kaikki vastaan 1 -ohjelmissa. Mitkä ovat stylistin ykkösvinkit syysmuotiin?

“Tänä syksynä näkyy paljon western-henkisiä kauluspaitoja ja buutseja. Ostin itselleni juuri mokkatakin, jossa on hirveästi hapsuja ja odotan, että pääsen ottamaan sen käyttöön. Myös metallisuus ja futuristinen hopea viehättävät, Silver kun olen.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Työasiat eivät olleet ainoa syy, miksi Vesa kertoi odottavansa tulevaa syksyä innolla.

“Olen ollut 10 vuotta sinkku, mutta nyt tässä pitäisi opetella seurustelemaan. Luvassa on rakkauden syksy!”

Sisältö jatkuu mainoksen alla