Pimeydestä selviää, kun unelmoi maailman upeimmista rannoista.

Suuri sininen

Navagion kuvankaunis ranta tunnetaan myös nimellä haaksirikkoranta, sillä keskellä rantahietikkoa seisoo laivan hylky. Rannalle pääsee vain meriteitse, mutta läheisellä kukkulalla on näköalatasanne, josta voi ihailla maisemia. Rannan hiekka ei ole oikeasti hiekkaa vaan murenevaa kiveä tuhansien vuosien varrelta.

Navagio, Zakynthos, Kreikka

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuntematon aarre

Upealla Vattajalla on mittaa jopa 15 kilometriä. Läheltä löytyvät tutummat Hiekkasärkät, mutta Vattajan kauneus on vielä monelta löytämättä. Puolustusvoimat käyttää aluetta aktiivisesti, mutta siellä voi silti liikkua melko vapaasti. Vattajalla on runsaasti uhanalaisia lintu-, kasvi- ja perhoslajeja, ja olisikin hienoa, jos siitä tulisi kansallispuisto.

Vattaja, Lohtaja, Kokkola

Liiankin täydellistä

Anse Source d'Argentin ranta on kirjaimellisesti uskomaton, sillä että se näyttää aivan lavasteelta. Valkoinen hiekka, turkoosi vesi, koralliriutat, huojuvat palmut ja veistokselliset kalliot ovat melkein liian kauniita ollakseen totta.

Anse Source d'Argent, Seychellit

Tyylikästä mustaa

Mýrdalin kylässä Etelä-Islannissa sijaitseva Vik-ranta on kokonaan musta. Sitä onkin käytetty useissa muotikuvauksissa.. Rannan väritys on syntynyt basalttihiekasta. Rannalla on myös upeita reynisdrangar-nimisiä kalliomuodostelmia, jotka näyttävät nousevan suoraan ylös merestä.

Vik, Islanti

Kaarien alla

Etelä-Dorsetissa sijaitseva Durdle Door on Unescon maailmanperintökohde. Vuosien saatossa meren voima on muodostanut kalkkikivestä hienoja kaaria. Kauniilla rannalla on kuvattu paljon elokuvia ja musiikkivideoita, esimerkiksi Tears for Fearsin Shout.

Durdle Door, Dorset, Iso-Britannia

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla