Muistelen usein maailman parasta tyylineuvoa, jonka sain 15 vuotta sitten Sillä silmällä -ohjelmasta muotiasiantuntija Carson Kressleyltä: Ylipukeudu aina. Jos menet tilaisuuteen, jossa muut ovat arkisesti pukeutuneempia, ei hätää. Voit sanoa, että olet menossa tilaisuuden jälkeen toisiin juhliin, joissa on juhlava pukukoodi. Samalla luot ympärillesi salaperäisen ilmapiirin.

Jos menet tilaisuuteen, jossa muut ovat arkisesti pukeutuneempia, voit sanoa olevasi menossa sen jälkeen toisiin juhliin.

Aina, kun olen noudattanut tätä neuvoa, juhlista on tullut ikimuistoiset. Viime vuonna esimerkiksi hankin juhlavia illallisia varten Dries Van Notenin upean iltapuvun ja kävin laitattamassa meikin ja hiukset ammattilaisella. Valmistauduin tilaisuuteen ihan kuin olisin ollut menossa Linnan juhliin ja kas, oloni oli kuin kuninkaallisella.

Olenkin miettinyt, että me arkea arvostavat suomalaiset voisimme ylipäätään juhlia enemmän. Juhliminenhan on elämän tärkeiden hetkien huomioimista läheisten kanssa. Ja kun niitä hetkiä kunnioittaa pukeutumalla parhaimpiinsa, tunnelma nousee vielä ihan uudelle tasolle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

saila-mari.kohtala@sanoma.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla