Stand up -koomikko Krisse Salminen voi parhaiten meikittä ja kalenteri tyhjänä. Hyvinvoinnistaan hän kiittää muun muassa tuorepuuroja kokkaavaa miestään.

Kun teini-ikäisen Krisse Salmisen näyttelijä-äiti Kaarina Turunen katseli televisiota lattialla venytellen spagaattiasennossa, vetäytyi Krisse kapinamielisesti sohvannurkkaan sipsipussi kainalossaan.

Pahimman uhman laannuttua Krisse kuitenkin otti aina tunnollisesti ihoaan hoitaneen äidin neuvoista vaarin, ja nykyisin Method Putkiston mukaiset kasvohieronnat, silmäryppyjä ehkäisevä silmäjumppa sekä erilaisten öljyjen syönti kuuluvat Krissen kauneusrutiineihin.

Krissen stand up -ura alkoi 15 vuotta sitten höpsön prinsessatytön roolista, ja 40-vuotias Krisse naurattaa yhä yleisöä sama tyllimekko yllään ja kruunu päässään. Siksi hän ei omien sanojensa mukaan tajua ajan kulua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Hahmonihan on ihan vinksahtanut, siksi en tajua kertyneitä vuosia. Juttelen mieheni 16-vuotiaan pojan tyttökavereiden kanssa ja ajattelen, että tässähän ollaan samankäisiä. He eivät tosin taida ajatella samoin”, Krisse nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

40-vuotias Krisse naurattaa yhä yleisöä sama tyllimekko yllään ja kruunu päässään. Siksi hän ei omien sanojensa mukaan tajua ajan kulua.

Toisaalta Krisse ei pidä iän karttumista pahana asiana. Kauneimmat naiset ovat hänen mielestään sellaisia, jotka osaavat muuntaa elämänkokemuksen ympärilleen hehkuvaksi arvokkuudeksi ja lämmöksi.

Parhaiten Krisse voi silloin, kun kalenterin menot ovat mahdollisimman väljässä eikä mistään tarvitse stressata. Tarkat aikataulut tai suunnitelmat ahdistavat, siksi hän suunnittelee esiintymisensäkin yleensä vasta edellisenä iltana. Yhdessä kollega Heli Sutelan kanssa heitetyillä keikoilla naiset saattavat käyttää meikkaamiseen kaksi tuntia, mutta kotona hän viihtyy meikittä.

Tanssii tähtien kanssa -kaudelta matkaan tarttui tähtiopettaja, joka opettaa Krisselle ja tämän kavereille kerran viikossa lattaritansseja. Hot joogaan koomikko ilmoittautuu silloin, kun salilta tulee muistutuskutsu.

”Onneksi muut huolehtivat minusta. Itse haluan vain, että on leppoisaa. Mieheni tekee iltaisin kaikille tuorepuurot valmiiksi aamua varten, se on päivän terveellisin ateriani. En kylläkään vetele enää pussikaupalla sipsejä.”

Kuka?

Krisse Salminen, 40, stand up -koomikko ja näyttelijä.

Lempituotteet: Lancôme Hydra Zen -naamio: ”Luottotuote, jonka ostin purkkiekspertti Heli Sutelan suosituksesta.”

Ella Baché Crème Contour des Yeux -silmänympärysvoide: ”Kosmetologini ehdottama tuote kulkee aina laukussa mukanani.”

DiorSkin Nude bb-voide: ”Imeytyy ihanasti ja siinä on suojakerroin.”

Vierailija

Ikäisensä näköinen, vanheneva nainen. Paljon saa aikaiseksi meikillä ja esimerkiksi sillä, miten kuvataan. Esimerkiksi valolla ja pehmeällä suodattamille saa aikaiseksi efektin, että rypyt menevät piiloon, kuten Krissen tapauksessa on käynyt.

  • ylös 24
  • alas 52
Sisältö jatkuu mainoksen alla