Mainos

Täydellinen laukku kertoo kantajastaan paljon, ja sen viehätys vain paranee ajan myötä. Vestiairecollective.com listasi kaikkien aikojen 25 myydyintä laukkua.

Laadukas merkkilaukku on yksi parhaista sijoituksista, jolla vaatekaappiaan voi piristää. Harkittu hankinta viimeistelee tyylin, ja sen käyttöikä on parhaimmillaan vuosikymmeniä. Kuumimpien luksusmerkkien himotuimmat laukkumallit jopa kasvattavat suosiotaan ajan myötä, mutta uutena niiden saatavuus saattaa olla kiven alla. Ei siis mikään ihme, että laukut ovat vintagemuotia välittävän Vestiairecollective.comin suosituin yksittäinen tuoteryhmä. 

Chanelin tikattu, nahkainen Timeless-olkalaukku on Vestiairecollective.comin kaikkien aikojen myydyin laukku.

Vestiairecollective.comin kokoama Global Bag Exchange Index -listaus paljastaa, että Chanelin tikattu, nahkainen Timeless-olkalaukku on verkkokaupan kaikkien aikojen myydyin. Toisena listalta löytyy Louis Vuittonin vuonna 1965 lanseeraama Speedy ja kolmantena kulttiasemaan noussut Hermèsin Birkin, jota valmistetaan käsityönä kysyntää huomattavasti pienempi määrä. 

Klassikoiden lisäksi uusia it-laukkuja ilmaantuu markkinoille joka sesonki. Vaikka laukun hankintahetkellä sen myyminen voi tuntua kaukaiselta ajatukselta, on hyvä pitää mielessä, että ainakin Chanelin, Hermèsin, Louis Vuittonin and Diorin laukut ovat erinomaisia sijoituskohteita, sillä pieteetillä huollettuina niiden jälleenmyyntiarvo pysyy huomattavana vuodesta toiseen. Uutta laukkua himoitsevan tärkein ostoskriteeri kuitenkin on, että laukku sopii omaan tyyliin ja vastaa käyttötarkoitusta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi tämän vuosikymmenen kuvatuimmista asusteista on Balenciagan City-laukku. Tämä jokapäiväiseen käyttöön soveltuva aarre on muun muassa Kate Mossin suosikki.

Boheemin, mutta käytännöllisyyttä arvostavan kannattaa katsastaa ainakin Balenciagan City-laukku. Yksi tämän vuosikymmenen kuvatuimmista asusteista on nähty keikkumassa niin Kate Mossin kuin Gisele Bündcheninkin käsivarrella. Tilava ja rento nahkalaukku nielee sisäänsä huiman määrän tavaraa, ja sopii siksi hyvin arkikäyttöön. Samaan käyttötarkoitukseen soveltuvat myös Givencyn astetta veistoksellisempi Antigona sekä Mulberryn salkkumallinen Alexa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iltakäytössä säväyttää Fendin siro Baguette, jonka teki tunnetuksi Carrie Bradshaw Sex and the City -televisiosarjan huippuvuosina. Pieni, kahvallinen laukku  sopii juhlaan, mutta erityisen trendikäs se on arkikäytössä lounaslaukkuna. Laukusta on tehty jo yli 700 eri versiota, ja se vakiinnuttanut paikkansa Fendin mallistossa – onpa siitä tehty kirjakin. Myös Guccin monogrammikuvioitu Dionysus ja Chloen naisellinen Drew ovat näyttäviä laukkuja, joista on iloa pitkään – paitsi omassa käytössä myös sijoitusmielessä.

VESTIAIRECOLLECTIVE.COM 

Vestiairecollective.comin valikoimissa on maailman suurin kokoelma vintagevaatteita ja laadukkaita merkkilaukkuja sekä -asusteita. 
• Palvelu on käytössä yli 50 maassa ja sillä on lähes kuusi miljoonaa käyttäjää. 
• Myyntiin valitaan päivittäin 4 500 uutta tuotetta, jonka jälkeen asiantuntijatiimi varmistaa niiden laadun sekä aitouden.
• Palvelussa voi rekisteröitymisen jälkeen asettaa hälytyksen, joka kertoo, kun oma suosikkituote tulee myyntiin.

Vestiairecollective.com-verkkokaupan alla oleva Global Bag Exchange Index -listaus (englanniksi) paljastaa kaikkien aikojen 25 myydyintä laukkua. Kuinka monta sinun kaapistasi löytyy?

Sisältö jatkuu mainoksen alla