Syyskuun Glorian Koti on ilmestynyt uudistuneena ja entistä ihanampana. Jokaisessa numerossa on nyt seitsemän näyttävää kotia, jotka saavat aiempaa enemmän tilaa. Luvassa harmoniaa, rauhaa, laadukasta visuaalisuutta ja lisää yksityiskohtia sekä tietoa. Uutta vain tilaajille: yksi ylimääräinen koti- tai sisustusjuttu, yhteensä kahdeksan sivua. Tilaa tästä Glorian Koti.
Syyskuun numerossa vierailemme muun muassa sisustusarkkitehti Laura Räihän taidokkaasti sisustetussa kodissa ja piipahdamme Habitarea luotsaavan Laura Sarvilinnan kotona. Vain Glorian Kodissa: kylässä Mujin johtajan Masaaki Kanain kotona Tokiossa. Lisäksi valitsimme 25 Habitaren parasta uutuutta. Kurkista uuteen lehteen:

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syyskuun Glorian Koti on myynnissä lehtihyllyissä 7.9. alkaen. Lue digilehteä tästä.

ZH

Ja minua alkoi jännittämään, koska en ole saanut uudistunutta Gloria Kotia vielä kotini Keski-Euroopassa. Jospa tänään tärppäisi ja posti ilahduttaisi uudistuneella lehdellä. Hyvää siis kannattaa odottaa.

  • ylös 10
  • alas 4
ZH

Tänään sain lehden vihdoin käteeni. Ja mitä ihmettä: uudistunut Gloria Koti-lehti on aivan IHANA! :)
Upeat isot kuvat tekevät lehden lukemisesta todella luksusta. GK on entiseen nähden nyt enemmän harmoninen ja seesteinen elämys - ja tuntuu, että sisältökin on kokenut jonkinlaisen 'konmari' -uudistuksen. Olenpa todella iloinen että muutin tilaukseni 12 kk kestäväksi. Ja saan nauttia yhdestä sisustustyylikkyydestä enemmän kuin irtonumeron ostajat. Sekin on pientä plussaa.. ja korvaa mielestäni jo ulkomaan kalliit postimaksut. ;)

Onnittelut jokaiselle lehtiuudistukseen osallistuneelle. Koska eihän kai näin suuri muutos voi olla vain yhden henkilön takana? Tiimi on onnistunut upeasti, ja voisin kuvitella, että henkilökemiat puhuvat toimituksessa samaa kieltä, että saadaan näin mahtava lopputulos lehtipainosta! Kiitos tästä!

Kiitos, nyt jatkan nauttimista lehden seurassa. :)

PS. edellistä uudistusta kritisoin 'ecopaperista', päätoimittaja Tytti Kontulalle, ja kiitos, sain myös palautetta. Nyt en keksi enempää kehuttavaa kuin hyvän mielen tästä eteenpäinkin. Eli odotan innolla seuraavan kuun uusia numeroita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla