Vesimies on välillä turhankin vauhdikas.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Kiirettä pitää, vai kuinka? Hektisyyden keskellä pientä pintastressiäkään ei kannata karttaa. Se pitää sinut sopivasti valppaana, työt hoituvat nopeasti ja kyllä sinulle silti jää riittävästi aikaa tutustua viimeisimpiin muotivillityksiinkin. Henkisen perusparannuksen aika on sitten keväämmällä, kun vireystaso nousee.

Huomaa nämä päivät: Vauhti- ja viehätysvoimakausi alkaa 4.2. Aloita sinäkin.

Härkä 20.4.–20.5.

Varaa aika luottokampaajallesi ja laita kutrit kuntoon kevättä ajatellen. Myönnä pois, shoppailu sujuu säällä kuin säällä. Pyyhi siis lumet pois citymaasturin konepelliltä, sujauta Minna Parikat jalkaan ja lähde ystäviesi kanssa ostoksille ja leivoskahvittelemaan.

Huomaa nämä päivät: Ole selkeä sanoissasi 8.–25.2.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Aloita ajoissa vuoden aikana kertyneiden hankintojen lajittelu. Järjestä tavarat, asusteet ja vaatteet kolmeen laatikkoon. Ensiksi niihin, joita tarvitset nyt. Toiseen laatikkoon ne, joita käytät ehkä myöhemmin ja viimeiseen sellaiset, joista et missään nimessä halua luopua. Näin saat pitää kaikki rakkaat esineesi sekä hankintasi.

Huomaa nämä päivät: Pidä siivoustalkoot heti helmikuun ensimäisenä viikonloppuna.

Rapu 21.6.–22.7.

Maailmanvalloittajan asenne on nyt valttia. Mutta minne tahansa matkustatkin, pakkaa mukaasi jokin pieni ja tuttu esine. Ne lievittävät orastavaa koti-ikävääsi. Jos huomaat, että energiaa on vaikka muille jakaa, kannattaa sosiaalisissa tilanteissa olla erityisherkkä. Suoruus on hyväksi, mutta vain, kun se ei loukkaa muita. Keksi rakentavia keinoja purkaa ylimääräistä vauhtiasi.

Huomaa nämä päivät: Villit vauhtipäivät 24.–28.2.

Leijona 23.7.–22.8.

Kyyn eleet eivät nyt auta. Älä yritä luikerrella sohvan nurkkaan talviunille, vaikka mukavuudenhalumittari näyttäisikin punaista. Sporttinen ote olemuksessasi yhdessä toiminnallisen asukokonaisuuden kanssa on hyvä lähtökohta hyvinvoinnille. Olet energisenä ja valmiina, kun kevätmuoti kutsuu.

Huomaa nämä päivät: Yhteistyökausi etenkin 1.–18.2.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älyllisen ja analyyttisen pääoman lisäksi nyt kannattaa hyödyntää myös emotionaalista sydänomaa. Sosiaaliset tilanteet edellyttävät tunneälyä ja myötätuntotaitoja. Kaikkia kommentteja ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Kun väsynyt ystävä tai kollega päästää suustaan sammakoita, anna niiden loikkia omille teilleen.

Huomaa nämä päivät: Pura turhaumia mahdollisimman rakentavasti 19.–21.2.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kannattaa muistaa, että yhteen tuntiin mahtuu kerrallaan vain yksi happy hour. Muista ladata akkuja säännöllisesti. Välillä kevyt yksinolo ja mangosmoothie tarjoavat voimaannuttavaa vastapainoa sosiaaliselle chatille ja pukuloiston kimallukselle. Muista delegointi.

Huomaa nämä päivät: Hio jo aloittamiasi projekteja 6.2. alkaen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mustavalkoisen valtakausi on nyt ohitse, joten eiköhän särmikkyyttäsikin luotsata uuteen kuosiin. Kokeile joko tai -asenteen tilalle kyllä kai -mentaliteettia. Aloita muutosleikki kodistasi. Pehmennä makuuhuonetta marmorikuvioiduilla tapeteilla tai vaihda trendikkäästi laivastonsiniseen.

Huomaa nämä päivät: Irtiottoja rutiineista 24.–28.2.

Jousimies 22.11.-21.12.

Ilman suuria sanoja moni pienikin asia tulee hoidettua. Suitsi siis sanaisen arkkusi avaamista apposelleen ja vältä sitten-kun-ja-jos-minulla-on-aikaa -lauseita, ettet turhaan kasvata askareiden arkistoa. Joskus on hoidettava myös ne tylsät pakkopullatyöt. Niiden aika on nyt.

Huomaa nämä päivät: Vaadi itseltäsi enemmän 19.–21.2.

Kauris 22.12.–20.1.

Yllätysten aika ei ole ohi. Kokeile vihdoin oman tien kulkemista. Saat enemmän tilaa elää, harrastaa ja pukeutua omien mieltymyksiesi mukaan. Yksilöllisyys on henkilökohtaista. Valitse tyyliksesi aito ja ajaton luonnollisuus tai retro funktionaalisuus.

Huomaa nämä päivät: Voimaannu tiukoissa tilanteissa 22.–23.2.

Vesimies 21.1.–19.2.

Uusi henkilökohtainen vuotesi alkaa taas syntymäpäivästäsi, ota siis hyvä startti. Loppuun googletetut blogisivustot eivät todennäköisesti tarjoa sellaista ins-piraatiota, jota nyt olet etsimässä. On aika tuntea, todella ja oikeasti. Älä unohda, että aivan kaikki eivät ehkä pysy vauhdissasi mukana.

Huomaa nämä päivät: Keskity viestintään 8.–25.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Muistatko vielä, kuinka onnistunut ilmapiiri syntyy kotiin, töihin ja harrastuksiin? Ystävällisyyshän sen tekee. Hyvät ihmissuhteet edellyttävät luottamusta ja myötäelämiskykyä. Palauta mieleesi tilanteet, joissa olet onnistunut luomaan rakentavan ja turvallisen ilmapiirin ympärillesi ja jatka siitä.

Huomaa nämä päivät: Aloita uusi vuosi 19.–28.2.

Kuukauden tähtimerkki Vesimies kohtaa ihailijan.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Muutos, kokeilunhalu ja asioihin tarttuminen ovat luonteesi valttikortteja. Kun 21 päivää riittää tavallisella ihmisellä tavan ja tottumuksen muodostumiseen, niin sinulle todennäköisesti samaan asiaan kestää muutama tunti. Kaltaisesi huimapää uskaltaa kyllä vaihtaa tavoitetta vauhdissa.

Huomaa nämä päivät: Hallittuja rakennemuutoksia 1.–10.2.

Härkä 20.4.–20.5.

Itsensä ymmärtäminen vaatii joutenoloa ja lupaa olla toimettomana. Tämä saattaa antaa muille vaikutelman, että sinua laiskottaa. Itse asiassa olet vain virransäästötilassa, jotta saat henkisen tasapainosi palautumaan. Sisäisten tarpeiden kuuntelu ja ymmärtäminen ovat siis lähtökohta kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Huomaa nämä päivät: Helli hermojasi ja kehoasi 11.–28.2.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Alkuvuoden hitaan elämän ajanjakso näyttäisi tehneen tehtävänsä. Ympärilläsi säkenöivä energia ei voi olla tarttumatta muihin. Latua pitää riittää silti kaikille ja tuulipuvun aiheuttamaa hankaussähköä ei pidä purkaa ystäviin. Ota aika ajoin askel taaksepäin ja mieti hiljaa mielessäsi, mitä sanot.

Huomaa nämä päivät: Väärinkäsityshaasteita 19.–28.2.

Rapu 21.6.–22.7.

Hulluttelu, oppivuodet ja vastuunkanto seuraavat toisiaan iästä riippumatta. Jos tunnet, että pelit on tältä erää pelattu ja elämänkouluakin muutama kurssi suoritettu, sinulla on loistava tilaisuus laittaa kokemuksesi kiertoon. Turha kainostella ja vaieta vaikeistakaan asioista. Niiden aika todennäköisesti koittaa itse meistä kullekin.

Huomaa nämä päivät: Vakavuutta ja asiallisuutta keskusteluihin 19.–28.2.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos tunnet, että ajatukset jumittavat, älä yritä väkisin keksiä pyörää uudestaan. Anna sen sijaan vaikka kahvakuulille sopivasti kyytiä kesken työpäivän tai nauti kuppi teetä ystävien kanssa. Inspiraatio vaatii syntyäkseen vain pienen oivalluksen, joten sitä on turha kahlita liian valmiilla vastauksilla.

Huomaa nämä päivät: Kohtaamisia ja keskusteluja 1.–10.2.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Silloin tällöin kaipaisi pientä onnenpotkua arkea piristämään. Nyt olisi uusi mahdollisuus uudistaa unelmasi. Vaikka kaiken piti olla kohdallaan ja suunnitelmasi olivat suuria, mitään ei tapahtunutkaan. Välttääksesi pettymykset toimi aktiivisesti äläkä jää odottamaan, koska onni kolkuttaa ovellesi. Toimi siis heti.

Huomaa nämä päivät: Vältä ylettömyyttä 11.2.–6.3.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko alkanut etsiä omaa sisäistä ydintäsi? Kiiruhtamalla hieman hitaammin annat itsellesi aikaa syntyjä syviä -pohdinnoille. Kaiken tämän voi tehdä tyylipisteitä tinkimättä. Omien voimavarojen löytyminen sujuu helpommin, kun pääset eroon häiritsevistä ajatuksista.

Huomaa nämä päivät: Viesti asiallisesti 1.–18.2.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Uudet kohtaamiset ja itsensä haastaminen pitävät yllä viriiliä virkeyttäsi. Kaikkein villeimmätkin suunnitelmat saavat tuulta purjeisiin. Mustavalkoiseksi sanottu elämänasenteesikin on loppujen lopuksi 50 harmaan eri sävyä intohimojen salatulla värikartalla, joista toiset uskaltavat vain unelmoida.

Huomaa nämä päivät: Elämä on auvoisaa, kun sen oikein oivaltaa 11.–28.2.

Jousimies 22.11.-21.12.

Jatka vuottasi hyvien merkkien ja eettisten valintojen parissa. Pienet teot tulevaisuuden puolesta kasvavat isoiksi trendeiksi, mutta jonkun pitää aina olla se ensimmäinen. Valitsemalla laatua niin työ- kuin vapaa-ajan vaatetukseenkin on helppo saada muutkin ymmärtämään, kuinka tärkeä osa hyvinvointia ympäristö on.

Huomaa nämä päivät: Vauhtia, valoisuutta ja energiaa 1.2.–17.3.

Kauris 22.12.–20.1.

Jos tuntuu, että tavoitteesi eteen tekemäsi uurastukset ovat loppusuoralla, ota aikalisä. Pane kaikki peliin, sillä voimaa sinusta löytyy. Hallitse tilanne ja ota se, mikä kuuluu sinulle. Säädä kello soittamaan aamuisin vaikka varttia aikaisemmin. Loppupeleissä pienet erot karsivat jyvät akanoista ja tekevät mestarin.

Huomaa nämä päivät: Ota napakka urakkaote töihin 11.–17.2.

Vesimies 21.1.–19.2.

Yllättävä ihailija voi heittää haasteen kekseliäisyydellesi. Leikkimielellä lausutut suuret sanat ovat saattaneet johtaa sinut rakkauden kohteeksi. Kuinka selvitä tilanteesta kunnialla loukkaamatta silti toista? Hädässä ystävät tunnetaan, ja kahvikupin ääressä tiimityön luovuus näyttää voimansa. Pientä tarkkuutta ja harkintaa viestintään.

Huomaa nämä päivät: Syty vilkkaista keskusteluista 1.–18.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Talvi on mitä parhainta aikaa oikeisiin kohtaamisiin oikeiden ihmisten kanssa urheilullisissa riennoissa. Laita lemmen lumipalloefekti vierimään, niin yksi asia johtaa helposti toiseen. Tosielämän tilanteet vyöryvät nyt eteesi, joten ole valppaana, kun rakkaus kutsuu sieluasi seikkailuun.

Huomaa nämä päivät: Ripaus reilua romantiikkaa 11.2.–6.3.

Kuukauden tähtimerkki Kauris panostaa ulkoasuunsa ja pääsee tavoitteisiinsa.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Mitä nyt? Aktiivisuusrannekkeen pirinä ei saakaan sinua ryntäämään salille. Ei syytä huoleen eikä pelkoon. Kyseessä saattaa olla vain kerran seitsemässä vuodessa iskevä kriisi, joka johtuu ylisuorittamisesta. Rohkea ja päättäväinen asenteesi on valttikortti, kun alat tehdä valintoja siitä, mikä on tarpeellista ja mikä turhaa elämässäsi.

Huomaa nämä päivät:

Sanat solmussa 12.–31.1.

Härkä 20.4.–20.5.

Arkinen ahertaminen jatkuu ennen kuin huomaatkaan, sillä eihän se työ tekemällä lopu. Kaiva ajatuskammiosi arkistoista kaikki valmiiksi pohditut ideat, ja toteuta ne parasta ennen päiväystä. Jos hampaankoloon on jäänyt selvittämättömiä ihmissuhdeasioita, ne yleensä mutkistuvat pitkittyessään.

Huomaa nämä päivät:

Känkkäränkkähaasteita 2.–26.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Älä toteuta pakonomaisesti sellaisia uudenvuodenlupauksia, jotka vievät jumppasalien jytkeeseen tai suksisauvojen sekasotkuun. Ahmi nyt läpi kaikki ne teokset, jotka ovat kirjahyllyyn kasaantuneet. Jos haaveissasi on ollut kirjan kirjoittaminen, hetki voisi olla hyvä aika sen aloittamiseen.

Huomaa nämä päivät:

Herkkyyden ehdoilla 2.–11.1.

Rapu 21.6.–22.7

Itsehillintäsi saattaa olla nyt koetukselle, kun hu0maat, että kaiken ahkeroinnin jälkeen oletkin palannut siihen, mistä aloitit. Keskittymiskykysi hetkellisen herpaantumisen takia et ole kuunnellut sisintäsi. Ota kuitenkin kädet pois puuskasta ja hillitse mielesi. Jätä kaikki turha pois.

Huomaa nämä päivät: Tartu tehtäviin kaksin käsin 2.–26.1.

Leijona 23.7.–22.8.

Uuden uljaan kuntosalin valloitus kimmeltää ajatustesi sopukoissa. Olet lupauksesi tehnyt, trendin mukaiset asusteet hankkinut ja valmiina antamaan kaiken itsestäsi hyvän olon eteen. On kuitenkin hyvä testauttaa tämänhetkinen tilanteesi. Mielessäsi kalvava malttamattomuus saattaa johtaa helposti ylilyönteihin.

Huomaa nämä päivät: Kireyttä ja nokkapokkaa 2.–26.1.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olivat kyseessä sitten ihmissuhde tai talousasiat, viekkaus voittaa aina voimankäytön. Askelmerkit kevättä kohden kannattaa suunnitella tarkoin. Sillä päivät alkavat pian pidetä ja valon voima aktivoi Amorin mahdin. Ajatuksesi alkavat matkata kesälaitumia kohti. Silloin on kaiken oltava valmiina.

Huomaa nämä päivät: Elämä on valloittavaa, kun sen oikein oivaltaa 2.–26.1.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kaltaisellesi esteetikolle ei ole aivan sama, minkälainen lady kuoriutuu reippaan ulkoilulenkin jälkeen höyhenenkevyen untuvatakin uumenista kahvitauolle. Vielä vähän pikkuviilausta yksityiskohtiin, niin alat olla vastustamaton. Tee arjesta hauskempi saattamalla loppuun kaikki ne sisustusideat, joista haaveilit viime vuonna.

Huomaa nämä päivät:

Tarkkuutta tyyliin 1.–18.1.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt on aika rakastua ja rakastaa oikein isosti ja näyttää se myös. Anna lemmen roihuta isolla liekillä suhteissa, syleile ja rutista maailmaa molemmin käsin. Jos joku ärsyyntyy, anna ärsyyntyä. Se ei ole sinulta pois, päinvastoin. Etene urallasi ottamalla tiikerinloikkia. Se, joka pelaa, ei pelkää.

Huomaa nämä päivät:

Draivia ja rakkautta 2.–26.1.

Jousimies 22.11.-21.12.

Saatat tällä hetkellä etsiä uutta suuntaa elämässäsi. Asettuako aloilleen vai siintääkö kiikareissasi ura kansainvälisissä tehtävissä? Perusasiat, paperit ja CV kuntoon. Mitä pienemmäksi maailma on käynyt, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi. Sopeudut kulttuuriin kuin kulttuuriin tutkimusmatkailijan asenteellasi.

Huomaa nämä päivät:

Löydä oikeat sanat vääriinkin tilanteisiin 2.-11.1.

Kauris 22.12.–20.1.

Oikein valituilla asusteilla yhdistettynä muodikkaaseen kampaukseen sisältäsi kuoriutuu todellinen lumikuningatar. Parasta elämän eliksiiriä on rakkauden tuoma lämpö ja valo kylmiin ja pimeisiin iltoihin. Pidät silti ohjat omissa käsissäsi. Kun kerran tavoitteet on asetettu, niihin päästään keinolla millä hyvänsä.

Huomaa nämä päivät: Valovoimaisuutta ja valloittavuutta 2.–18.1.

Vesimies 21.1.–19.2.

Hurmauskautesi starttaa toden teolla helmikuussa. Verkostoissasi on aina joku avulias, jolta voit kysyä neuvoja pukeutumiseen tai meikkauksen saloihin. Virtuaalikierros menomestoissa helpottaa huomattavasti valitsemaan mieleisesi estradit. Ihan joka paikkaan ei kuitenkaan kannata rynnätä päätä pahkaa, ettei tilanne karkaa käsistä.

Huomaa nämä päivät:

Hurmaa ja charmaa 20.1.–10.2.

Kalat 20.2.–20.3.

Aloita vuotesi reilusti tyhjältä pöydältä ilman ennakkoluuloja. On parempi katsoa rohkeasti tulevaisuuteen aistit avoinna. Kysyt ehkä itseltäsi, voiko liika lempi lamaannuttaa. Sydämen sulattava lähestymistapasi toista ihmistä kohtaan sädehtii erikoista kylmyyden sulattavaa lämpöä, joka voimaannuttaa kumppanisi. Sytytä tuli takkaan ja käperry rakkaasi kainaloon sohvan nurkkaan.

Huomaa nämä päivät:

Lempeää lumovoimaa 2.–18.1.