Kauneus ei katso ikää. USA:ssa asuva meikkitaiteilija Riku Campo loi upean lookin mallillemme Yazemeenahille. Näin se syntyi. 

Meikkitaiteilija Riku Campo teki kuusikymppiselle kauniin silmämeikin, joka perustui hänen lempiväriinsä. 

”Ranskalainen Yazemeenah Rossi on poseerannut monien kansainvälisten lehtien mainoksissa. Hän pitää itsestään huolta joogaamalla, kasvisruokavaliolla ja positiivisella elämänasenteella. Koska Yazemeenah rakastaa tummansinistä väriä, tein silmämeikin tummansiniharmaan ja vaalean sävyjä sekoittaen. Nämä sävyt myös sopivat hienosti hopeanharmaisiin hiuksiin. Vedenkestävä kynärajaus yläripsien tyvessä sekä alaluomien sisäosassa terästää katsetta ja liftaa silmiä”, Riku kertoi.

Entä miten syntyivät upeat kauneuslookit 30+-, 40+- ja 50+ -vuotiaalle?  Löydät ne kaikki syyskuun Gloriasta. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Yazemeenahin meikki Diego Dalla Palma . Iholla Illuminating foundation -meikkivoide, sävy 24, ja Rice powder -irtopuuteri. Hehua kasvoille antavat Powder blush -poskipuna, sävy 05, ja Make up studio Bronzing powder -aurinkopuuteri, sävy 81. Silmissä Make up studio Matt eye shadow-luomiväri, sävyt 154, 157, 160, Make up studio Water resistant eyeliner -silmänrajaustussi ja MascaraTube extended volume wash off -ripsiväri. Kulmissa Cream brow liner water resistant -kulmakarvageeli, sävy 03. Huulilla Mattissimo matt lipstick -mattahuulipuna. Hiukset Wella. Pitoa ja tuuheutta tuo hiuksiin Eimi Extra Volume Muotovaahto. Suihkuta sen päälle pyyhekuiviin hiuksiin Eimi Perfect Setting Kevyt Kampausneste ja kuivaa hiukset sormia apuna käyttäen. Kampausneste antaa hiuksille lisää paksuutta ja pitoa kampaukseen. Harjaa hiukset ja tee niskaan boheemi nutturasykerö, jonka kiinnität hengettömillä pinneillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla