Meikin kiinnitys- ja viimeistelysuihkeet kosteuttavat ja saavat meikin säilymään kauniina.

Clarins Fix’ Make-Up 30 e/50ml TESTIN VOITTAJA

Ruusuvesiuutetta sisältävä suihke kosteuttaa ja kiinnittää meikin kuten lupaa. Edes luomiväri ei ole päivän päätteeksi kerääntynyt luomivakoon. Suihke myös pehmentää poskipunan ja varjostusten rajat huomaamattomiksi ja tekee ihosta freesin näköisen. Punainen lasipullo on kaunis, ja erittäin hienojakoinen suihke leviää kasvoille tasaisesti. Ruusuntuoksuinen suihke lupaa myös suojata kasvoja saasteilta.

Kicks Setting Spray 15,90 e/50ml

Tässä on selvästi pyritty tekemään edullisempi vaihtoehto Urban Decayn kiinnityssuihkeelle. Kicksin versio tosin lupaa pitää meikin paikoillaan vain 8 tuntia kalliimman kilpailijansa 16 tunnin sijaan. Meikki pysyykin päivän ajan siistinä. Luvattua mattaefektiä en juuri huomaa. Suihkeessa on omituinen saippuainen tuoksu eikä se tunnu erityisen kosteuttavalta, joten tuotetta ei tee mieli enää aamun jälkeen suihkia kasvoille

Armani Prima Refreshing Make-Up Fix, 49 e/100ml

Suihkeessa on niin hienojakoinen koostumus, että sitä uskaltaa sumutella reilustikin ilman huolta meikin leviämisestä. Tuotteen tuoksu voi olla herkkänenäisille liian voimakas, tosin se haihtuu nopeasti. Kevyttä suihketta tekee mieli käyttää pitkin päivää, mutta mitään silminnähtävää eroa en kasvoilla huomaa. Luvattu glow jää uupumaan, ja tulokset ovat kovaan hintaan nähden turhan vaatimattomat

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

IsaDora Face Mist, 13,90 e/100ml

Suihke leviää kasvoille liian isoina pisaroina ja kastelee meikin. Pullon mekanismi alkaa myös helposti vuotaa. Tuote uudistuu nyt alkuvuodesta, joten toivottavasti pakkaus on uudessa versiossa parempi. Suihke toimii paremmin kasvojen kosteuttajana kuin meikin kiinnittäjänä, ja sitä voi käyttää myös pohjustuksena ennen meikkiä. Plussaa hajusteettomuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Urban Decay All Nighter, 32,90 e/118ml

Kulttimaineeseen noussut Urban Decayn kiinnityssuihke on monen meikkaajan suosikki, ja se lupaa pitää meikin paikoillaan 16 tuntia. Meikki pysyikin kasvoilla hyvin, ja esimerkiksi poski-punaa tuntui olevan päivän päätteeksi jäljellä enemmän kuin normaalisti. Suihkeessa ei kuitenkaan ole samanlaista kosteuttavaa efektiä kuin monessa muussa testituotteessa. Käyttäisin tätä juhlameikissä, mutta arkena tekee mieli valita raikkaampi suihke, joka antaa kasvojen hengittää.

Beautyblender RE-DEW Set & Refresh Spray, 32,90 e/50ml

Tuote lupaa tehdä ihosta kuulaan, ja sen se todella tekee. Mattaihoa tavoittelevan kannattaa pysyä suihkeesta kaukana, mutta trendikkäästä lasi-ihosta haaveilevalle tämä on loistotuote. Tällaista efektiä on vaikeaa saada aikaan korostustuotteilla, joiden jäljiltä tulos on usein ennemmin kimaltava kuin kuultava. Meikin kiinnitykseen suihkeesta eiole apua, öljyinen koostumus tuntuu sulattavan silmänrajaukset pois jopa normaalia nopeammin.

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla