Sisustustoimittajamme Anna-Kaisa Melvas suunnitteli Glorian Kodin pyyhemalliston, johon kuuluu kolme eri kokoista pyyhettä. Puuvilla-pellavapyyhkeet valmistaa Jokipiin Pellava.

Anna-Kaisa kertoo:

”Puhtaanvalkoinen pellavapyyhe sinisillä raidoilla on todellakin perusjuttu ja monille myös entuudestaan tuttu. Kun kaikki kaunis on jo suunniteltu ja tehty, niin miten luoda uutta? Silloin tutkitaan vanhaa ja ennustetaan tulevaa.

Vanhat keittiöpyyhkeet olivat esikuvanani suunnittelussa. Isotätini vanhoissa keittiöpyyhkeissä ei ollut muuta vikaa, kuin niiden saamattomuus ja koko.  Olisi mahtavaa, jos näitä saisi vielä, jostain muualtakin kuin satunnaisesti kirppareilta, ajattelin. Sen lisäksi keittiöpyyhkeeseen ei oikein voi kääriytyä uimarannalla, vaan tarvitaan enemmän mittaa ja leveyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Näillä ajatuksilla syntyivät Glorian Kodin Jokipiin Pellavalle suunnittelemat puuvilla-pellavapyyhkeet Toivo, Tyyni ja Toimi. Tyynesti voimme kuivata itsemme, uintireissun tai saunaretken jälkeen. Toimeen tartumme keittiössä tai iltapesun yhteydessä. Ja Toivossa on onnellista elää.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pyyhkeiden hinnat ja koot:

 

Toimi-pikkupyyhe

Koko 45 x 68 cm
Hinta 24 e

 

Tyyni-kylpypyyhe

Koko 68 x 138 cm
Hinta 54 e

 

Toivo-jättipyyhe

Koko 138 x 198 cm
Hinta 118 e

 

OSTA PYYHKEET  Jokipiin Pellavan nettikaupasta.

 

Muokattu
klo 14:01 | 23.10.2017

Hei,

selvittelemme tuota laatta-asiaa. Pyyhekysymykseen Jokipiin Pellavalta vastattiin seuraavasti: Kotimaista pellavalankaa ei ole saatavilla vaan lanka tulee Italiasta, puuvillalanka taas Saksasta. Pyyhkeet kudotaan Pohjanmaalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla