Ruotsalaismallimme Torun toi vaatteiden parhaat puolet esiin Glorian sporttimuotijutun kuvauksissa.

"Sporttisesta tyylistä tulee mieleen 1990-luku ja urani alku. Muistatteko New Yorkin power-naiset jämpteissä jakkupuvuissaan ja lenkkarit jaloissaan? Nyt sporttivaikutteet ovat kyllä paljon lempeämpää: On kasmirtakkia, verkkahousua ja liehuvaa helmaa", kertoo jutun muotitoimittaja Liisa Kokko. Hän ja valokuvaaja Marica Rosengård kuvasivat Glorian maaliskuun jutun, jossa sporttivaikutteet liittoutuvat skarpin toimistotyylin kanssa.

 

Jutun malli Torun muutti vanhempiensa kanssa Ruotsista Ranskaan lapsena. Parikymppisenä hän teki mallinhommia, ja kun vanhemmat palasivat takaisin kotikonnuille, Torun jäi Pariisiin. Mallintyöt hän aloitti uudestaa pari vuotta sitten – ja kysyntää on. Pitkät, vaaleat hiukset, klassiset piirteet ja upea kroppa toimivat.

Tarkkasilmäiset muistavat, että Torun oli lavalla viime syksyn Gloria Fashion Showssa.

"Torun oli iloinen uudesta keikasta Helsinkiin. Ja me olimme iloisia hänestä. Oli mahtavaa pukea mallia, jolle sopivat vaatteet kuin vaattet. Acnen pillifarkut sujahtivat jalkaan ja prätkärotsi istui kuin toinen iho", Liisa Kokko kuvailee.

Penkkiurheilija-muotijutun löydät 2.2. ilmestyneestä helmikuun Gloriasta.

Hehkuvia värejä, hulmuavia helmoja ja paljettien kimallusta. Kesän muodissa on lupa leikitellä!

Glorian kesänumeron muotijuttu kuvattiin uudessa St. George -luksushotellissa Helsingissä. Kurkkaa kuvausten tunnelmiin ja poimi videolta parhaat ideat kesän menoihin.

Muotikuvausten lopputuloksen näet uudesta kesä-heinäkuun Gloriasta.

 

 

 

Ihan kohta on syyskuu – ja entistäkin upeampi Gloria Fashion Show. Liput kannattaa ostaa pian, sillä viime vuonna show myytiin loppuun nopeasti.

”Pukeutumisessa on samaa ilmaisuvoimaa kuin laulujen tekemisessä. Kummassakaan ei ole rajoja. Viime aikoina olen innostunut taas väreistä, paljettitakeista ja bändipaidoista. Seuraan myös paljon suomalaisia uusia suunnittelijoita”, laulaja-lauluntekijä Ellinoora kuvaa suhdettaan muotiin.

Carrie- ja Leijonakuningas -hiteistään tunnetuksi tullut artisti avaa tämän vuoden Gloria Fashion Show’n.

”Se on minulle tosi iso juttu”, hän iloitsee.

Gloria Fashion Show järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, jonne tänä vuonna rakennetaan venetsialaishenkinen, palazzomainen kokonaisuus.

”On hauskaa tuoda teolliseen tilaan loistokkuutta ja ilmavuutta. Inspiraation lähteenä olivat venetsialaiset torit, vanhanaikaiset kulissit sekä ponnahduskirjat”, tilasuunnittelija Ilkka Mälkiäinen kertoo.

Tekijäkaarti muotitoimittaja-stailisti Liisa Kokon johdolla marssittaa lavalle syksyn upeimmat muotikokonaisuudet ja tunnelmat. Illan musiikista vastaa edellisvuosien tapaan dj-kaksikko D.R.E.A.M.

Malleina ovat muun muassa kesä-heinäkuun Glorian päähaastattelun tähti Jaana Ukkola, toukokuun Glorian Kansallisooppera-muotijutun charmantti malli Ben Desombre, Razavin sisarukset Maryam ja Shadi sekä yleisön suursuosikki Nala Ranskasta.

Liput tulevat myyntiin 1.7. Hanki lippusi ajoissa, sillä viime vuonna show myytiin loppuun jo elokuun alussa.

Gloria Fashion Show Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa lauantaina 1.9. klo 15, 17 ja 19. Liput ticketmaster.fi.