Tankotanssija Oona Kivelä haluaa yhdistää esityksissään akrobatiaa ja muotia.

Tankotanssija Oona Kivelä loi Gloria Fashion Show'hun huikean akrobatiaesityksen yhdessä Santeri Koiviston kanssa. Kaksikon esitys oli monen kutsuvieraan mielestä yksi illan huippukohdista.

Oona ja Santeri esiintyivät ihonvärisissä alusvaatteissa ja kuorrutettuina kullanvärisellä glitterillä. Tyylin inspiraatio oli Oonan mukaan ”alien-nude”.

”Lajitaustamme on sirkusmainen, mutta haluamme rikkoa rajoja ja leikkiä yhdistelemällä muotia ja akrobatiaa. Esimerkiksi valokuviimme haemme muotimaailman henkeä poseerauksilla.”

"Renkaat olivat minulle aivan uusi juttu, mutta lavalla liitäessäni tajusin, miten älyttömän hauskaa se on!"

Gloria Fashion Show'n lisäksi Oonan ja Santerin duo on esiintynyt muun muassa urheilugaaloissa sekä Las Vegasissa. Glorian muotinäytöksessä yleisö pääsi kuitenkin näkemään aivan uudenlaisia taidonnäytteitä.

”Olen normaalisti tankotanssija, mutta nyt pääsin tekemään akrobatiaa katosta roikkuvilla renkailla.  Renkaat olivat minulle aivan uusi juttu, mutta lavalla liitäessäni tajusin, miten älyttömän hauskaa se on!” Oona intoili.

Aiemmin syyskuussa Oona Kivelä voitti tankotanssin Pohjoismaiden mestaruuden. Hän on myös lajin nelinkertainen maailmanmestari. Lokakuussa luvassa ovat vielä Kyproksella käytävät kansainväliset tankotanssikisat ja joulukuussa MM-kisat Firenzessä.

Hehkuvia värejä, hulmuavia helmoja ja paljettien kimallusta. Kesän muodissa on lupa leikitellä!

Glorian kesänumeron muotijuttu kuvattiin uudessa St. George -luksushotellissa Helsingissä. Kurkkaa kuvausten tunnelmiin ja poimi videolta parhaat ideat kesän menoihin.

Muotikuvausten lopputuloksen näet uudesta kesä-heinäkuun Gloriasta.

 

 

 

Ihan kohta on syyskuu – ja entistäkin upeampi Gloria Fashion Show. Liput kannattaa ostaa pian, sillä viime vuonna show myytiin loppuun nopeasti.

”Pukeutumisessa on samaa ilmaisuvoimaa kuin laulujen tekemisessä. Kummassakaan ei ole rajoja. Viime aikoina olen innostunut taas väreistä, paljettitakeista ja bändipaidoista. Seuraan myös paljon suomalaisia uusia suunnittelijoita”, laulaja-lauluntekijä Ellinoora kuvaa suhdettaan muotiin.

Carrie- ja Leijonakuningas -hiteistään tunnetuksi tullut artisti avaa tämän vuoden Gloria Fashion Show’n.

”Se on minulle tosi iso juttu”, hän iloitsee.

Gloria Fashion Show järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, jonne tänä vuonna rakennetaan venetsialaishenkinen, palazzomainen kokonaisuus.

”On hauskaa tuoda teolliseen tilaan loistokkuutta ja ilmavuutta. Inspiraation lähteenä olivat venetsialaiset torit, vanhanaikaiset kulissit sekä ponnahduskirjat”, tilasuunnittelija Ilkka Mälkiäinen kertoo.

Tekijäkaarti muotitoimittaja-stailisti Liisa Kokon johdolla marssittaa lavalle syksyn upeimmat muotikokonaisuudet ja tunnelmat. Illan musiikista vastaa edellisvuosien tapaan dj-kaksikko D.R.E.A.M.

Malleina ovat muun muassa kesä-heinäkuun Glorian päähaastattelun tähti Jaana Ukkola, toukokuun Glorian Kansallisooppera-muotijutun charmantti malli Ben Desombre, Razavin sisarukset Maryam ja Shadi sekä yleisön suursuosikki Nala Ranskasta.

Liput tulevat myyntiin 1.7. Hanki lippusi ajoissa, sillä viime vuonna show myytiin loppuun jo elokuun alussa.

Gloria Fashion Show Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa lauantaina 1.9. klo 15, 17 ja 19. Liput ticketmaster.fi.