Fitness-tähti Janni Hussi odotti innolla Gloria Fashion Show'n muotitarjontaa. Samalla syntyi myös materiaalia uutta Youtube-videota varten.

Fitness-malli ja mediapersoona Janni Hussi on totuttu näkemään julkisuudessakin useimmiten urheiluvaatteissa. Hän kuitenkin paljastaa seuraavansa muotia aktiivisesti.

“Vaikka se ei ehkä niin paljon näy, niin seuraan aika paljon muotia ja tykkään kokeilla pukeutumisessa räväköitäkin juttuja. Ennen kaikkea haluan kuitenkin panostaa vaatteissa laatuun”, hän kertoi odottaessaan Glorian muotinäytöksen alkua.

Kuluneen kesän aikana Jannin ovat pitäneet kiireisenä juontokeikat muun muassa eri festivaaleilla sekä blogin ja Youtube-kanavan ylläpitäminen. Gloria Fashion Show'ssakin hän kuvasi juhlimisen ohella materiaalia uutta Youtube-videota varten. Lisäksi Janni nähdään parhaillaan kilpailemassa televisiosarjassa Fort Boyard.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

“Nyt syksyn alkaessa pääsen vihdoin lomailemaan. Menen yksin Kreikkaan Mykonokselle ja oikein odotan, että tulisi jossain vaiheessa tylsää. Sitä tarvitaan, koska teen paljon luovaa työtä. Lomalla aion ainoastaan rentoutua, treenata ja syödä hyvää ruokaa.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Loman lisäksi syksy tuo mukanaan myös muutoksia.

“Muutan pian Jätkäsaareen, on ihanaa, että on jotain mitä odottaa!”

Sisältö jatkuu mainoksen alla