Yksi tulevan Gloria Fashion Show’n tähdistä, tyrmäävän upea Nala Diagouraga, on päättänyt olla elämää rakastava nainen.

”Olin lapsena hyvin ujo, mutta ihanan isoäänisen ja ison perheemme pojat tekivät minusta vähitellen aikamoisen poikatytön”, muistelee Gloria Fashion Show’n 36-metrisen catwalkin syyskuussa valloittava Nala Fatoumata Bintou Diagouraga, 35.

Nala syntyi Ranskassa, hänen vanhempansa ovat Malista ja Senegalista ja hänellä on sekä Ranskan että Malin kansalaisuus.

Nala kuunteli teinivuosinaan sydän pakahtuen Whitney Houstonia ja pelasi intohimoisesti koripalloa. Myöhemmin hän opiskeli liiketoimintajohtamista, kunnes päätyi reilusti yli kaksikymppisenä afrikkalaisen muodin näytökseen ja sitä kautta ammattimalliksi.

”Ostin ensimmäisillä palkkiorahoillani korkokengät ja laukun, joita en koskaan käyttänyt”, Nala nauraa.

Kun Nalan äiti sairastui äkillisesti syöpään, tämä ajoi äitiään tukeakseen päänsä kaljuksi. Ironista kyllä, uuden hiustyylin ansioista hänen uransa lähti entistäkin kovempaan nousuun.

”Äiti kuoli vuotta myöhemmin. Hänen kuolemansa jälkeen päätin aina olla rohkea, elämää rakastava nainen.”

Nala lukee paljon ja hänen lempikirjailijoitaan ovat malilainen Amadou Hampâté Ba ja senegalilainen Fatou Diome. Suurimpia intohimoja ovat kuitenkin valokuvaus ja vintage-kamerat. Nala omistaa esimerkiksi vanhan Hasselbladin, Rolleiflexin ja Mamiyan. Tulevaisuudessa pienen pojan äiti aikookin keskittyä enemmän valokuvaukseen.

“Odotan kovasti tämän vuoden show’ta. Olin mukana myös viime vuonna, ja meillä oli niin hauskaa.”

Gloria Fashion Show 17.9. Liput 29,50 e ticketmaster.fi

#GFS16

Kuvasimme kauden ihanimmat uima-asut malli Milan Dicksonin yllä Los Angelesin auringossa.

Tänä kesänä uidaan voimakkaan värisissä uimapuvuissa ja bikineissä. Materiaalien metallinhohto ja kiiltävät pinnat houkuttelevat siirtymään suoraan rannalta terassille. Tästä pääset kurkkaamaan, miten helteinen päivä kuvauksissa sujui.

Kesällä keskellä päivää muotijutun löydät 4.5. ilmestyneestä toukokuun Gloriasta.

Kevään ja kesän muodikkaimmissa juhlavaatteissa on ripaus keltaista. Katso videolta, miten ihanat asut kuvattiin mallimme Nelen yllä.

Kukkakuoseja ja sopivasti röyhelöitä – siinä kevään ja kesän juhlamuodin olennaisimmat. Muotitoimittaja Liisa Kokko loihti lookit mallimme Nelen ylle.

Tällaista jälkeä syntyi Päivi Ristellin kameran edessä.

Tyylikokonaisuus vaati hieman säätöä.

"Nelelle tehtiin ensin vahva silmämeikki. Sitten ihmeteltiin, mikä nyt ei oikein toimi. Lopulta tajusimme, että luonnonkaunis nainen on parhaimmillaan kevyesti ehostettuna, ja meikkaaja Janne Suono vaihtoi meikkilookin", Liisa kertoo.

Vieras koreana -muotijutun löydät 4.5. ilmestyneestä toukokuun Gloriasta. 

 

Fashion Stock Sales on odotettu muotitapahtuma, jossa on erikoishinnoin myynnissä tuoreimpien mallistojen lisäksi myös edellisten kausien helmiä sekä mallikappaleita. Tutustu ihmeessä.

Lähes 40 merkin ja putiikin joukossa ovat muun muassa Terhi Pölkki, Dusty, Katri Niskanen, Excuse My BonBon , RCM, Nouki, MOSH Jewelry, By Laura Darth, Finsk, Signed, Nomen Nescio, Tauko, Chao & Eero, Liisa Riski, Frenn Company, Ivana Helsinki, Knippu, Whitetail, Pöllöt Wooden Eyewear, ButoniDesign ja UNNA S.

Järjestäjät odottavat kahden päivän aikana yli kymmentätuhatta kävijää.

”Fashion Stock Sales on ollut pioneerina muotimerkkien varastojen, näytekappaleiden sekä kakkoslaadun myynnissä ennen Facebook-kirppareiden maihinnousua. Toimimme nykyään yhteistyössä esimerkiksi Cos ja Filippa K -Facebook-ryhmän kanssa. Tapahtuma on myös mainio paikka bongata pieniä paikallisia merkkejä, joita ei muualla edes juuri myydä.” kertoo tapahtuman tuottaja, Lumi Accessories oy:n toimitusjohtaja Sanna Kantola.

Fashion Stock Sales Vanhalla Ylioppilastalolla 21.–22.4. pe klo 11-19 ja la 10-18.

Glorian muotikuvauksissa Elisabeth Rehn, Seela Sella, Oona Kivelä ja monet muut upeat naiset esittelivät kevään juhlavaa muotia. Sukella kuvausten tunnelmiin.

Nämä naiset ovat omalla panoksellaaan tehneet Suomesta kiinnostamman paikan elää. Siksi pyysimme heidät Gloriaan esittelemään kevään juhlavaa muotia. Videolta näet, miten näyttelijät Seela Sella, Cécile Orblin ja Elina Knihtilä, kapellimestari Dalia Stasevska, ministeri Elisabeth Rehn, tankotanssija Oona Kivelä ja muusikko Iisa Pykäri eläytyvät kuvausten tunnelmiin

 

Voimanaiset-muotijutun löydät 6.4. ilmestyneestä huhtikuun Gloriasta. Lue myös juttu, jossa naiset kertovat elämänsä tärkeimmät oivallukset inspiraatioksi muillekin.