Enemmän on enemmän, totesi muotitiimimme ja täytti studion upeilla tavismalleilla. Katso video muotijutun synnystä.

Jotkut kuvaukset sujuvat lähes huomaamatta, toiset vaativat hieman säätöä. Jälkimmäiseen lajiin kuuluivat Gloria Fashion Show’n poimintoja esittelevän muotijuttumme kuvaukset. Kuvaaja Marica Rosengård sai idean hankkia malli-Steffin seuraksi kameran eteen hyvännäköisiä taviksia. Seurasi tungosta studiolla – ja lopuksi sarja upeita kuvia. ”Pari harmaata hiustakin saattoi siinä vipinässä tulla”, nauroi muotitoimittaja Liisa Kokko.

Persoonaa peliin -muotijutun löydät 1.9. ilmestyneestä elokuun Gloriasta.

 

Glorian tiimi kuvasi kevään herkullisen muodin Los Angelesin sykkivässä downtownissa. Tästä pääset mukaan tunnelmiin.

Kevään muoti on väljiä linjoja, graafisia leikkauksia ja liehuvia lahkeita. Kuvasimme sen herkullisimmat palat aina aurinkoisessa Los Angelesissa. Sukella mukaan tunnelmaan.

Kuvat: Juha Mustonen
Tyyli: Sofia Oksanen
Malli: Morgan/PhotogenicsLA
Meikki Tami Shirley/Lancôme
Hiukset Marina Migliaccio/Kérastase

 

Yhdeksästä viiteen -muotijutun löydät 2.3. ilmestyneestä maaliskuun Gloriasta.

Maryam Razavi, Juri Silvennoinen ja Marica Rosengård osoittautuivat huippumalleiksi Glorian kuvauksissa.

Malli ja stailisti Maryam Razavi, valokuvaaja Marica Rosengård ja Juri Silvennoinen etsivät televisiossa uutta suomalaista huippumallia. Kolmikon kaikilla jäsenillä on vahva mallitausta, mitä ei voinut olla huomaamatta Glorian maaliskuun muotijutun kuvauksissa. Sukella tästä kuvausten tunnelmiin.

Korkein oikeus -muotijutun löydät 2.3. ilmestyneestä maaliskuun Gloriasta. Suomen Huippumalli haussa alkaa 15.3. Livillä.

Ruotsalaismallimme Torun toi vaatteiden parhaat puolet esiin Glorian sporttimuotijutun kuvauksissa.

"Sporttisesta tyylistä tulee mieleen 1990-luku ja urani alku. Muistatteko New Yorkin power-naiset jämpteissä jakkupuvuissaan ja lenkkarit jaloissaan? Nyt sporttivaikutteet ovat kyllä paljon lempeämpää: On kasmirtakkia, verkkahousua ja liehuvaa helmaa", kertoo jutun muotitoimittaja Liisa Kokko. Hän ja valokuvaaja Marica Rosengård kuvasivat Glorian maaliskuun jutun, jossa sporttivaikutteet liittoutuvat skarpin toimistotyylin kanssa.

 

Jutun malli Torun muutti vanhempiensa kanssa Ruotsista Ranskaan lapsena. Parikymppisenä hän teki mallinhommia, ja kun vanhemmat palasivat takaisin kotikonnuille, Torun jäi Pariisiin. Mallintyöt hän aloitti uudestaa pari vuotta sitten – ja kysyntää on. Pitkät, vaaleat hiukset, klassiset piirteet ja upea kroppa toimivat.

Tarkkasilmäiset muistavat, että Torun oli lavalla viime syksyn Gloria Fashion Showssa.

"Torun oli iloinen uudesta keikasta Helsinkiin. Ja me olimme iloisia hänestä. Oli mahtavaa pukea mallia, jolle sopivat vaatteet kuin vaattet. Acnen pillifarkut sujahtivat jalkaan ja prätkärotsi istui kuin toinen iho", Liisa Kokko kuvailee.

Penkkiurheilija-muotijutun löydät 2.2. ilmestyneestä helmikuun Gloriasta.

Maaliskuun Glorian muoti kuvattiin Laatokan rannalla talossa, joka löytyi hataran matkamuistelon perusteella. Matka sai koko muotitiimin rakastumaan Karjalan rapistuneeseen charmiin.

”Muutama vuosi sitten Karjalaan tekemältäni tutkimusmatkalta muistin erityisesti erään sinisen talon, jonka näin ohimennen auton ikkunasta. Se oli kuin suoraan vanhasta venäläisestä satukirjasta”, muotitoimittaja Mari Savio kertoo.

Kuvausmatkan valmistelut alkoivat haastavalla tehtävällä: kotikielenään venäjää puhuva kuvausjärjestelijä Elmira Liljeqvist sai tehtäväkseen etsiä talon kuvauspaikaksi, vaikka sen sijainti perustui lähinnä muistikuviin. Lopulta se löytyi Kurkijoen kylästä, Laatokan rannalta.

 Paikalliset Galina (vas.) ja Tatiana Sitor ruokkivat kuvausryhmän borsch-keitolla.

”Rajalla tullitarkastuksessa ripottelimme kuvaustavaroiden päälle vanhoja verhoja, ettei lastimme olisi näyttänyt epäilyttävältä”, Mari muistelee.

 Jutun malli Anna Kazannik saapui junalla Kiovasta. Meikkaaja Janne Suono perusti välillä talon asukkaiden sängylle tai piirongin päälle.

Karjala lumosi tiimin rapistuneella karismallaan.

”Kylät ja tienvierukset ovat täynnä Suomen historiaa, koskemattomana, kauniina ja rapistuneena. Reissusta palatessa oli tunne, että olimme jakaneet yhdessä matkan toiseen todellisuuteen”, Mari Savio sanoo.

Karjalan kunnailla -muotijutun löydät 2.2. ilmestyneestä helmikuun Gloriasta.