Kuukauden tähtimerkki Kauris nauttii pienestä luksuksesta.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Vuosi voisi tuskin alkaa vähemmän vauhdikkaissa merkeissä, jos se vain on sinusta kiinni. Leppoisa löhöily kotisohvan pohjalla on turhaa ajan tuhlausta ja kerää varastoon energiaa, joka sitten purkautuu väärissä paikoissa. Laita siis hihat heilumaan ja nauti täysillä raikkaasta talvisäästä. Nyt ei ole aika odottaa, vaan aktivoida itsesi sekä ystävät.

Huomaa nämä päivät: 2.1. alkaen mennään eikä meinata.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Härkä 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tavallinen riittää useimmille, hyvä kelpaa monille, mutta sinulle sen on oltava parasta. Kokeilunhalu ja hulluttelu tuovat pientä piristystä arkeesi, mutta vanhassa vara parempi. Väkisin tehdyt valinnat tuntuvat helposti toisten sanelemilta. Turha hötkyillä, koska ei ole kiire mihinkään.

Huomaa nämä päivät: Vakauta arkeasi 6.–20.1.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Uudenvuoden lupaukset on tehty laveiksi. Jos ne alkavat rajoittaa liikaa vauhdikasta arkeasi ja yhteyksiäsi ystäväpiireihisi, laske mielikuvituksesi vapaaksi. Löydät kyllä oikean meriselityksen tulkitsemaan niitä uudelleen. Sitä paitsi aina voit aloittaa terveelliset elämäntavat uudelleen. Sulje siis nunnakammarin ovi.

Huomaa nämä päivät: Ystäviä ja yhteisiä juttuja 8.1.–3.2.

Rapu 21.6.–22.7.

Eilispäivän ihastukset eivät katoa mielestä mihinkään. Vanhojen valokuvien ja säilytettyjen festarilippujen katselu voivat tuoda kaikuja menneiltä vuosilta. Herättääkö kauan sitten kadonnut prinssi vielä sydämen sykkimään? Olisiko elämä kuitenkin oman kullan kainalossa turvallisempaa?

Huomaa nämä päivät: Janottaako vanha suola 6.–24.1.?

Leijona 23.7.–22.8.

Älä anna yllättävän mahdollisuuden lipua ohitsesi. Vastuulliset tehtävät tarvitsevat tekijänsä, ja nyt on sinun aikasi loistaa. Pieni annos nöyryyttä, hieman draamaa ja teatraalisuutta takaavat parhaan neuvottelutuloksen oli tilanne kuinka haastava tahansa.

Huomaa nämä päivät: Vauhdikkaita ja aktiivisia kohtaamisia 8.1.–3.2.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vaikka analysointi ja tarkkuus ovat osa luonnettasi, liiallinen sykemittareilla ja vaaoilla varustautuminen voivat i viedä nautinnon kuntokuurista ja tukahduttaa terveelliset elämäntavat heti ensimetreillä. Jo pelkkä luonnollinen hymysi aloittaa matkan kohti kehotietoisuutta. Stressitason lasku takaa paremmat yöunet kuin purkillinen pillereitä.

Huomaa nämä päivät: Hillitse itseäsi 8.1.-3.2.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kalenterista aina löytyy tilaa vielä yhdelle illanvietolle, kunhan käytät diplomaatin taitojasi. Pientä sovittelua, tiivistystä sekä kompromisseja suuntaan jos toiseen ja hyvä tulee. Pidä yllä aktiivista otetta tuttuihin ja vähän tuntemattomiinkin, sillä koskaan et voi tietää, mitä edestäsi löydät.

Huomaa nämä päivät: Päivitä aktiivisesti verkostoasi 2.1.-3.2.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Intensiivisyystasoasi eivät pienet pakkaset tai lumituiskut hetkauta. Vastapainoksi valloituksillesi älä unohda pitää huolta jaksamisestasi. Jos kerran kuntokuuri kutsuu, anna mennä. Mitä haastavampi urakkasi on, sitä parempi lopputulos. Pelkkä kierros kelomökin ympäri saunan lomassa tuskin riittää, kyllä kunnon laturetki tunturiin tarvitaan.

huomaa nämä päivät: Kierrä ympäristösi pikkurillisi ympärille 3.–7.1.

Jousimies 22.11.-21.12.

Miksi sinun pitäisikään kysyä muilta lupaa, kun haluat viestiä vaatteillasi? Valmiit ratkaisut alkavat helposti ahdistaa kesyttämätöntä mieltäsi. Tempaise reilusti rekistä se, mikä miellyttää ja tuntuu tilaisuuteen tarkoituksenmukaiselta. Siirryt pyörän selästä piikkareihin ja tuulipuvusta Dioriin ilman konstailuja.

Huomaa nämä päivät: Riippumaton vapaus on myös pukukoodi 8.1. alkaen.

Kauris 22.12.–20.1.

Vastoinkäymiset on tarkoitettu voitettaviksi. Se mikä toisista tuntuu mahdottomalta, on vain yksi askelma nousujohteisella urallasi. Hurtti huumori ja itseironia helpottavat silloin, kun tuntuu kuin hakkaisit päätä seinään. Luo vaikka oma Hyacinth Bucket -hetkesi kynttiläillallisineen, ja nauti siitä täysin siemauksin. Hyvä fiilis vapauttaa luovuutesi kukoistukseen.

Huomaa nämä päivät: Vakuuta viesteilläsi 6.–24.1.

Vesimies 21.1.–19.2.

Vapaa tahtosi on koetuksella, jos sinua yritetään väkisin ahtaa sellaisen vaatekaupan sovituskoppiin, jonka arvot ja etiikka eivät kohtaa omiasi. Johonkin rajat on vedettävä. Kaikkea mielenkiintoista on kuitenkin ilmassa, joten kannattaa sanoa kyllä uusille avauksille. Yllättävimmätkään vaihtoehdot eivät ole poissuljettuja.

Huomaa nämä päivät: Pidä monta rautaa tulessa 25.1. alkaen.

Kalat 20.2.–20.3.

Aloita vuotesi valoisasti, vaikka talven selän taittuminen ei vielä päivää paljon pidennä. Näin kerrot hienovaraisesti, että arvostat ja välität heistä. Viritä tuntosarvesi huomaamaan muutokset työilmapiirissä. Näin hyvän mielen suurlähettiläs sisälläsi ennättää ehkäistä ennalta turhat turinat jo alkuvaiheessa.

Huomaa nämä päivät: Fiilistelyä ja hemmottelua 3.–22.1.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla