Ex-malli Niina Kurkinen lopetti työt muodin parissa ja pitää nykyään omaa vastaanottoaan Helsingissä. "Tehtäväni on auttaa ihmisiä eroamaan paremmin", hän kertoi Gloria Fashion Show'ssa.

Ex-malli Niina Kurkinen pyöritti Helsingissä 13 vuoden ajan Nina’s-muotiliikettä, mutta nykyään hän työskentelee erovalmentajana. Hän on pitänyt omaa vastaanottoaan vasta noin vuoden, mutta asiakkaita ja kysyntää riittää.

“Jos yhtään katsoo tilastoja, niin tarvetta erovalmennukselle on, koska ihmisillä on keskimäärin  pari, kolme pitkää parisuhdetta. Nykyään ihmiset ovat myös yhä avoimempia ja hakevat helpommin apua muihinkin kuin avioeroihin. Minun tehtäväni on auttaa ihmisiä eroamaan paremmin.”

Töiden lisäksi Niina opiskelee psykologiaa avoimessa yliopistossa. Hän myöntää, että muodin seuraaminen on jäänyt uusien haasteiden myötä aiempaa vähemmälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

“Siksi onkin ihanaa olla nyt Gloria Fashion Show’ssa ja päästä hetkeksi taas sukeltamaan siihen maailmaan. Lavalla on paljon tuttuja malleja ja muoti tulee tietysti aina pysymään lähellä sydäntäni”, hän sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

“Erityisesti mieleen jäivät uusien, nuorten suunnittelijoiden työt, jotka olivat upeita.”

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla