Hyvään meikkivoiteeseen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Testasimme luonnonkosmetiikan versiot.

1. Ekopharma Herukka Sensitive BB-voide SPF 15 33 e/30 ml

Herkälle iholle tarkoitettu BB-voide lupaa antaa iholle kauniin ja heleän sävyn ja sen se tekikin. Ensisilmäyksellä voide oli väriltään melko tummaa, mutta sulautui kuitenkin vaaleaan ihooni hyvin. Yllätyksetön, mutta pettämätön ja perusturvallinen valinta meikkipussiin.

2. Dr. Hauschka meikkivoide 34,90 e/30 ml

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuote tuntui heti ensikosketuksella kosteuttavalta, kiitos macadamia- ja kookospähkinäöljyjen. Tasoitti ihon sävyä mukavasti, mutta peittävyydeltään kuitenkin todella kevyt. Kerrostamalla pieniä epäpuhtauksia sai hieman piiloon, mutta en itse käyttäisi tätä näyttävän juhlameikin teossa. Tuotteessa on luonnonkosmetiikalle tyypillinen yrttimäinen tuoksu, joka ei välttämättä ole kaikkien mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Mossa Skin Perfector Tinting Moisturiser BB-päivävoide 16,90 e/50 ml

Nimensä mukaisesti sävytettä sisältävä päivävoide. Lunasti lupauksen mattapintaisesta ihosta ja juonteiden, ryppyjen ja ihohuokosten peittämisestä, mutta ei ole epäpuhtauksista kärsivän valinta. Itse sipaisin voidetta kasvoille, kun halusin kevyttä tasoitusta kävelylenkille tai piristystä etäpäivään. Vaatii hieman työstämistä ihoon, joten kunnollinen sormissa pyörittely on paikallaan.

4. Zuii Organic Lux Flawless Liquid Foundation meikkivoide 45,90 e/30 ml

Testituotteista tämä vastasi parhaiten perinteistä mielikuvaa meikkivoiteista. Sopivan paksu koostumus takasi hyvän peittävyyden, joka pysyi iholla koko päivän. Tuote levittyi mukavasti kosteaa meikkisientä käyttäen ja jätti jälkeensä hieman kukkaisen tuoksun. Silmää miellyttävä ulkoasu, vaikka aluksi kierrettävän pumppupullon käyttö tuntui hankalalta.

5. Korento Berry Vitamin Cream Foundation voidemainen meikkipohja 39 e/20 ml TESTIN VOITTAJA

Ensimmäisen sipaisun jälkeen suusta pääsi ”vau!” Voidemaisessa tuotteessa on kermainen koostumus, joka levittyi iholle kuin unelma. Jo pieni määrä riitti hyvin piilottamaan epätasaisuuksia iholta, eikä tuote juuttunut kiinni ihon juonteisiin. Tuote on hinnaltaan kalliimmasta päästä, mutta jokaisen sentin arvoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla