Yksi tulevan Gloria Fashion Show’n tähdistä, tyrmäävän upea Nala Diagouraga, on päättänyt olla elämää rakastava nainen.

”Olin lapsena hyvin ujo, mutta ihanan isoäänisen ja ison perheemme pojat tekivät minusta vähitellen aikamoisen poikatytön”, muistelee Gloria Fashion Show’n 36-metrisen catwalkin syyskuussa valloittava Nala Fatoumata Bintou Diagouraga, 35.

Nala syntyi Ranskassa, hänen vanhempansa ovat Malista ja Senegalista ja hänellä on sekä Ranskan että Malin kansalaisuus.

Nala kuunteli teinivuosinaan sydän pakahtuen Whitney Houstonia ja pelasi intohimoisesti koripalloa. Myöhemmin hän opiskeli liiketoimintajohtamista, kunnes päätyi reilusti yli kaksikymppisenä afrikkalaisen muodin näytökseen ja sitä kautta ammattimalliksi.

”Ostin ensimmäisillä palkkiorahoillani korkokengät ja laukun, joita en koskaan käyttänyt”, Nala nauraa.

Kun Nalan äiti sairastui äkillisesti syöpään, tämä ajoi äitiään tukeakseen päänsä kaljuksi. Ironista kyllä, uuden hiustyylin ansioista hänen uransa lähti entistäkin kovempaan nousuun.

”Äiti kuoli vuotta myöhemmin. Hänen kuolemansa jälkeen päätin aina olla rohkea, elämää rakastava nainen.”

Nala lukee paljon ja hänen lempikirjailijoitaan ovat malilainen Amadou Hampâté Ba ja senegalilainen Fatou Diome. Suurimpia intohimoja ovat kuitenkin valokuvaus ja vintage-kamerat. Nala omistaa esimerkiksi vanhan Hasselbladin, Rolleiflexin ja Mamiyan. Tulevaisuudessa pienen pojan äiti aikookin keskittyä enemmän valokuvaukseen.

“Odotan kovasti tämän vuoden show’ta. Olin mukana myös viime vuonna, ja meillä oli niin hauskaa.”

Gloria Fashion Show 17.9. Liput 29,50 e ticketmaster.fi

#GFS16

Hehkuvia värejä, hulmuavia helmoja ja paljettien kimallusta. Kesän muodissa on lupa leikitellä!

Glorian kesänumeron muotijuttu kuvattiin uudessa St. George -luksushotellissa Helsingissä. Kurkkaa kuvausten tunnelmiin ja poimi videolta parhaat ideat kesän menoihin.

Muotikuvausten lopputuloksen näet uudesta kesä-heinäkuun Gloriasta.

 

 

 

Ihan kohta on syyskuu – ja entistäkin upeampi Gloria Fashion Show. Liput kannattaa ostaa pian, sillä viime vuonna show myytiin loppuun nopeasti.

”Pukeutumisessa on samaa ilmaisuvoimaa kuin laulujen tekemisessä. Kummassakaan ei ole rajoja. Viime aikoina olen innostunut taas väreistä, paljettitakeista ja bändipaidoista. Seuraan myös paljon suomalaisia uusia suunnittelijoita”, laulaja-lauluntekijä Ellinoora kuvaa suhdettaan muotiin.

Carrie- ja Leijonakuningas -hiteistään tunnetuksi tullut artisti avaa tämän vuoden Gloria Fashion Show’n.

”Se on minulle tosi iso juttu”, hän iloitsee.

Gloria Fashion Show järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, jonne tänä vuonna rakennetaan venetsialaishenkinen, palazzomainen kokonaisuus.

”On hauskaa tuoda teolliseen tilaan loistokkuutta ja ilmavuutta. Inspiraation lähteenä olivat venetsialaiset torit, vanhanaikaiset kulissit sekä ponnahduskirjat”, tilasuunnittelija Ilkka Mälkiäinen kertoo.

Tekijäkaarti muotitoimittaja-stailisti Liisa Kokon johdolla marssittaa lavalle syksyn upeimmat muotikokonaisuudet ja tunnelmat. Illan musiikista vastaa edellisvuosien tapaan dj-kaksikko D.R.E.A.M.

Malleina ovat muun muassa kesä-heinäkuun Glorian päähaastattelun tähti Jaana Ukkola, toukokuun Glorian Kansallisooppera-muotijutun charmantti malli Ben Desombre, Razavin sisarukset Maryam ja Shadi sekä yleisön suursuosikki Nala Ranskasta.

Liput tulevat myyntiin 1.7. Hanki lippusi ajoissa, sillä viime vuonna show myytiin loppuun jo elokuun alussa.

Gloria Fashion Show Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa lauantaina 1.9. klo 15, 17 ja 19. Liput ticketmaster.fi.