Yksi tulevan Gloria Fashion Show’n tähdistä, tyrmäävän upea Nala Diagouraga, on päättänyt olla elämää rakastava nainen.

”Olin lapsena hyvin ujo, mutta ihanan isoäänisen ja ison perheemme pojat tekivät minusta vähitellen aikamoisen poikatytön”, muistelee Gloria Fashion Show’n 36-metrisen catwalkin syyskuussa valloittava Nala Fatoumata Bintou Diagouraga, 35.

Nala syntyi Ranskassa, hänen vanhempansa ovat Malista ja Senegalista ja hänellä on sekä Ranskan että Malin kansalaisuus.

Nala kuunteli teinivuosinaan sydän pakahtuen Whitney Houstonia ja pelasi intohimoisesti koripalloa. Myöhemmin hän opiskeli liiketoimintajohtamista, kunnes päätyi reilusti yli kaksikymppisenä afrikkalaisen muodin näytökseen ja sitä kautta ammattimalliksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Ostin ensimmäisillä palkkiorahoillani korkokengät ja laukun, joita en koskaan käyttänyt”, Nala nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun Nalan äiti sairastui äkillisesti syöpään, tämä ajoi äitiään tukeakseen päänsä kaljuksi. Ironista kyllä, uuden hiustyylin ansioista hänen uransa lähti entistäkin kovempaan nousuun.

”Äiti kuoli vuotta myöhemmin. Hänen kuolemansa jälkeen päätin aina olla rohkea, elämää rakastava nainen.”

Nala lukee paljon ja hänen lempikirjailijoitaan ovat malilainen Amadou Hampâté Ba ja senegalilainen Fatou Diome. Suurimpia intohimoja ovat kuitenkin valokuvaus ja vintage-kamerat. Nala omistaa esimerkiksi vanhan Hasselbladin, Rolleiflexin ja Mamiyan. Tulevaisuudessa pienen pojan äiti aikookin keskittyä enemmän valokuvaukseen.

“Odotan kovasti tämän vuoden show’ta. Olin mukana myös viime vuonna, ja meillä oli niin hauskaa.”

Gloria Fashion Show 17.9. Liput 29,50 e ticketmaster.fi

#GFS16

Sisältö jatkuu mainoksen alla