Glorian joulukuun numeron kannessa poseeraa huippumalli Kirsi Pyrhönen.
Glorian joulukuun numeron kannessa poseeraa huippumalli Kirsi Pyrhönen.

Joulukuun Gloria on vihdoin täällä! Listasimme neljä syytä tarttua muhkeaan kauneusnumeroon.

1/ Valitsimme parhaat kauneustuotteet

Etsitkö täydellistä meikkivoidetta tai haaveiletko kasvojen tehohoidosta, joka oikeasti tekee mitä lupaa? Pitkään kestäneen testailun tuloksena vuoden parhaat meikit ja ihonhoitotuotteet on nyt valittu. Tänä vuonna valinta oli niin tiukka, että perinteisen tusinan sijaan lehteen valikoitui 14 huipputuotetta, joista yhtäkään ei raaskinut jättää listauksesta pois.

2/ Tyylivinkkejä muotimaailman huipuilta

Upean muotijuttumme malleina poseeraavat suomalaisen muodin kiintotähdet ja nuoret menestyjät: Mert Otsamo, Vuokko Nurmesniemi, Laila Snellman, Irene Kostas, Virpi Miettinen, Henrik Schütt sekä kannessakin nähtävä Kirsi Pyrhönen. Tyylitaiturit jakavat myös parhaat tyylivinkkinsä ja muotimuistonsa.

3/ Päähaastattelussa Pipsa Hurmerinta

Pipsa Hurmerinta vaihtoi pariisilaisen mallimaailman lattiakaivojen jynssäämiseen helsinkiläisessä ravintolassa - ja nauttii siitä koko sydämestään. Nyt hän kertoo, miten ja miksi päätyi huippumallista kokiksi ja keittiömestariksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4/ Kurkista kiehtovaan Etelä-Koreaan

Tiesitkö, että perinneasuun pukeutumalla voi Koreassa saada alennuksia esimerkiksi kahviloissa ja museoissa? Matkajuttumme valottaa Etelä-Korean erikoisuuksia aina ruuasta kosmetiikkaan ja muotiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lukuiloa ja inspiroivaa joulun aikaa!

Mikäli et vielä ole Glorian tilaaja, pääset tilaamaan lehden täältä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla