Kun hiuksiin haluaa kunnolla volyymia, on turvauduttava 80-luvun suosikkituotteeseen muotovaahtoon.

Maria Nila Styling Mousse, 26e/300ml

Vegaanisen Maria Nila -ekokosmetiikkamerkin muotovaahdolla on testin tyylikkäin pakkaus ja näppärin, täsmällisesti annosteleva suutin. Keskivoimakasta tukea lupaava tuote toimii täsmälleen lupauksensa mukaisesti, eli ei sovi supernäyttävää kampausta kaipaavalle.

Davines Volume Boosting Mousse 25 e/250 ml TESTIN VOITTAJA

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä muotovaahdossa on kaikki ainekset luottotuotteeksi. Se tuoksuu hyvältä, on kätevä annostella ja tekee kaunista jälkeä. Aivan supernäyttävää kampausta sillä ei synny, mutta arjen kohotuksiin toimii mainiosti

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paul Mitchell Extra-Body Sculpting Foam, 29,90 e/200 ml

Tuuheuden lisäksi kiiltoa lupaavassa tuotteessa on suutin, joka annostelee vaahtoa helposti turhankin hövelisti. Tuuheuslupaus toteutuu erinomaisesti, ja kampaus näyttää varsin hyvältä vielä yöunien jälkeenkin. Kiiltoa en juurikaan havainnut.

Redken Stay High 18 Strong Gel Mousse -geelivaahto 26 e/150 ml

Käyttöohjeiden kohdat ”pieni määrä tuotetta” ja ”lämmitä kämmenien välissä” kannattaa ottaa vakavasti: ohjeita noudattamalla hiuksista tulee kuohkeat, liikakäytöllä tahmaiset. Oikealla annostuksella lopputuloksena on testin näyttävin kampaus.

L'Oréal Professionnel Wild Stylers 60’s Babe Tecni.Art muotovaahto 13 e/250 ml

Kun tuotteella on 60-luvun hiustyylistä muistuttava nimi, siltä odottaa todella näyttävää lopputulosta. Aivan sellaista ei pontevista föönaussessioista huolimatta syntynyt, mutta kampaukseen tuli kyllä kiitettävästi lisää volyymia. Hyvä perustuote.

KMS Add Volume Styling Foam, 30 e/300 ml

Pullon lyhytkaulainen suutin on suorastaan nerokas: se annostelee näppärästi ja siististi juuri sopivan määrän tuotetta. Itse tuote on perusvarma valinta, se antaa hiuksiin kauniin kiillon. Pito voisi olla hieman vahvempikin. Tuoksu on erittäin miellyttävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla