Ensin olohuone näyttää tältä. Hiukan väritön ja persoonaton, vai mitä?
Ensin olohuone näyttää tältä. Hiukan väritön ja persoonaton, vai mitä?
<p><p>Kun olohuone väritetään sinisen eri sävyillä, se näyttää näin rauhalliselta mutta samalla luonteikkaalta.</p></p>

Kun olohuone väritetään sinisen eri sävyillä, se näyttää näin rauhalliselta mutta samalla luonteikkaalta.

<p><p>Tässä on viisi hyvää sinistä sävyä, joita sisustuksessa kannattaa suosia.</p></p>

Tässä on viisi hyvää sinistä sävyä, joita sisustuksessa kannattaa suosia.

Sinisensävyiset maisemat ovat rauhoittavia ja kaukaisuuteen jatkuvia. Taivas ja vesi ovat elementteinä aina läsnä, ja siksi sininen tuntuu sisustusvärinäkin kotoisalta – kylmyydestään huolimatta.

Sinisestä saa mystisen, juhlavan, raikkaan ja hempeän sävyä vaihtamalla. Kylmyyttä on turha kainostella, sillä sinisestäkin saa lämpimän oikein yhdistelemällä. Tässä huoneessa on tehokeinona värin tummuus.

Syvän sinisen sisustuksen loin laajalla skaalalla: Käytin harmaaseen taitetun ukkosensinisen eri tummuusasteita seinissä ja musteensinistä sohvassa.Tyynyissä ja kukissa käytin violettiin vivahtavia sävyjä. Vaaleat puupinnat raikastavat tummia sävyjä, ja vastaavasti tummat puuesineet syventävät jo entisestään ukkosen sävyttämää sisustusta.

Tuotteiden tiedustelut: Seinillä on syvennyksissä Tikkurilan Harmony -värikartan sävy K429 ja muilla pinnoilla M429. Designers Guildin liukuvärjätty pellavatorkkupeitto, tyyny ja pyöreä rahi sekä mosaiikkiaiheinen pikkutyyny, Vallila Interior. Kahdenistuttava rottinkisohva, Parolan rottinki. Medley-sohvapöytä 273 e, Vepsäläinen. Luceplanin Costanza-jalkavalaisin, BlomerHarri Koskisen suunnittelema jakkara on mäntyä, Nikari. Jakkaralla oleva Muuton teekuppi, Tom Dixonin kuparinvärinen metallikulho ja marmorikantinen tuoksukynttilä, Formverk. Käsin solmittu itämainen matto, Helma. Como-sohva musteensinisellä irtohupulla, HT Collection.  Seinän syvennyksessä oleva vaaleansininen vati, vaalea puukulho ja tumma puukulho, pullot, maljakko, jossa kirsikkapuun oksat ja lasinen lampunjalka sekä varjostin ja vaaleansininen kukkaruukku, Peroba. Viilutarjotin, vanha arkistokaappi  ja sohvapöydän maljakko, Olkkari. Sohvalla Stockholm-sarjan samettityynyt ja koboltinsiniset kulhot, Ikea ja Fandango-samettityyny, Marimekko. Hans Bollingen puuankka, Artek. Maalit: Flamant, Designer Guild, Farrow & Ball, Tikkurila

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla