Uuden vuosikymmenen ensimmäinen Gloria on ilmestynyt! Tässä pientä ensimakua tammikuun numerosta, joka on täynnä mahtavia naisia ja ideoita upeaan talvityyliin.

1/ Nuorta osaamista

Suomi on täynnä menestyviä nuoria naisia, ja viimeistään uuden hallituksen myötä se on huomattu kansainvälisestikin. Siksi päätimme tammikuun lehdessä nostaa esiin erityisesti nuorta osaamista. Haastattelussa mm. näyttelijä Alina Tomnikov, maailmalla menestyvät suunnittelijasiskokset Liisa ja Lotta Nieminen, toimittaja Ina Mikkola sekä Voglian uusi toimitusjohtaja Katriina Virtanen.

2/ Työtyylin päivitys

Neuletakit ja paitapuserot saattavat vaikuttaa ajatuksena tylsän tavallisilta, mutta muotijuttumme todistaa, että ne voivat olla kaikkea muuta. Lisäksi löydät kansien välistä muhkeimmat neuleet ja ihanimmat takit talven pakkasiin.

3/ Uusimmat hiustrendit ja talven kestävät meikit

Myönnettäköön – tähän aikaan vuodesta on vaikeaa näyttää hehkeältä. Pakkasen sähköistämät hiukset ja kuivana punoittava iho on kuitenkin mahdollista taltuttaa oikeanlaisella kampauksella ja meikillä. Uudesta lehdestä löydät vinkit molempiin. Ja jos pelkkä meikki ei riitä, niin testasimme myös silmänympärysnaamiot, joiden jäljiltä ilme kirkastuu kummasti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4/ Matkavinkkejä lähelle ja kauas

Matkajuttumme vie tällä kertaa Irlannin maakuntiin, joissa riittää kiehtovaa historiaa. Tai jos taidehistoria on enemmän juttusi, niin mitäpä jos vierailisit lempitaiteilijasi ateljeekodissa? Kotimaan matkailua varten löydät lehdestä myös Lapin luksushotellit. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5/ Aino-vaatemerkin perustajan Liisa Kotilaisen komea ura

Aino-vaatemerkin Liisa Kotilainen tietää, mitä suomalainen aikuinen nainen tarvitsee. Glorian haastattelussa hän kertoo uransa suurimmista opeista ja siitä, miksi on päättänyt toimia oman yrityksensä suhteen "juuri päinvastoin kuin kaikki muut".

Sisältö jatkuu mainoksen alla