Tankotanssija Oona Kivelä haluaa yhdistää esityksissään akrobatiaa ja muotia.

Tankotanssija Oona Kivelä loi Gloria Fashion Show'hun huikean akrobatiaesityksen yhdessä Santeri Koiviston kanssa. Kaksikon esitys oli monen kutsuvieraan mielestä yksi illan huippukohdista.

Oona ja Santeri esiintyivät ihonvärisissä alusvaatteissa ja kuorrutettuina kullanvärisellä glitterillä. Tyylin inspiraatio oli Oonan mukaan ”alien-nude”.

”Lajitaustamme on sirkusmainen, mutta haluamme rikkoa rajoja ja leikkiä yhdistelemällä muotia ja akrobatiaa. Esimerkiksi valokuviimme haemme muotimaailman henkeä poseerauksilla.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Renkaat olivat minulle aivan uusi juttu, mutta lavalla liitäessäni tajusin, miten älyttömän hauskaa se on!"

Gloria Fashion Show'n lisäksi Oonan ja Santerin duo on esiintynyt muun muassa urheilugaaloissa sekä Las Vegasissa. Glorian muotinäytöksessä yleisö pääsi kuitenkin näkemään aivan uudenlaisia taidonnäytteitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olen normaalisti tankotanssija, mutta nyt pääsin tekemään akrobatiaa katosta roikkuvilla renkailla.  Renkaat olivat minulle aivan uusi juttu, mutta lavalla liitäessäni tajusin, miten älyttömän hauskaa se on!” Oona intoili.

Aiemmin syyskuussa Oona Kivelä voitti tankotanssin Pohjoismaiden mestaruuden. Hän on myös lajin nelinkertainen maailmanmestari. Lokakuussa luvassa ovat vielä Kyproksella käytävät kansainväliset tankotanssikisat ja joulukuussa MM-kisat Firenzessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla