Vesimies on välillä turhankin vauhdikas.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Kiirettä pitää, vai kuinka? Hektisyyden keskellä pientä pintastressiäkään ei kannata karttaa. Se pitää sinut sopivasti valppaana, työt hoituvat nopeasti ja kyllä sinulle silti jää riittävästi aikaa tutustua viimeisimpiin muotivillityksiinkin. Henkisen perusparannuksen aika on sitten keväämmällä, kun vireystaso nousee.

Huomaa nämä päivät: Vauhti- ja viehätysvoimakausi alkaa 4.2. Aloita sinäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Härkä 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varaa aika luottokampaajallesi ja laita kutrit kuntoon kevättä ajatellen. Myönnä pois, shoppailu sujuu säällä kuin säällä. Pyyhi siis lumet pois citymaasturin konepelliltä, sujauta Minna Parikat jalkaan ja lähde ystäviesi kanssa ostoksille ja leivoskahvittelemaan.

Huomaa nämä päivät: Ole selkeä sanoissasi 8.–25.2.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Aloita ajoissa vuoden aikana kertyneiden hankintojen lajittelu. Järjestä tavarat, asusteet ja vaatteet kolmeen laatikkoon. Ensiksi niihin, joita tarvitset nyt. Toiseen laatikkoon ne, joita käytät ehkä myöhemmin ja viimeiseen sellaiset, joista et missään nimessä halua luopua. Näin saat pitää kaikki rakkaat esineesi sekä hankintasi.

Huomaa nämä päivät: Pidä siivoustalkoot heti helmikuun ensimäisenä viikonloppuna.

Rapu 21.6.–22.7.

Maailmanvalloittajan asenne on nyt valttia. Mutta minne tahansa matkustatkin, pakkaa mukaasi jokin pieni ja tuttu esine. Ne lievittävät orastavaa koti-ikävääsi. Jos huomaat, että energiaa on vaikka muille jakaa, kannattaa sosiaalisissa tilanteissa olla erityisherkkä. Suoruus on hyväksi, mutta vain, kun se ei loukkaa muita. Keksi rakentavia keinoja purkaa ylimääräistä vauhtiasi.

Huomaa nämä päivät: Villit vauhtipäivät 24.–28.2.

Leijona 23.7.–22.8.

Kyyn eleet eivät nyt auta. Älä yritä luikerrella sohvan nurkkaan talviunille, vaikka mukavuudenhalumittari näyttäisikin punaista. Sporttinen ote olemuksessasi yhdessä toiminnallisen asukokonaisuuden kanssa on hyvä lähtökohta hyvinvoinnille. Olet energisenä ja valmiina, kun kevätmuoti kutsuu.

Huomaa nämä päivät: Yhteistyökausi etenkin 1.–18.2.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älyllisen ja analyyttisen pääoman lisäksi nyt kannattaa hyödyntää myös emotionaalista sydänomaa. Sosiaaliset tilanteet edellyttävät tunneälyä ja myötätuntotaitoja. Kaikkia kommentteja ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Kun väsynyt ystävä tai kollega päästää suustaan sammakoita, anna niiden loikkia omille teilleen.

Huomaa nämä päivät: Pura turhaumia mahdollisimman rakentavasti 19.–21.2.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kannattaa muistaa, että yhteen tuntiin mahtuu kerrallaan vain yksi happy hour. Muista ladata akkuja säännöllisesti. Välillä kevyt yksinolo ja mangosmoothie tarjoavat voimaannuttavaa vastapainoa sosiaaliselle chatille ja pukuloiston kimallukselle. Muista delegointi.

Huomaa nämä päivät: Hio jo aloittamiasi projekteja 6.2. alkaen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mustavalkoisen valtakausi on nyt ohitse, joten eiköhän särmikkyyttäsikin luotsata uuteen kuosiin. Kokeile joko tai -asenteen tilalle kyllä kai -mentaliteettia. Aloita muutosleikki kodistasi. Pehmennä makuuhuonetta marmorikuvioiduilla tapeteilla tai vaihda trendikkäästi laivastonsiniseen.

Huomaa nämä päivät: Irtiottoja rutiineista 24.–28.2.

Jousimies 22.11.-21.12.

Ilman suuria sanoja moni pienikin asia tulee hoidettua. Suitsi siis sanaisen arkkusi avaamista apposelleen ja vältä sitten-kun-ja-jos-minulla-on-aikaa -lauseita, ettet turhaan kasvata askareiden arkistoa. Joskus on hoidettava myös ne tylsät pakkopullatyöt. Niiden aika on nyt.

Huomaa nämä päivät: Vaadi itseltäsi enemmän 19.–21.2.

Kauris 22.12.–20.1.

Yllätysten aika ei ole ohi. Kokeile vihdoin oman tien kulkemista. Saat enemmän tilaa elää, harrastaa ja pukeutua omien mieltymyksiesi mukaan. Yksilöllisyys on henkilökohtaista. Valitse tyyliksesi aito ja ajaton luonnollisuus tai retro funktionaalisuus.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu tiukoissa tilanteissa 22.–23.2.

Vesimies 21.1.–19.2.

Uusi henkilökohtainen vuotesi alkaa taas syntymäpäivästäsi, ota siis hyvä startti. Loppuun googletetut blogisivustot eivät todennäköisesti tarjoa sellaista ins-piraatiota, jota nyt olet etsimässä. On aika tuntea, todella ja oikeasti. Älä unohda, että aivan kaikki eivät ehkä pysy vauhdissasi mukana.

Huomaa nämä päivät: Keskity viestintään 8.–25.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Muistatko vielä, kuinka onnistunut ilmapiiri syntyy kotiin, töihin ja harrastuksiin? Ystävällisyyshän sen tekee. Hyvät ihmissuhteet edellyttävät luottamusta ja myötäelämiskykyä. Palauta mieleesi tilanteet, joissa olet onnistunut luomaan rakentavan ja turvallisen ilmapiirin ympärillesi ja jatka siitä.

Huomaa nämä päivät: Aloita uusi vuosi 19.–28.2.

Sisältö jatkuu mainoksen alla