Heidi Sohlberg rauhoittaa mieltään uimalla, kun elämässä on vastoinkäymisiä.

Jo ennen rintasyöpädiagnoosiaan Heidi Sohlberg oli muuttanut hiusmalliaan yhä lyhyemmäksi. Kun tukka lopulta lähti rankkojen hoitojen vuoksi kokonaan, oli hiuksista luopuminen yllättävän helppoa.

Nyt, kun tauti on takanapäin, Heidi tuntee olonsa kotoisaksi lyhyessä pixie-tukassa: hiukset ovat pesun jälkeen lähes saman tien lähtökunnossa, ja mallin kanssa on hauska ja helppo leikitellä eri väreillä. Tukassa on ollut niin pinkkiä kuin turkoosiakin suoraväriä. Hieman yllättäen syöpähoidot paransivat lopulta myös ihon kuntoa.

”Ihoni on nyt parhaimmassa kunnossa kuin se on koskaan ollut aikuisiällä. Hoitojen aikana ihosta puskivat epäpuhtaudet ulos, kun lääkkeet puhdistivat koko kropan.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Maalla kasvanut Heidi muistaa aina olleensa kiinnostunut muodista ja kauneudesta. Perheen edesmennyt äiti oli tarkka pukeutumisesta ja ulkonäöstään, ja isä Juha Willman  on sitä edelleen. Nyt Heidin kaksi omaa tytärtä kaivelevat jo innoissaan äidin meikkejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heidi rakastaa leipomista ja kuvailee itseään oikeaksi pullantuoksuiseksi äidiksi.

Heidin isä sekä veli ovat koulutukseltaan kokkeja, joten voi ja kerma ovat aina olleet olennainen osa ruokavaliota. Kevyttuotteita ei taloudesta löydy edelleenkään. Heidi rakastaa leipomista ja kuvailee itseään oikeaksi pullantuoksuiseksi äidiksi. Kerran vuodessa sokerinsyönnille kuitenkin laitetaan stoppi: yhdessä Satu Aarnion ja Joanna Kuvajan kanssa Heidi aloittaa uuden vuoden sadan päivän herkkulakolla, jonka aikana vältetään lisättyä sokeria. Lopputuloksena vatsa voi paremmin ja ihokin saa uutta hehkua.

Aikanaan sprinttitriathlonia varten treenatessaan Heidi hurahti uintiin ja maantiepyöräilyyn. Pyörällä hurahtaa helposti monta kymmentä kilometriä hyvää musiikkia kuunnellessa. Uinnissa Heidi on ollut mukana myös Speedon hyväntekeväisyyskampanjassa.

”Nyt, kun elämässä on ollut erinäisiä vastoinkäymisiä, uiminen on tuntunut meditatiiviselta. Kaakeleita tuijottaessaan unohtaa kaiken muun.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla