Kuukauden tähtimerkki Skorpioni palauttaa itsensä valokeilaan.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Loppuvuoden juhlakavalkadi kolkuttaa jo ovella, ja pian onkin aika keksiä jotain uutta ja yllättävää päällepantavaa. Kohdallasi oma apu on useimmiten paras apu ja heti saatavilla. Toteuta siis unelmasi saman tien. Vältyt myös turhalta odottelulta. Se mikä näyttää ensisilmäyksellä mykistävältä, todennäköisesti sitä onkin.

Huomaa nämä päivät: Uskaliaasti uuteen 7.11. alkaen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Härkä 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lyhenevät päivät ja räntäsade ovat oivia tekosyitä lähteä shoppailemaan. Yhdistele reilusti tuoreita ideoita ja perinteisiä vaihtoehtoja. Hyvän elämän eväät odottavat ottajaansa. Jätä siis turha kursailu pois ja nauti elämästä. Ja jos vauhti tuntuu liian kovalta, pidä rentouttava hengähdystauko silloin tällöin.

Huomaa nämä päivät: Vauhtia elämään etenkin 1.–15.11.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Oletko koskaan miettinyt, miksi aika saa kuin siivet selkään, kun olet päässyt virtuaalisten viestien valtiattareksi? Välillä kun sanatkaan eivät riitä, kuvat tarvitaan avuksi. Sosiaalisissa suhteissasi saattaa tulla nyt takapakkia, sillä talviunille valmistautuvat ystäväsi eivät välttämättä jaksa innostua kaikesta hauskanpidosta.

Huomaa nämä päivät: Erityistä tarkkuutta 17.11. alkaen.

Rapu 21.6.–22.7.

Synkkää säätä ja pimeyttä piisaa nyt. Mielesi saattaa etsiä sopivaa koloa, johon käpertyä mököttämään muiden masentuneiden kanssa. Hakeudu sympaattisten ja rakastettavien ihmisten pariin. Haarniskasi takana sykkivä lämmin ja suojeleva sydän luo ihanan ja turvallisen arjen ympärillesi.

Huomaa nämä päivät: Maltti on valttia 16.11. alkaen.

Leijona 23.7.–22.8.

Mitä siitä, jos päivät lyhenevät ja ulkona sataa? Pue säähän sopivat voimavaatteet yllesi ja polkaise lisää vauhtia menopeliisi. Kaiva neljän viime vuoden unelmat esiin mielesi sopukoista. Pane ne käytäntöön. Muista, että maailmanvalloitus alkaa ensimmäisestä askeleesta.

Huomaa nämä päivät: Ota hyviä startteja mutta harkiten heti 9.–15.11.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaksi yhden hinnalla -tarjoukset saattavat tuntua houkuttelevilta, mutta mieti tarkkaan, onko kauppiaalla ketunhäntä kainalossa. Tuntuuko tusinatavara mukavammalta kuin sentilleen sopivaksi tehty asuste? Teet niin tai näin, ole tarkkana mitoissa ja laadussa. Väärät valinnat voivat aiheuttaa kiukkua, joka turhaan purkautuu lähipiiriisi.

Huomaa nämä päivät: Niukkuus ja nipotus kunniaan erityisesti 17.11.–5.12.

Vaaka 23.9.–22.10.

Et yleensä hanki yksittäisiä vaatteita vaan asukokonaisuuksia, joissa linjat ovat kohdallaan. Tasapainoilu tyylin ja käytännöllisyyden välillä saattaa aiheuttaa mieliharmia. Kaikki merkit viittaavat siihen, että sosiaalisessa elämässäsi on sykettä, joten karista turhat murheet pois.

Huomaa nämä päivät: Virity viehätysvoimaiseksi etenkin kuun puolivälistä lähtien.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka kaikki on suhteellisen ok, se ei luultavasti riitä sinulle. Se värähdys, jonka saapumisesi paikalle aiheutti, tuntuu nyt vain kesälaineen liplatukselta. On siis aika toimia. Uusi tyyli ilman kompromisseja varmistaa, ettet törmää joka kadunkulmassa haastajiisi. Sanan säiläsi kaipaa teroitusta, joten pysyttele piireissä.

Huomaa nämä päivät: Vietä vauhdikas alkukuu 1.–8.11.

Jousimies 22.11.-21.12.

Innostusta ja optimismia sinulta tuskin puuttuu, joten ota itseäsi niskasta kiinni ja päivitä osaamisesi tasolle, josta muut vasta haaveilevat. Pieni pintaraapaisukin aiheesta kuin aiheesta on jo plussaa. Turha tukahduttaa uteliaisuuden liekkiä liian ehdottomilla aikatauluilla. Elämä on elinikäisen oppimisen matka.

Huomaa nämä päivät: Juhli uusia mahdollisuuksia jo 9.11. viikonloppuna.

Kauris 22.12.–20.1.

Järjestelemällä ja jäsentämällä vaatekaapit etukäteen asujen käyttötarkoitusten mukaan vähennät pukeutumisen aiheuttamaa stressiä. Marraskuun melankoliassa on tarpeeksi tekemistä ilman vanhaa ”miksi ei ole mitään päällepantavaa” -virttäkin. Lajittele siis sportti-, työ-, juhla- ja vapaa-ajan asusteesi.

Huomaa nämä päivät: Viilaa ja viimeistele 17.11.-5.12.

Vesimies 21.1.–19.2.

Malttimaisterin tutkinto olisi nyt paikallaan. Juupas–eipäs -väittelyt ilman pienimpiäkään perusteluja saavat verenpaineesi helposti nousuun. Vaikka vaivattomin ratkaisu olisi vaihtaa tuttavapiiriä, älä anna liian helposti periksi. Vaikka tutustut helposti ihmisiin, ystäviä ei kuitenkaan kasva joka oksalla.

Huomaa nämä päivät: Uhmaa riittää etenkin 1.–7.11.

Kalat 20.2.–20.3.

Vastoinkäymisten ylipääseminen vaatii kanttia, jota sinulta löytyy. Henkilökohtainen kasvutarinasi vaatii usein vain sen, että sanot kyllä elämän ihanille asioille. Laske siis mielikuvituksesi valloilleen heti aamusta. Sääkin on jokaiselle sama, älä jää siis odottamaan muutosta neljän seinän sisälle.

Huomaa nämä päivät: Luo unelmien kartta loppukuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla